Jump to content

Skanas kartes virtuala saslegsana un 1 kanalu


Ernestsful
 Share

Recommended Posts

tātad fiziski ir saplisusi laptopa austinu izeja, iet tikkai 1 kanals, nu reali skan tikkai 1 austina, ka virtuali varetu dabut lai skan abas uz vienu kanalu, stereo jau protams vairs nebus bet tik un ta, tas nekas ka abas bus pienemsim uz kreiso kanalu. ir kadas idejas?

P.s vai kkur Liepaja vai Kuldiga varētu nopirkt atseviski to izeju? (bildes apvilkto)

post-98195-0-96735800-1410958427_thumb.jpg

post-98195-0-43893700-1410958433_thumb.jpg

Labots - Ernestsful
Link to comment
Share on other sites

Kā Tu iedomājies to izdarīt virtuāli? Tikai un vienīgi fiziski un šajā gadījumā jāsačakarē austiņas vai jāsalodē kāda pāreja.

Link to comment
Share on other sites

 Virtuāli uz vienu - nu ja atskaņojošais softs piedāvā mono iespēju, tad izvēlies, bet arī austiņu štekeris būs jāpārlodē - lai no vajadzīgās izejas signāls ietu uz abiem kanāliem - nez vai tas ir prāta darbs.

 Nečakarējies, bet sazinies tepat forumā vai sazvanies ar biedru marter un brauc uz Kuldīgu. Par Liepāju nezinu - apjautājies vietējos servisos.

http://www.boot.lv/forums/index.php?/user/72972-marter/

 #martinno - fiziski tu dabūsi viena kanāla skaņu uz abām ausīm, bet lai dabūtu pilnu spektru, pirms tam softiski abi kanāli ir jāapvieno mono režīmā. Piemēram, Foobar2000 ar DSP iespēju Downmix channels to mono to var izdarīt.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

 

 

Par Liepāju nezinu - apjautājies vietējos servisos.

 

Liepājas datoru centrā ir viens ūber labs lodētājs, kas lodē sarežģītus un mazāk sarežģītus savienojumus, tur tev šo pārlodēs kā vajag viens un divi.

Link to comment
Share on other sites

Ļenuksā ar alsu var ļoti smuki nomiksēt abus kanālus uz mono, tikai tas ir ļoti "stulpi"/vienkārši. Notiek viļņa saskaitīšana, kas nozīmē, ka viss skanēs 2x skaļāk. 

Gan jau kāds windows zinātājs pateiks, kurš tūlis ļauj miksēt source's un sinkus globāli windowsā.

Link to comment
Share on other sites

 

 

fiziski tu dabūsi viena kanāla skaņu uz abām ausīm, bet lai dabūtu pilnu spektru,

Nianses nezinu šādai lietai, jo tas, pēc būtības, ir tāds diezgan dīvains pasākums :)

Link to comment
Share on other sites

Nebuutu taa kaa vienkaarshaak salabot to austinju izeju? Gan jau sliktaakajaa gadiijumaa var to shtekeri nomainiit. VArbuut vispaar tikai ar lodaamu jaapieskaras shtekeriem, mosh vienkaarshi izljurkaats, kas vareetu buut visticamaak. UN domaaju ka tas vareetu buut leetaakais un vienkaarshaakais variants, nekaa domaat kaut kaadu kjiimiju, iipashi ja nav nekaada saprashana. Kaada jeega virtuaali taisiit mono skanju, ja skanja no datora naak tikai pa divaam dziislaam? Hmm, nezinu vai veel  ir pieejamas, bet kaadreiz bija mono shtekeri. Tad vienkaarshi jaapaarlodee austinjaam shtekers. Kompja pusee nav ko dariit. Vai nu maini shtekeri vai salodee kopaa abus kanaalus, bet tas jau ir perversi.

Link to comment
Share on other sites

Jaunatne laikam galīgi aizgājusi virtuālajā pasaulē. Virtuāli sataisīt austiņu izeju nav iespējams!!!!! Tas tāpat, kā nav iespējams virtuāli paēst pusdienas. Vai nu nes pie meistara, vai nopērc ārejo USB skaņukarti,kas var būt lētāk par meistara pakalpojumiem. Īpaši, ja bieži lieto austiņas, tad ārejā skaņukarte ir labākais risinājums, jo tā kā tā Tu nojāsi to minijak ligzdu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...