Jump to content

Iesakiet 21. gs. mobilo telefonu BEZ touchsreena


laimonis2222
 Share

Recommended Posts

Sveiciens visiem boot.lv draudziņiem! Gribu sev jaunu mobilo telefonu, jo mans Nokia x-2 ir savu mūžu nokalpojis. Skatos, tagad visi baigi safanojušies par bakstāmajiem telefoniem, tomēr varbūt kāds var ieteikt telefonu, kam baterija tur ilgāk kā 1-2diennaktis un kura cena nav vienlīdzīga ar normāla studenta mēnešalgu?

 

Tātad, iesakiet, lūdzu telefonu kuram:

1. ir ilgdzīvojoša baterija (vismaz 3-5 dienas bāzes režīmā)

2. nav touchcreens

3. parametri (atmiņa, kamera, procesors, wifi utt) ir atbilstoši 21. gs.

 

 

Papētot tirgu acīs nekrīt nekas.. varbūt daži blackberry.. motorolla droid sēriju lv vispār neatradu..

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Nokia 515 neder?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Diemžēl tāds telefons NAV.. ir labi non-touch telefoni, bet attiecīgi nekāda kruta atmiņa un reti ar wi-fi..

 

No pretendentiem man sanāca tikai http://www.1a.lv/mobilie_telefoni/mobile_phones/nokia_2102_dual_qwertz_black

 

ja noņem prasību wifi, tad Nokia 515 // Nokia 225

 

atradās vēl šāds - http://www.1a.lv/mobilie_telefoni/mobile_phones/nokia_302_plum_red // ir wifi, 3.2Mpix, utt  http://www.salidzini.lv/i/nokia_302_asha

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

laimonis2222
(labots)

CAP paldies par inputu, šos telefonus arī biju apsvēris.. Varbūt NOKIA 201.2, bet kaut kā liekas smieklīgi, ka pirkšu telefonu, kuram ir sliktāka kamera, kā manam X2 Nokia.. Nezinu.. dīvaini ..

 

Viesturs - Nokia 515 varētu būt opcija īstenībā, bet pa lielo, ne ar ko neatšķiras no mana tagadējā Nokia X2.

Labots - laimonis2222
Link to comment
Share on other sites

kaut kā liekas smieklīgi, ka pirkšu telefonu, kuram ir sliktāka kamera, kā manam X2 Nokia

Varbūt es tāds savādāks,bet telefonā kameru vispār neizmantoju.Staigāju ar E52 nu jau gadus 4 vismaz.Pa vidu ir bijuši pat spēcīgi dārgais gals no skārieniekiem,bet neviens tā arī nav uzrunājis un pēc nedēļas lietošanas nonākuši draugu,radinieku īpašumā.Visu,kas nav nav sakarā ar zvanīšanu daru ar planšeti vai datoru.Bet tā pa tēmu ieteiktu meklēt labā stāvoklī E52 nenožēlosi.Mans vēl 3-4dienas tur bateriju pēc 4gadu lietošanas.Jaunam 5-6 dienas bij stabili pirmo gadu.Pie runāšanas ap pusstundu dienā.

Labots - Tufjord
Link to comment
Share on other sites

@@Tufjord, E51 un E52 vispār klasika.. pašam pirms Lumia 520 (kurš starpcitu bez uzlādes man spēj nodarboties vidēji 4-6 dienas) bija tieši E51, i vēl tagad darbojas, tiesa stāv plauktā...

 

@@laimonis2222, Nokia 515 lielākais mīnuss.. nav wifi.

 

Bet vispār, kāpēc tik traki pret touchiem esi? Paņem kādu Lumia un būs ok. Arī kosmosu nemaksā.

