Jump to content

Jersikas ielas vinila diena


andreart
 Share

Recommended Posts

Esmu jau šajā forumā 9 gadus, bet diemžēl esmu nolēmis pamest šo forumu un vairs nepiedalīties ne diskusijās, ne savas pieredzes apmaiņā, kamēr šeit valda bezatbildība un patvaļa, no tādiem kā drunk_lizard lietotājiem. Esmu sapratis ka administratori šeit uzspiež savu viedokli un savu pasaules sapratni, neredzot un negribot saprast citus. Mierīgi bez iemesla apvaino citus. Savā šaurībā verot ciet sev netīkamas tēmas, pat neaizdomājoties ka informācijas apmaiņas rezultātā rodas daudz noderīgas informācijas, kas noder turpmākajiem apmeklētājiem. Šis forums manās acīs ir zaudējis foruma jēgu, kur cilvēki dalās ar savu pieredzi un viedokli. Nevis bailēs no tirāniem atbild uz tēmās uzdotajiem jautājumiem privātās vēstulēš. wtf ? Šeit mīt man neizprotami likumi, kas balstās un simpātijām un antipātijām pret leitotāju grupu un to viedokli, kas nesakrīt ar konkrēto adminu viedokli. Šis ir izmisuma kliedziens, kas varbūt kādā veidā pievērsīs šai senai problēmai uzmanību.  Varbūt mana rīcība liks aizdomāties ne tikai man, bet arī citiem... 
 
Manā izpratnē moderators vai admins ir persona ar respektu no lietotājiem, cilvēks kurš ir spečuks konkrētajā nozarē, persona ar lielāko pieredzi konkrētajā jomā, nevis ....
 
... amorāls indivīds, kura pienesums forumā pedēja laikā pat nav mērojams ar 0, bet balstās uz draudzību ar foruma īpašniekiem.
 
Grisha, savaldi savus suņus.
 
drunk_lizard.jpg
P.S. Diemžēl esmu spiests izdzēst visu savu "saražoto" kontektu, jo tam izrādās nav jēga.
 

post-65517-0-68229500-1410611344_thumb.jpg

post-65517-0-00187400-1410611349_thumb.jpg

post-65517-0-30376600-1410611353_thumb.jpg

post-65517-0-69977300-1410611357_thumb.jpg

post-65517-0-77756700-1410611367_thumb.jpg

post-65517-0-06786600-1410611374_thumb.jpg

post-65517-0-62225800-1410611381_thumb.jpg

post-65517-0-32377700-1410611387_thumb.jpg

post-65517-0-98647100-1410611397_thumb.jpg

post-65517-0-57630400-1410611412_thumb.jpg

post-65517-0-00843600-1410611419_thumb.jpg

post-65517-0-56970900-1410611425_thumb.jpg

post-65517-0-38474100-1410611430_thumb.jpg

Labots - andreart
Link to comment
Share on other sites

Dazhus redzeeju, tik nikus neatceros. Tirgotaaji iedaliijaas vairakas kategorijas, saakot no "jazitirgo to kas palika no vecteetina" liidz "esmu experts un tirgoju 1 preses plates". cenas no 3 liiidz 100 eiro par plati. bija forshi ka vareeja pie daudziem tirgoniem noklausiities plates pirms perc. dahziem bija tieshaam labas plates, bet nu mana skatijumaa daudzas bija neadekvaati dargas ! cenas daudzaam redzeeju letaaak kaa ebayaa. otrajaa stavaa eekaa vareeja paklausiities interesantas lekcijas un pataustiit vieteejo razhojumu vai salikumu skalruniem un pastiprinaataajiem, ko vadiija tieshaam zinoshi cilveeki. bija interesanti, dazhbriid bija gruuti tikt pie mekleeshanas, lai kaut ko atrastu sev piemeerotu tieshaam bija jaameklee. diemzheel daudz ko gribeeju nebija ne pie viena vinilista :(. pasakums pozitiivs, gribeetos lai kas liidziigs ir biezhaak un ne tik saspiestaaa telpaa. vinils pedeejos gados ir atgreizies, vai stila lieta, vai tiemshaam bauda peec kaaa taustaama. 

 

Global_Vinyl_Sales_Graph_In_US%24.pngUS_Vinyl_Sales_Graph_In_Units.png

Labots - andreart
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Žēl, bet nesanāca šodien tikt. Bildēs atpazinu daudziem vinila cienītājiem zināmo entuziastu vispārākajā pakāpē - Balvi no Kadagas.

