Jump to content

Dual monitors problem


yoyed
 Share

Recommended Posts

Nesen nopirku otro monitoru "Samsung SyncMaster 206bw" un uzradās neliela problēma ,nezinu vai viņa ir izlabojama vai nav ,bet intereses pēc nolēmu pajautāt.

 

Kad laižu uz pirmā monitora spēli pilnajā ekrānā (fullscreen) ,uzradās problēma ,ka visas ikonas un interneta pārlūks aizlido uz labo pusi ,piemēram,man ir otrajā monitorā ieslēgts skype,pārlūks.Un kad ieieju fullscreen'a ,tad viss aizlido uz labo pusi ,lai saprastu rekur ir bilde : http://failiem.lv/g/wzcvyyn#aa/Untitled.png

 

Gribētos dzirdēt atbildi ,kā izlabot to problēmu ,lai varētu spēlet uz pilnekrāna režīma un lai ikonas un parlūks nelidotu uz labo pusi ,bet lai paliek uz vietas.

 

Gaidu atbildi.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Tas taču ir cē es gou. Pirmām kārtām liec viņam palaisties normālā izšķirtspējā, otrām kārtām liec viņam zīmēties bezrobežu loga režīmā (borderless window mode), un viss būs bumbās. Protams, ka tev kuiņa notiks, ja tu čakarēsi izšķirtspēju vienam monitoram, kamēr tev desktops abiem natīvajā strādās.

 

Gaidu pateicību.

Labots - nevertell
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Šo problēmu nevar atrisināt ja spēli nepalaid native rezolūcījā, respektīvi ja tev ir 1920x1080p 16:9 monitors un centies spēlēt csgo, kā par piemēru 1280x960 4:3, tad viss arī "pāršiftosies" uz labo/kreiso pusi, tākā esi parādījis savā bildē. 

 

Ja nevēlies lai viss aizlidotu uz labo pusi, tev ir vai nu jāspēlē spēlē monitora native rezolūcijā, respektīvi 1920x1080p, vai arī jāizmanto "Windowed Borderless" opcija in-geimā, bet ja runa iet tieši par csgo, ar windowed borderless tik un tā nepanāksi "stretched" 4:3 efektu, būs vai nu black bars, vai arī 16:9. 

 

Vari arī nomainīt monitora rezolūciju uz to, ar kuru vēlies spēlēt in-game, tad arī nenoslīdes viss uz labo pusi, bet to darīt ir diezgan muļķīgi, jo būs arī uz desktop'a, ne tikai in-geimā jāizmanto zemā rezolūcija. Ir pieejami softi, ar kuru palīdzību tu vari uztaisīt monitora rezolūcijas "quick-switch" uz pogas kuru izvēlies, kā par piemēru, nospiežot F8 tev monitora rezolūcija nomainīsies uz 1280x960 4:3 un nospiežot to pogu vēlreiz, tā būs atpakaļ uz 1920x1080 16:9. Ir cilvēki kas vienkārši 'pārsvičo' sava monitora rezolūciju uz to, ar kuru vēlas spēlēt in-geimā kamēr spēlē spēli lai izvairītos no tās nobīdes uz labo pusi, un pārslēdz atpakaļ uz native 1080p tiklīdz beidz spēlēt.

 

Jā, tas ir kaitinoši un arī mani tas sākumā kretinēja kad iegādājos 2nd monitoru, un tas reāli traucē tikai spēlējot CSGO, kur ir vēlme tieši spēlēt ar to mazo 1280x960 4:3 rez jo ar to personīgi ir 'vieglāk', bet būs vien jāizmanto kāds no augstāk minētajiem risinājumiem, vai arī jāsamierinās ar nobīdi, ar šo sastapsies tikai iekš csgo. Windowed borderless ir forša fīča, bet ar 4:3 iekš csgo viņa neder, citās spēlēs gan ir forši, tādēļ samierinājos ar nobīdi un pirms spēlēšanas laicīgi visu nepieciešamo salieku vairāk uz kreiso pusi, kā par piemēru skype, lai tiklīdz ir nobīde, viss būtu tur kur tam ir jābūt. :D

 

Ja tevi netraucē spēlēšana windowed borderless un 16:9, droši izmanto to.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

A kā uzlikt black bars,piemēram ,ja gribu spēlēt 800x600 ,un lai pa malām būtu black bari ,man ir Nvidia MSI 550Ti.