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

 Man pirms Jaungada bija vajadzība pēc jauna telefona. Izvēle arī bija gaužām bēdīga. Negribu touch telefonu. Diemžēl nav parasto podziņtelefonu lietotājiem daudz no kā izvēlēties. Nopirku sev Nokia 515. Tepat forumā padalījos ar saviem iespaidiem, vari sameklēt. Lietošanā Nokia 515 sevi parāda ļoti labi. Baterija iztur 3 - 4 - 5 dienas. Runāt sanāk daudz. Neticu, ka ar kādu touch telefonu tas pie maniem runāšanas paradumiem izdotos. Ja paskatās, kas dotajā brīdī ir nopērkams - Nokia 301, stipri līdzīgs 515, bet ne tik kvalitatīvs korpuss, sliktāka kamera, šim tāpat kā 515 nav wifi, kas, pēc manām domām, telefonam nafig vajadzīgs, vēlreiz, es telefonu lietoju zvaniem, nevis ložņāšanai internetā, un ja kādreiz vajadzēs ieiet internetā, tad diez vai būs tuvumā bezmaksas wifi, izdarīsi to caur mobilo tīklu, tālāk, Nokia 225, daudz vienkāršāks modelis, bet jaunāks, ekrāns lielāks, kas ir labi, ar šo laikam nevarēs e-pastus skatīties, cik lasīju, tam ir tikai tas kas iebūvēts (s30). Tad no Samsung ir daudz maz zolīdi GT-S5611 un atlokāmais GT-C3595. Vēl Nokia 220, Nokia 208, vēl kāds... Varbūt ir kādi vecāki modeļi kaut kur aizķērušies. Ja neskatās uz tiem pavisam vienkāršajiem telefoniem - zvani un SMS tikai, tie arī kāds bariņš salasīsies, tas arī viss, vairāk arī nekā nav. Galīgi neieteiktu ņemt tādu Nokia 210. Internetveikali pie mums to tirgo, bet tam nav latviešu valodas, jo Nokia Latvijas tirgum šo modeli neparedzēja. Es arī metu aci uz to, likās baigi OK, kad tas parādījās gsmarena.

 Iesaku Nokia 515. Tas tiek pozicionēts kā augstas klases tālrunis zvanīšanai. Lielākais mīnuss - nesamērīgi augsta cena. Lai gan, varu teikt, ir tā vērts. Neviens no maniem iepriekšējiem telefoniem pēc 8 mēnešu lietošanas neizskatījās kā gandrīz jauns, šis izskatās, tiešām kvalitatīvi nostrādāts korpuss. Nav žēl izdotās naudas ne par kapeiku.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Bet tā pa tēmu ieteiktu meklēt labā stāvoklī E52 nenožēlosi.

Tā starp citu - mana pieredze tieši ar E52 ir bijusi sliktākā pieredze ar telefonu. Nemitīgi un nejēgā gļukojošs telefons, remontā pabijis kādas 3 reizes un tā arī netika saremontēts.

Link to comment
Share on other sites

Nu visiem modeļiem un ražotājiem gadās brāķi,ja tev bij jauns no veikala ar problēmām. Man arī viens dēlam bija kas nenormāli gļukoja,ta ārā slēdzās,ta pogas nestrādāja.Bet izrādījās bija aplējis un izžāvējis.Kaut kā tā.

Link to comment
Share on other sites

 ivo, tev vienkārši bija nepaveicies. Man bija Nokia E52. Ļoti labs. Teikšu, tas bija Nokias pēdējais tā pa īstam advancētais klasiskais podziņtelefons. Pēc tam tik funkcijām bagāts klasiskais telefons (ja neskaita qwerty E72 un qwerty E5) vairs nebija, ja nemaldos, vispār. E52 bija viss, ko vien symbian spēja, nākamiem kaut kas bija mazāk. Tad jau sākās tā lieta, ka labāko lika touch telefonos, ne touch telefoni kļuva par otrās šķiras telefoniem.

 Bija ne pārāk laba korpusa konstrukcija šim modelim. Galvenais trūkums - par daudz maza iebūvētā atmiņa, netrūka jau, bet visu laiku vajadzēja patīrīt visu lieko ārā, vajadzēja visu turēt uz microSD, šādas tādas neērtības tas izraisīja.

 Nedomāju, ka šādu vēl var kur dabūt. Lietotu? Vai tev to vajag?

