Jump to content

LCD bilde/backlight drusku mirgo minūti pēc ieslēgšanas


J.Reinis
 Share

Recommended Posts

Ir apmēram pusotru līdz divus gadus vecs Philips 27 collu monitors (šis modelis), kam šī problēma ir bijusi jau šķiet, kopš iegādes - apmēram pusminūti līdz minūti pēc ieslēgšanas (vai pēc pamošanās no ilgstoša standby), monitora backlight vai bilde (izteikti tieši augšējā ekrāna daļa, un nevar īsti saprast - vai tas ir tieši apgaismojums vai pati bilde) drusku mirgo (flicker) teju uz ar aci manāmās frekvences robežas. Mirgošana redzama uz krāsainas vai detalizētas wallpaper bildes, bet ne uz balta/pelēka background.

 

Nav LED dimmera problēma (ir max gaišums), nav kabeļa/kartes problēma (HDMI vads, un reizē ir pieslēgti vēl divi monitori bez šī, kuriem viss ok).

 

Pašam mani absolūti netraucē, taču tagad vēlos šo moni nopārdot lai paņemtu jaunāku un kvalitatīvāku modeli, tādēļ jaunais īpašnieks noteikti painteresēsies par šo lietu - tā kā gribētos salabot pirms dot prom. Kādas idejas, kas pie vainas - inverters šim nav, tikai LED kontra ar PWM (mož tas pie vainas?), varbūt matricas dekoderis defektīvs (ir jēga mainīt?). 

 

Ķirzaka - šis jautājums principā Tev.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...