 

 

Šo problēmu nevar atrisināt ja spēli nepalaid native rezolūcījā, respektīvi ja tev ir 1920x1080p 16:9 monitors un centies spēlēt csgo, kā par piemēru 1280x960 4:3, tad viss arī "pāršiftosies" uz labo/kreiso pusi, tākā esi parādījis savā bildē.    Ja nevēlies lai viss aizlidotu uz labo pusi, tev ir vai nu jāspēlē spēlē monitora native rezolūcijā, respektīvi 1920x1080p, vai arī jāizmanto "Windowed Borderless" opcija in-geimā, bet ja runa iet tieši par csgo, ar windowed borderless tik un tā nepanāksi "stretched" 4:3 efektu, būs vai nu black bars, vai arī 16:9.    Vari arī nomainīt monitora rezolūciju uz to, ar kuru vēlies spēlēt in-game, tad arī nenoslīdes viss uz labo pusi, bet to darīt ir diezgan muļķīgi, jo būs arī uz desktop'a, ne tikai in-geimā jāizmanto zemā rezolūcija. Ir pieejami softi, ar kuru palīdzību tu vari uztaisīt monitora rezolūcijas "quick-switch" uz pogas kuru izvēlies, kā par piemēru, nospiežot F8 tev monitora rezolūcija nomainīsies uz 1280x960 4:3 un nospiežot to pogu vēlreiz, tā būs atpakaļ uz 1920x1080 16:9. Ir cilvēki kas vienkārši 'pārsvičo' sava monitora rezolūciju uz to, ar kuru vēlas spēlēt in-geimā kamēr spēlē spēli lai izvairītos no tās nobīdes uz labo pusi, un pārslēdz atpakaļ uz native 1080p tiklīdz beidz spēlēt.   Jā, tas ir kaitinoši un arī mani tas sākumā kretinēja kad iegādājos 2nd monitoru, un tas reāli traucē tikai spēlējot CSGO, kur ir vēlme tieši spēlēt ar to mazo 1280x960 4:3 rez jo ar to personīgi ir 'vieglāk', bet būs vien jāizmanto kāds no augstāk minētajiem risinājumiem, vai arī jāsamierinās ar nobīdi, ar šo sastapsies tikai iekš csgo. Windowed borderless ir forša fīča, bet ar 4:3 iekš csgo viņa neder, citās spēlēs gan ir forši, tādēļ samierinājos ar nobīdi un pirms spēlēšanas laicīgi visu nepieciešamo salieku vairāk uz kreiso pusi, kā par piemēru skype, lai tiklīdz ir nobīde, viss būtu tur kur tam ir jābūt.   Ja tevi netraucē spēlēšana windowed borderless un 16:9, droši izmanto to.
 

 

A kā uzlikt black bars,piemēram ,ja gribu spēlēt 800x600 ,un lai pa malām būtu black bari ,man ir Nvidia MSI 550Ti.

Labots - yoyed
Link to comment
Share on other sites

nevertell

Huļi tu gribi spēlēt uz 800x600 ar 550ti ? 

Un spēlēt tu vari ar borderless window.

Labots - nevertell
Link to comment
Share on other sites

Paldies ,kas palīdzēja ,es izdarīju tā ,ka lejuplādēju programmu "Actual Multiple Monitors" un palaidu spēli ar black bariem ,un tagad var mierīgi kustināt visu ,un nekas neminimaizojas un viss ir labi ,vienīgi ,ja tās ikonas nemainītos :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...