Link to comment
Share on other sites

 Arī par E51 atmiņas tās labākās. Nebija manam problēmas ar klusu skaļruni. Atceros, diezgan ātri tās gumijas pogas, kas abos sānos un augšā, nodila. Nepatika, ka ļoti maza izmēra burtu šrifts tam bija. Vēl, viena firmware bija gļukaina - LMT tīklā tikai, pie ienākošiem zvaniem dažreiz paceļot klausuli, savienojums beidzās, pēc dažiem mēnešiem izlaida jaunu firmware update, kas visu salaboja.

 Nu re, biedri. Vecos labos laikus atceramies. :) Ar pilnu pārliecību saku, toreiz telefoni bija labāki. Tagad telefonu gandrīz vairs nav palicis. Visus tos mūsdienu touchsmartus par telefoniem neuzskatu - tie manā saprašanā ir plaukstdatori ar papildus funkciju - zvanīšana. :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

androidz

E52 bija lielisks aparāts. Iespējams labākais aparāts ar pogām.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

androidz, tieši tā. Nedaudz palabošu - labākais klasiskais pogu telefons. Uzskatu, ka labākie aparāti ar pogām ir qwerty aparāti. Bija E5, zinu ļoti labi qwerty pogu telefona priekšrocības. Būtu Blackberry pogu telefonos kaut kāds latviešu valodas atbalsts, fanotu par tiem. Tā viņiem (Blackberry) vajag, ka pagalam slikti viņiem iet tagad, jo latviešu valodu savos telefonos neliek.

Link to comment
Share on other sites

laimonis2222

''@Tufjord, E51 un E52 vispār klasika.. pašam pirms Lumia 520 (kurš starpcitu bez uzlādes man spēj nodarboties vidēji 4-6 dienas) bija tieši E51, i vēl tagad darbojas, tiesa stāv plauktā...''

 

mani bakstāmajos atbaida fakts, ka baterija tur līdz 2 dienām (un tas jau skaitās daudz).

 

Vai tiešām Lumia 520 (bakstāmais) var noturēt bateriju 3-4 dienas?

Link to comment
Share on other sites

 Meitai, skolniecei ir touchphons, android. Viņa runā pavisam maz, var teikt, gandrīz nemaz. Kādreiz pazvana, divos vārdos, atbrauc man pakaļ un tādā garā. Dažas minūtes dienā. Tad viņai varbūt notur tas telefons 3 - 4 dienas, ja nesadomā spēlītes spēlēt telefonā.

 Brālim ir tieši Lumia 520. Lādē katru dienu. Daudz runā, nedomāju, ka daudz bakstās telefonā, ejot internetā, vai kaut ko citu.

 Man pašam Nokia 515 ir ieregulēts viens epasts, slēdzas klāt pastkastei katru stundu, šī funkcija diezgan tērē bateriju, bet bez tās neiztieku. Tad sarunas daudz, vidēji vismaz 1 stunda dienā, vai pat vairāk. Ar visu to notur telefons, kā jau minēju 3 - 4 - 5 dienas. Domāju, ka tas ir daudz, jo neviens cits mans iepriekšējais telefons tik labi neturēja.

 Kādi tavi lietošanas paradumi, tik arī telefons turēs. Daudz runājot, touchphons neturēs labāk par parasto telefonu. Ja maz runā un ar telefonu neko nedara, gan jau arī touchphons notur vairākas dienas, bet parastais telefons turēs krietni ilgāk.

 Mana pieredze, visi paziņas, kam ir lumijas, galaksiji, aifoni un tamlīdzīgi, lādē tos bieži. Cilvēki, kuriem, zinu, ir moderns touch smarfons, bieži uz vakarpusi nav sazvanāmi, jo telefons izslēdzies, citreiz paceļ un tā arī pasaka, man telefons tūlīt nosēdīsies, runā ātri...

 Nu bet, ja pierod katru dienu lādēt telefonu, gan jau, ka nav ne vainas.

Link to comment
Share on other sites

Man par E52 labāks liekas N79. Jo ir kamera ar autofokusu un kameras vāciņu un lielāks displejs. Esmu nopircis lietotu N79, tagad gaidu no ebaja korpusu, ko nomainīt. Tad redzēs, cik labs tas mobilais ir.