Link to comment
Share on other sites

Nogāzos, kad uzzināju, ka bračka arī pasūtinājis vinila galdu. Parasto, no Sony, vai no Pioneer staļļa. Viņa sievai ir kolekcija, sena, ziemas vakaros kamīns nebūs jākurina.

Link to comment
Share on other sites

man laikam tāds liktenis...visu uzzināt kad jau par vēlu... :sorry:

Link to comment
Share on other sites

 

 

dahziem bija tieshaam labas plates, bet nu mana skatijumaa daudzas bija neadekvaati dargas ! cenas daudzaam redzeeju letaaak kaa ebayaa.

???...bet nu labi,es netiku interesē konkrētāk,piem.kādas cenas konkrētai platei...

Link to comment
Share on other sites

Tajā pasākumā neapšaubāmi bija lielākā pilngadīgo hipsteru koncentrācija uz kvadrātmetru, kāda pieredzēta pēdējos gados...  :blink:

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Tikpat normāli, kā Tavs klientu loks kas pērk audio kabeļus par 500+ Euro metrā?

Varu saderēt, ka arī plates siltā, mīkstā sprakšķēšana paver akustiskos horizontus, un skan 100x gaisīgāk par lossless AAC, un tad nu tur bars dīvaiņu raga ietvaru brillēs par 100 naudām gabalā pirka noputējušus un līdz kaulam nodrillētus ierakstus, ko kāds bija atradis pagrabā uz ārāmešanu...

Labots - J.Reinis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

...tā arī neviena konkrēta atbilde,ko kads nopircis...kautkādi sviesti ne par tēmu...

 

nebija jau ko pirkt, apmēram tie paši žanri, kas k/n Rītausma pirms 20 gadiem - hārdroks, led zeppelin, beatles, plink plink džezs un bezjēdzīgs kraps, pa visām kastēm varbūt 2.5 noderīgas plates, bet visumā boring

Link to comment
Share on other sites

nnoname,interesanti,ko tad Tu tādu īpašu meklē?...«Гражданская оборона»?«zvuki mu»? :)

Labots - Nelsons
Link to comment
Share on other sites

zvuki mu esmu nopircis tajā pašā rītausmā, kāpēc tev šķiet, ka interesanta mūzika aprobežojas ar nosacītu krievu andergraundu?

Link to comment
Share on other sites

es tikai pavaicāju,ko tādu īpašu meklēji,šos minēju,kā piemēru(starp citu ,šiem abiem lp cenas svārstās no 20-100eiro)...

Link to comment
Share on other sites

ā, tu par formātu, es par saturu - zvuki mu rītausmā pirku iekš cd, bet šādos tirdziņos nemeklēju ko īpašu, bet gan ko interesantu, mani iepriekš uzskaitītie žanri ir apmēram 5% no mūzikas

Link to comment
Share on other sites

???...bet nu labi,es netiku interesē konkrētāk,piem.kādas cenas konkrētai platei...

 

40 , 10, 7  un 5 eiro . pirms shiis pirku noklausiijos kaadas 30 plates kuras intereseeja. loti labi ka bija iespeja noklausiities un saprast kadaa staavoklii ir plate. tur pat uz vietas var iestist ebayaa vai amazonaa cik maksaa jauna !

 

DF0_8650.jpg

Labots - andreart
Link to comment
Share on other sites

David Lee Roth "Skyscraper" - 8EUR,

Prince "1999" 2LP - 6EUR,

Limahl, Robin Gibb, Chris deBurgh - katra 3EUR,

The Beatles AnTrop 1 izdevums - 5EUR (jauna LP),

PSRS himna - 1EUR (jauna LP).

 

Nelsons. Jautājums par cik?, un kādu LP?, katrs pircējs ir nopircis - pēc būtības ir absurds. Vienas un Tās pašas LP cena var svārstīties sākot no 1EUR, līdz pat padsmit EUR un vairāk - atkarībā no plates stāvokļa, vāka utt. utt.

Piemēram, es par LP reti kad maksāju augstāk minētos 8EUR (vidēji parasti līdz 5EUR) - jo ja dārgāk, tad labprātāk amazon.co.uk vai eBay.de nopērku lietotu (vai pat jaunu) šī mākslinieka CD :)

Labots - Melvins
Link to comment
Share on other sites

gribēju aiziet..skatos bija pat jaunas plates uz tirgošanu +  kaut kādi lampinieki, daži izskatījās DIY varianti. Bet bija cits pasākums ...:( kā  parasti.

Link to comment
Share on other sites

Pēc JReiņa domām īstie pacani pirātlīcī peteņo flacus un loslesus un visi pārēji ir nožēlojami idioti, pilngadīgi hipsteri un citi dīvaiņi. A pa purnu negribi, čo, bļa?

