Jump to content

Acer TravelMate 2490 BIOS problēma


crooklyn
 Share

Recommended Posts

Labdien!

Stāsts sekojošs- portatīvais dators Acer  TravelMate 2490, kuram bija vēlme nomainīt proci uz kaut nedaudz spējīgāku par standarta, neņēma pretī manis izvēlēto proci, tāpēc nospriedu, ka BIOS upgrade būtu viens no variantiem, ar ko mēģināt to lietu iekustināt.

Mēģinājums veikt upgrade notika, kad pa dienu bija paplosījies negaiss un raustījusies elektrība, bet uz vakaru viss jau labu laiku bija o.k., tāpēc nospriedu, ka negaidīšu vēl ilgāk. Liekot BIOS upgrade bija uzraksts, ka nevajadzētu raut ārā barošanu laikā, kad visa lieta notiek. Lasot vēl iedomājos, ka nedo dies', Mērfijs nostrādās un tiešām tajā brīdī noraustīsies elektrība. Bet kā jau esmu pieradis, tad viss sūdīgais notiek, kad nevajag, un elektrība pazuda, laptops, protams, izslēdzās BIOS upgrade pusceļā. Slēdzot laptopu pēc tam iekšā nekur tālāk par melnu ekrānu netiek.

Lasījos, gūglē meklējot, par visādiem mēģinājumiem ar pozitīvu iznākumu, bet izmēģinot variantus- nekā.

 

Jautājums sekojošs- vai ir kādam kāds strādājošs variants (crisis disks mēģināts, nestrādā, vai vienkārši neparaizi uztveru pasākuma secību) šīs problēmas (laptopa atdzīvināšanas) atrisināšanā, izņemot vienkāršāko- plates maiņu.

Link to comment
Share on other sites

Ir šeit kāds, kurš ar to nodarbojas un var piedāvāt par saprātīgu cenu to paveikt?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...