Biju paņēmis ideāla stāvoklī Nokia 6700 no Kusto, bet galīgi biju palaidis garām, ka nav nekāda austiņu izeja. Atdevu muterei.

Link to comment
Share on other sites

laimonis2222

vw izklausās briesmīgi tie touchfouni.. Varbūt drīzumā kāds ražotājs paredzēs izdot tieši to, ko meklēju.. Es neticu, ka esmu vienīgais, kam tādas prasības..

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

Staigāju ar E52 nu jau gadus 4 vismaz.

 

Labs aparāts!


 

 

Viesturs - Nokia 515 varētu būt opcija īstenībā, bet pa lielo, ne ar ko neatšķiras no mana tagadējā Nokia X2.

 

bet iemesls taču ir

 

 

 

Gribu sev jaunu mobilo telefonu, jo mans Nokia x-2 ir savu mūžu nokalpojis.

Ja man nebūtu hriniska vajadzība pēc androida, tad es noteikti ņemtu to Nokia 515. Paspaidiju, paturēju rokās, dikti iepatikās!

Link to comment
Share on other sites

ir palietots nokia 520 , nez galigi nesaista vins, kamera totalakais suuuuuds vinam ir/ baterija shausmigi ilgi arii netur/ ja nokristu zemee izskatas ka ekrans saskistu.

 

Vispar kads tolks tev no kkada wifi ja nav touchscreena? ne visi touchi ir slikti..lietoju gadus 3is Motorola Defy ( 3.5collu touch) ,baterija tur nedelu ja tikai zvana/sms ,mests zemee ir neskaitamas reizes bet shim nekas. Mekleju sev ari jaunu telefonu bet taa ari neko labaku neesmu atradis par Defy ,protams gribetu kadu lielu 5+collu telefonu bet visi vini izskatas taadi ka jaatur macinjaa tik un ja zeme nokrit tad telefonam beigas. Vienigais ar ko parastie bez-touch telefoni labi ir tikai ar to ka ir izturiigi.

Labots - kmna
Link to comment
Share on other sites

Mielestapa

No podziņtelefoniem labākais vecais NOKIA 6310 varētu būt, bet joprojām samērā dārgs - lietots ap 70 EUR, jauns - ap 140 EUR.

Baterijas darbības ziņā kāds no Samsung ūdensizturīgajiem ar 2000 mAh bateriju, tur normālā režīmā (pusstunda runāšanas dienā) vidēji 20 dienas bez pārlādēšanas.

Link to comment
Share on other sites

 

 

vw izklausās briesmīgi tie touchfouni.

 Nekas jau briesmīgs nav. Cilvēkiem patīk, redzam paši, veikalos nomācošā vairākumā skārienjūtīgie, ja nepirktu viņus, tā nebūtu. Tādi stagnanti kā es ir mazākumā, tāpēc arī pogu telefonos tā izvēle tik maza.

 

 

Vienigais ar ko parastie bez-touch telefoni labi ir tikai ar to ka ir izturiigi.

 Beztouch telefoni ir labāki, jo kaut neskatoties var to telefonu lietot kā telefonu, pacelt klausuli, nolikt klausuli, uz 8 vairāk lietotajiem kontaktiem var ieprogramet pogas no 2 līdz 9, kad zvani kādam no šiem kontaktiem, piespied un pieturi tik atbilstošo pogu, tiek zvanīts. Veiklākie podziņtelefonu lietotāji pat īsziņas raksta turot telefonu kabatā, uz tausti, ko nekad nespēs touch telefonu īpašnieki. Lietas, kas attiecas uz zvanīšanu, būs ērtāk ar podziņām, sastādi uz telefona taustiņiem numuru, piespied zvanīšanas taustiņu, viss notiek. Viegli, primitīvi, ērti. Fakts, ka ar moderniem touchsmārtiem var darīt neskaitāmas lietas, bet, zinat, ja es visu dienu nosēžu pie datora darbā, visas lietas es izdaru datorā, pēc tam vakarā man nav nekādas vēlmes 6 reiz mazākā ekrānā kaut ko līdzīgu turpināt darīt.

