Jump to content

Pērku vecu DDR-266 laptopa RAM, 23 collu moni.


J.Reinis
 Share

Recommended Posts

Gribu uzlabot smuku retro HP lapsi - muzeja eksponātu, ko atdāvināt Maiklam (http://www.pchistory.lv/) - attiecīgi vajag aizvēsturisku DDR-266 PC2100 200pin SODIMM laptopa RAM moduli (512MB - vienu vai divus gab.) - labprāt uzdāvinātu šokolādi par ieguldījumu vēstures eksponātu restaurācijā vai uzmestu kādu Euro, ja man nebūtu jābrauc pakaļ. 

 

Vēl vajag dzīvotspējīu 23 collu monitoru vizuāli labā stāvoklī (jānoliek uz pieņemšanas galda, lai loop-ā rāda firmas demo video, kamēr priekšnieki nav izkāvušies par normāla LCD TV iegādi ko piešaut pie sienas). Dodu līdz 30-40 Eur (kosmonauti kas te tirgo 17 collu moņus par 25Euro var iet sevi samīlēt tur, kur saule neiespīd - jaunu 23-nieku var iecelt par 85Eur tā ka beidzat te cilvēkus čakarēt).

 

Gribētu savākt mantas centra pusē, bet ja vajag, varu piebraukt pakaļ Rīgas robežās.

PZ.

Link to comment
Share on other sites

Kramerss

Žēl ka man nav laptopsa rams. Ir tikai "kastu" rami. 512 mb ir, varu atdot pa pusvelti. Cena nav noteikta ir kādi 5 gab. Ja intrese. Bet laikam tikai laptops rami intresē?

Labots - Kramerss
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

šitāda laikam jau neder?

 

tas jau ir DDR2 

Link to comment
Share on other sites

melhiors

Man ir pieejami 2 x 512MB DDR400 SO-DIMM KINGMAX MSXC22F-D8KT4 portatīvā datora atmiņas moduļi. Pats esmu bijis šajā muzejā un man tur ļoti patika, tāpēc esmu gatavs noziedot šos moduļus muzejam. Esmu no Ogres, bet varu tos aizgādāt uz Rīgu.

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Melhiors - prieks dzirdēt! Tālāk pa PZ.

 

Monitors veiksmīgi iepirkts, paldies!

 

Varam slēgt

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...