Jump to content

Pārdodu/mainu laptopu: Samsung NP905S3G-K02EE 270 eur


Igelkott

Recommended Posts

Piedāvāju iegādāties Samsung (NP905S3G-K02EE) Ativ Book 9 Lite laptopu par ~370 eur.  Iespējama maiņas opcija - planšete + piemaksa, par cik staipīt pat šādu saprātīga izmēra laptopu reizēm ir neērti. Iegādāts 2013. gada pašās decembra beigās, pilnā komplektācijā, ieskaitot iepakojuma "koferīti".

 

Specene: http://www.samsung.com/lv/consumer/it-devices/notepc/ultra-portable/NP905S3G-K02EE

 

Tiesa, ir problēma ar backspace taustiņu - nereaģē (nav laika nedz vēlēšanās risināt šo problēmu) - aptuvenās remonta izmaksas ~30 eur, pērkot jaunu klaviatūru e-Bay, vai arī - iespējams, šis nelielais defekts ir labojams bez klavieres nomaiņas. Visi pārējie taustiņi darbojas, kā pienākas.

Krāsa - balta, citi gļuki, izņemot iepriekšminēto backspace taustiņu, nav novēroti.

Nav aplīmēts, vizuālais stāvoklis pat ļoti apmierinošs. Eņģes nav izļurkātas.

Intereses gadījumā bildes ar reālo objektu nodrošinu PZ. linkotais attēls informatīvs. Visas diskusijas PZ formātā (cena, maiņas varianti). NP905S3G-K02EE-26182-0.jpg

Labots - Igelkott
Link to comment

Klaviere (oriģinālā variantā) tam mainās ar visu augšu - korpusa augša ar visu tačpadu. Atsevišķi to nomainīt ir reāls čakars + līmēšana klāt pie korpusa...

Labots - DeEK
Link to comment

samsung "uzlabotā" mājaslapa atkal izceļās

 

 

  • Procesors
    Četrkodolu procesors (līdz 1,4 GHz)

 

atoms, celerons, i3, i7?

kāpēc klavieres problēma nevar tikt risināta pa garantiju?

Link to comment

procesors šitam ir kaut kāds samsunga samopals. Drūmi sūdīgs performance ziņā. Pats savā laikā uz šito datoru skatījos, bet nu kad izpētīju visus parametrus sapratu, ka nav vērts.

Link to comment

Nu jā tad jau sanāk ka tur jāieliek nevis 30 euro, bet kur 130-150eiro un par to summu kopā jau sanāktu tāds pats jauns.

Link to comment

 

 

procesors šitam ir kaut kāds samsunga
 

Procis tam stāv AMD A4 - četrkodolnieks. 

 

...un jā, normālā variantā lapsim vēl jābūt garantijai. Ja nav mērcēts tas "backspace" taustiņš un citādi spīdzināts- dot uz garantijas servisu.

Link to comment
  • 3 weeks later...

 

 

Ja nav mērcēts

nē, mērcēts nava, pasarg Dievs. acīmredzot, stiepšu vien uz garantijas servisu - lai gan - pa lielam, backspace trūkums man personīgi ir norijams kumoss.

 

 

procesors šitam ir kaut kāds samsunga samopals.

ēm, šitais aparāts, kad to pirku, vairāk tieši ieinterisēja plānuma/izmēra ziņā, pamatuzdevumam - internets, kādu filmu paskatīties, dienesta e-pastu apskatīties un ar dokumentiem darboties. tā teikt, aparāts arī tieši tam ir paredzēts. turklāt, akumulatora darbības laiks pat ļoti priecē, ka nenākas ik pēc četrām stundām meklēt iespēju uzlādēt to; līdz ar to - katram savas vajadzības un dzelži atbilstoši tam;

Link to comment

diezgan liels kosmoss manuprat pie tada spec/ar defektu...tur jau jauns alternativs ar tadiem speciem nez vai maksaa tik daudz.

Piemet kadu 100tinu  tiem 370+50 remontam labakaja gadijuma un tur jau var dabut varteikt 2x labaku laptopu un galvenais JAUNU!

 

 

edit: apstijos ebay.co.uk un tur JAUNU var tiesi to pasu modeli dabut par tiesi tadu pasu cenu :D

Labots - kmna
Link to comment

 

 

a kas tev, rupuci nolāpītais, ir teicis, ka cena akmenī (d)cirsta?  jebšu tikai pavāvuļot patīk, ko, e?
 

kas ir ceermes vai tev ka tik nervozs? :D

Link to comment
Bruketajs

Man, rupucim nolāpītajam par ciršanu neviens neko nav teicis, bet labi sajēdzu, ka ja nosaukšu cenu, ko par šādu var maksāt, tad vārds "rupucis" no Jūsu mutes, cienītais, nebūs pats rupjākais, ko šī foruma dzinim būs jāapstrādā.

Bet nu pieņemsim - 250€

Link to comment
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...