 Par Nokia 515. Nevajag sacerēties. Tas ir primitīvs telefons, tikai ļoti labā korpusā. Ne tuvu tās iespējas, kas bija labākiem simbiāņiem savulaik. Man visvairāk pietrūkst tā fīča, kas bija, piemēram, E52 - atbloķē telefonu, gribi kādam no kataloga zvanīt, sāc rakstīt vārdu (vai uzvārdu) spiežot uz taustiņa vienreiz, tas ir, ja vajag burtu b, nav jāspiež uz taustiņa 2 divas reizes, vienreiz nospied, ekrānā visi kataloga varianti ar b burtu, spied nākamo burtu e, ekrānā jau, piemēram, kontakts Bērziņš... Tas bija labi, Nokia 515 tā nav, jāieiet katalogā un jāspiež tad taustiņš, kamēr īstais burts piemeklējas. Ir Nokia 515 kaut kādi skaņas filtri iebūvēti, HD skaņa, vai kā viņu tur sauc. Jāsaka, balss klausulē ļoti skaidra, ne jau visiem podziņniekiem ir šī lieta tādā līmenī. Tāpēc, ja ir augstākas prasības, 515 ir bez maz vai vienīgais variants podziņtelefonam dotajā brīdī.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

NOKIA 6310 varētu būt, bet joprojām samērā dārgs - lietots ap 70 EUR, jauns - ap 140 EUR.
iemet kādu ibodes linku kur var nopirkt.
Link to comment
Share on other sites

Tiem, kas nekad neizmanto telefona kameru, pieljauju, ka tas deelj taa ka neesat lietojushi telefonu, kam kamera buutu prasta ziepju trauka liimenii. Bet, ja kvalitaate ir laba kaapeec gan neizmantot?

Par bateriju tachskriinam - ja vinju lieto tikai zvaniishanai, tad divas diennaktis izvilks mieriigi pat shvakaatais no androidiem. Bet, kaa saaksi lietot, iesleegsi sinhronizaaciju ar emailu, sejasgraamatu, draugiem, klausiisies spotify, izraadiisies, ka sanaak nesliktas bildes, tad taa arii katru nakti liksi laadeeties.

Mans entuziasms par podzinjtelefoniem noplaka briidii, kad sapratu, ka uz toucha vienkārši var aatraak rakstiit.

Link to comment
Share on other sites

gix, par kuru tu? 515 vai 6310?  :)

Nokia 515 nav wifi. Ja vajag internetu, caur mobilo sakaru tīklu tikai. Var uzlikt Opera mini, kaut gan tajā ir ņedaģelka - nekādi tur (Operā) nevar garumzīmes dabūt. Vēlreiz, ir ļaudis, kas telefonu lieto internetam, un ir ļaudis, kas telefonu nelieto internetam. Es piederu pie pēdējiem. Pa retam caur telefonu ieeju internetā, manām vajadzībām pietiek ar tām iespējām, kas ir. Tāpat, ir ļaudis, kas telefonu izmanto visam kam, un ir ļaudis kas telefonu izmanto galveno kārt zvanīšanai. Es piederu pie pēdējiem. Tāpēc man un man līdzīgiem Nokia 515 der ļoti labi. Ja man jāiedzen nagla, man vajag āmuru, vienkāršu āmuru, ar kuru es ļoti labi to naglu iedzenu. Gan jau kādam vajadzēs arī āmuru, kurā ir visādi sensori, displeji skārienjūtīgie, spuldzītes un signāliņi, ar tādu var dafiga visādas lietas darīt. Ar tādu naglas dzīt arī var, bet viņš ir jālādē pirms naglošanas, kaut kā tā. Sakiet, vai es nepareizi daru, ka izvēlos vienkāršu āmuru naglu dzīšanai?


 

 

Tiem, kas nekad neizmanto telefona kameru, pieljauju, ka tas deelj taa ka neesat lietojushi telefonu, kam kamera buutu prasta ziepju trauka liimenii. Bet, ja kvalitaate ir laba kaapeec gan neizmantot?
 

