Jump to content

pēc neilga laika kad tiek atmodināts- izslēdzas


baky
 Share

Recommended Posts

Sveiki biedri,  ir dīvaina lieta ar Asus K55V laptopu, diezgan bieži gadās kad pēc atmodināšanas nepaiet ne ilgs laiciņš, nu ap kādām minūtēm piecām, kad pats no sevis izslēdzas, tas nenotiek regulāri, bet šad tad. cik esu novērojis tad kad pēc atmodināšanas notiek kāda aktiva darbība cietajā diskā un tad arī notiek izslēgšanās. parasti tajos brīžos nekas aktīvs netiek darīts, parsvarā tik kāds Hrome darbojas.  nezinu vai notiek kāda kļūda kad winda pārbauda disku vai kas?

Asus K55V i7, 8GB RAM , HDD 1TB sadalits 2partīcijās, Win8 Enterprise 64bit 

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Un ko eventviewer raada un task manager? Un jaa emm, kur pirkaam Enterprise versiju... Nomaini uz citu "kreiso".

Labots - Rizla
Link to comment
Share on other sites

Enterpraize ta hujtevpraize, bet autors nav minējis, cik tā misene veca, un, vai kaut reizi dzīvē ir tīrīta. Kā pie intensīvākas darbības temperatūras pārsniedz griestus, tā arī izslēdzas.

Link to comment
Share on other sites

Esmu sastapies ar 3 mēnešus vecu kasti, kuru, izjaucot, liekas, ka tā visu laiku atradusies kaķu frizētavā.

 

Bet nu, spriežot pēc eventwīvera, iznstalētājam rokas nav vispār, būs pogas spaidījis ar kāju īkšķiem, plus instalēšanas avots ir sagrābts no gūgļa pirmā linka...

Labots - aoma
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vispaar jau dereetu iemaaciities anglju valodu, tad buutu vieglaak. Shis pazinjojums ir peec windows paarstarteeshanaas, taa ka neko par probleemu nepasaka. Pirmaa lieta, kaa jau tika mineets, iztiiri putekljus. Paarkarshana ir pamata iemesls, lai kompis sleegtos pats aaraa.

Link to comment
Share on other sites

angļu valoda jau vien neglābs, ja nepārzin visus kompīša procesus, tad tiem terminiem nav nekādas jēgas kad tu viņus proti vien izlasīt, bet tas nu tā.

nu jā par pārkaršanu arī jau biju domājis agrāk, kā ārī pavēroju temperatūras  rādās  ap 40-50 grādiem, kad patrenkāju spēlīti tad augstākais uzkāpa uz kādiem 77grādiem,  bet izslēgšānās ir tai brīdī kad kompis ir auksts, kopis ir nostāvējis visu dienu aizvērts - aizmidzis, un kad atmodina tad kādā 5 minūšu laika intervālā vienkārši pazūd strāva, un cik novērots tajā brīdī notiek arī cietā diska aktīva darbība, nezinu tur kaut kas skanējas vai kas ?   

uz doto brīdi mēs zinām kad windovs ir novilkts no pirmā googles linka, kurš ir instalēts ar kājas īkšķiem(iespējam pat netīriem) un ir viens liels fataāls errors putekļainā kompī :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pareizāk būtu iedot kompistam uz remontu, nevis pašam nojāt līdz galam, slēgājot.

Varbūt karst, jo nedzesē. To neredzot nevar pateikt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...