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

jo ja dārgāk, tad labprātāk amazon.co.uk vai eBay.de nopērku lietotu (vai pat jaunu) šī mākslinieka CD :)

...saprotu,vienīgi vinylu pēc laika varēsi pārdot par tādu pašu,vai lielāku cenu,bet cd tikai uzdāvināt...:)

P.S.vinyla kolekcionārs un hipsters.ir divas pilnīgi dažādas lietas...

Link to comment
Share on other sites

...saprotu,vienīgi vinylu pēc laika varēsi pārdot par tādu pašu,vai lielāku cenu,bet cd tikai uzdāvināt... :)

 

Absolūti absurds viedoklis. Ja Tu esi fizisko f-mātu cienītājs, tad kas CD ir vainas? :)

Šams nesprakšķj, nenolietojas utt. - un skan!... bez visiem šiem vinila mehāniskajiem foniem, putekļu kopšanas prasībām utt.

CD ir ideāls formāts, lai turētu rokās fizisko f-mātu. Tam ir kastīte, grāmatiņa (tipogrāfija), noformējums.

 

Savukārt LP 1-st press praktiski ir nolietotas, vai pus-lietotas ar nodilušiem vākiem, par kosmonautu naudiņām...

Un lai man tagad kāds pamēģina iestāstīt, ka mans Led Zepp pilno izdevumu CD box skan slikti - apbēdināšu, šams skan Lieliski :)

/arī kompresijas cienītājus palūgšu atklanīties/.

 

Nelsons, un ja runājam par Labā stāvoklī esošām LP - tad es domāju,

ka te katram būs savs uzskats par To, kas ir Labs, un kas Nav.

Labots - Melvins
Link to comment
Share on other sites

 

 

tas mani jau sen interesē, oriģinālie CD ilgākā laikā neizbeidzas? nevis no lietošanas, bet no kaut kādiem fizikāliem apsvērumiem

 

pagaidām nav manīts... smieklīgi,

ir nobeidzies Sting "The Dream Of The Blue Turtlles" (1985, France - viens no pirmajiem šī albūma CD izdevumiem). ir 'caurums' Russian dziesmā...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ja Tu esi fizisko f-mātu cienītājs, tad kas CD ir vainas?

...runa nebija par cd/vinyla tehnisko pusi,bet materiālo,platei cena nekrītas(ja mēs to butu zinājuši,kad veikalos tirgoja Coja plates u.t.t.) a lietotu cd var tikai uzdāvināt...labi,nerunāsim par 1ražoto cd u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

Principā jau klausīties vinilu, ir tas pats kas dzert pagājušā gadsimta vidus saskābušu vīnogu sulu. Tā es to uztveru. Bet, ja jau cilvēks no tā ķer kaifu, lai jau dara. Tāpēc jau es neskriešu viņu par visām varēm tagad "apgaismot". Nav jēgas. Un arī lai mani nemēģina pārliecināt.

OK, es labprāt paklausītos kādu 70-80. gadu pavisam svaibu plati, uz lapa aparāta, un arī ne caur lampām un tml., bet caur kaut ko daudz modernāku. Tur gan varētu būt problēma, ka tādā veidā tas galīgi neskanētu, jo signāls nebūtu izgājis galīgo apstrādi caur lampām un tml.

Link to comment
Share on other sites

Elektriskais sildiitaajs tak silda labaak kaa kamiins. Var briivi novietot kur vajag, nav vajadziiga malka, nav jaatiira. Man ir elektriskais slidiitaajs un visi kam ir kamiins ir idioti hipsteri :)

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

nu skaidrs, ka elektriskais silda  - bet kamīnu vērot tak arī acij patīkami :) tas pats par platēm..neba ikdienas steigā tās klausīsies.....bet tiem kuri klausās ikdienā telefonā mūziku vai lētā auto maģī no fleškas - tiem to nesparast.

Link to comment
Share on other sites

Kad būs nākamais tirdziņš??

Link to comment
Share on other sites

 

 

labāk pastāsti,ko nopirki makatin...

 

Lūk. Šis ir tizls komentārs (piedod).

Te nav nekāda aptauja. Ej. Un pats pērc.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Biedri 165 raksti Atrodos:Jelgavas rajons Intereses:VINILS....MUZIKA... un kino Pievienots Vakardien, 21:17 naakamais buus kalnciema ielas tirguu pie vinila valda

 

cikos? :polling: 

jajau uz jautājumu kad? atbild kur :) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...