Par bildēm ar mobilo telefonu, cits stāsts. Piekrītu, ka ne vienmēr līdzi ir fotoaparāts. Nav slikti, ka ar mobilo var noknipsēt, kad redzi, ko vērā ņemamu - telefons taču līdzi vienmēr. Nu bet tā kvalitāte līdz ziepju traukam varbūt velk tikai pašiem mobilo telefonu flagmaņiem, un tad ar daudzām atrunām.

 

 

Mans entuziasms par podzinjtelefoniem noplaka briidii, kad sapratu, ka uz toucha vienkārši var aatraak rakstiit.
 

 Par ātru rakstīšanu uz telefona. Domāju ātrāk rakstīsies ar qwerty podziņām. Kaut arī par šo varu maldīties, ir taču visādi swype, kas zin...

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ja jau te piemineeja 6310i tad atljaushos ieljuutiit arii es. Tas aparaats ir bomba. 2 nedeeljas vareeja novilkt bez uzlaades, videeji runaajot. Tas ir savu 140 euro veerts.Vienbriid 2009 gada tos. pat jaunus pie LMT tirgoja. maksaaja zveeraa 170 latvijas naudinjas. No kaadiem kraajumiem bija izvilkushi, nezinu, bet bija. ;)

Link to comment
Share on other sites

Artic^MX

Arī sagribējās kaut ko labu par E51 pateikt. Ļoti patika tas telefons.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

BEZ touchskreen telefons nemaz nebūs īsti 21. gs telefons. Pie stūres sms rakstot un mēģinot telefona grāmatā atrast vajadzīgo kontaktu zvanam protams pietrūkst tas daktilistiskās pogu sajūtas, bet nu pierod un drusku nomaina paradumus un ir ok, tomer prekšrocības no tā lielā ekrana pārsit visu. Paņem kaut kādu normalā stāvoklī esošu Samsung S3 pa 100 eur un notestē kādu mēnesi, gan jau ka pēc tam uz pogām i skatīties negribēsi

Link to comment
Share on other sites

atkarigais

Es nesen te vai kaimiņos paņēmu jau pieminēto 6310i :D

Uzsūtīju jaunus paneļus un aidā, piezvanīt var, aizsūtīt īsziņu var un iebūvētā autiņa brīvrocene darbojas.

Ko gan vēl vajag pilnai laimei?

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

izpratne par laimi acīmredzami kardināli atšķiras :sorry:

Link to comment
Share on other sites

atkarigais

Nu tas tiesa, bet nu man Navigācijai ir navigācija, bildēm - fošuks, netam - kompis, uz poda sēžot - čūska. Nu ko tad vēl super druper xxkodolu andrīts tādu spējīgs dot? Virtuāli paijāt, pat to viņš nespēj :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

 

 

izpratne par laimi acīmredzami kardināli atšķiras

Ja gribas laimi no liela ekrāna, tad jāņem planšete. Telefons - zvaniem, lasīt internetu - planšete. Tādu laimi daudzi sev atraduši. :)

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Planšeti nafig nevajag - tak nestaipīsi visu laiku tādu līdzi

 

Mans atklajums ir e-gramatu lasīšana naktī pilnīgā tumsā kā arī audiogrāmatas. Nu un uz tā fona boot foruma lasīšana jūrā līdz padusēm un kā firmas tā personīgo rēķinu apmaksa internetbankā uz telefona, soc. tīkli online, kam nu tas aktuāli, offline navigācija ceļojumos un vēl šis tas ir jau vien patīkami papildinajumi kas uz maza ekrana vienkārši nav pilnvērtīgi iespējami

Link to comment
Share on other sites

Ja neskaita tačskrīnu problēmu ar mūžīgo staipīšanu maciņā, tad īsti nav ne vainas. Manam galaxy Trend baterija vidēji aktīvi runājot(15-20 min dienā), reizēm uzņemot pa momentfoto, Čekojot e-pastu, soctīklus, meklējot infu internetā. Ap 3 dienām tur, mūziku bez apstājas var klausīties austiņās 16h. Brīvdienās tur pat pusotru nedēļu, jo stāv tikai, ja nu kāds zvana. Offline navigācija, gan ir forša lieta. Parasti ir palīdzējusi izkulties pa daudziem mežiem bezzonas apstākļos.

Lai gan, ja butu iespēja dienas laikā tikt pie datora, lai daudz ko izdarītu, visticamāk arī dzīvotu vēl ar kādu no jaunajiem pogu brīnumiem.

Link to comment
Share on other sites

 Piekrītu, tie modernie touchscreen telefoni taču ir labi. Pielietojuma kaudzēm var atrast. Ne velti tie tik populāri, ka gandrīz izspieduši no tirgus parastos telefonus. Ja viss tas tiek lietots ir OK.

Nedaudz par sevi - nosēžu darbā pie datora caurām dienām. Nestrādāsi taču bez apstājas tās 8 stundas un vēl, atslodzei atveru kādu ziņu lapu, iemetu aci boot.lv forumā. Kamēr pie datora, nejēdzīgi būtu vilkt no kabatas lielas diognāles touchfonu, lai vērtu internetu vaļā tur. Vakarā mājā pie datora arī tā kā vienkāršāk pieiet, izklaidei kaut ko paskatīties, nevis to pašu lielas diognāles touchfonā. Ja nedēļas nogalē kaut kur aizbraucu atpūsties, laime tā, ka nav jāiet internetā, baudu atpūtu, un nemaz neesmu bēdīgs, ka man nav līdzi soc. tīkli, ka nevaru tikt internetbankā utt. Ja nāve sagribēsies boot.lv ieiet, varu arī ar savu telefonu to izdarīt. Navigācija ir noderējusi pa retai reizei, iepriekšējos telefonos bija. Ne sliktāka navigācija bija uz E52, kā mūsdienu touchfonos. Žēl, ka podziņtelefonos vairs tādas lietas, izskatās, nebūs. Tad mp3 vai radio, nav priekšrocību te touchfoniem. Ir manā telefonā. Gandrīz nemaz neizmantoju, bet var. Kamera kā jau telefona kamera, nekas dižs, bet nav slikta. Arī ļoti reti izmantoju. Kad kur braucu, gandrīz vienmēr ņemu līdzi fotoaparātu (labs ziepjutrauks), ja nebraucu, ir man mājas pa rokai fotoaparāts. Nu nav man kaut kā izveidojušās tieksmes pēc touchfoniem. Podziņtelefoni ir pierastāki, man ērtāki, tāpēc tādus lietoju.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Es arī pie PC sēžot ļoti bieži izmantoju smartfonu interneta brovsēšanai un kā kalkulatoru - tipo 2 ekrānu režīms - ērti

Link to comment
Share on other sites

 Uzvarētāji jau jūs esat, visi skārienekrānu smartfonu lietotāji. No visiem telefoniem, ko mūsdienās ražo, gandrīz visi ir priekš jums. Priekš mums, podziņtelefonu lietotājiem, ļoti rets modelis ik pa kādam laikam tiek izlaists. Paskatieties, kuri lielie ražotāji šā gada laikā ir izlaiduši kādu podziņtelefonu, briesmas, Nokia trīs (piecus, ja kā atsevišķu modeli skaita dual sim versiju), Samsung vienu, Blackberry tikai anonsējuši, bet līdz mums vai nonāks, diez vai. Tas arī viss no tām firmām, ko pie mums plaši tirgo. Ne LG, ne HTC, ne Sony, ne Huawei, nerunāsim par Apple, kam nekad tādi nav bijuši, nevienu podziņtelefonu nav izlaiduši šogad. Domāju, turpmāk būs vēl bēdīgāk. Tātad, nav vairs ilgs laiks mums podziņniekiem atlicis, drīz nāksies arī mums vērt vaļā tēmas boot.lv ar nosaukumiem "Iesakiet kādu skārienjūtīgo telefonu". Biedrs Bonifacijs tad varēs ieteikt biedram vvv, kuru telefonu izvēlēties, jo podziņtelefonu vairs nebūs vispār. :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...