Jump to content

Kordbika!


Sviests103
 Share

Recommended Posts

 Sveiki! Esmu viens no Kordbikas spēlētājiem. Pa http://www.kordbika.lv runāju pa šo spēli. Esmu jau ļoti daudz apguvis šinī spēlē. Un uzskatu, ka esmu diezgan labs savā Līmenī. Man tagad jau ir 20 līmenis un nebija Grūti viņu iegūt. Esmu spēlējis tikai šodien un zinu, ka noteikti turpināšu šo spēli, jo viņā ir viss kas nepieciešams MMO RPG žanrā. Uzskatu, ka labākā Onlin spēle kuru esmu redzējis. 

Runājot par bruņām: Sākumā viņas ir viegli nopērkamas. Bet esmu redzējis, ka citiem stipri labākas bruņas ir. Domāju, ka man arī drīz būs. 

Sākumā gāju sist tikai Monstrus, lai uztrenētu savu pieredzi un iegūtu labāku ekipējumu, bet tagad jau varu piedalīties Turnīros un izcīnīt labas Balvas. 

Iesaku pamēģināt Šo spēli domāju, ka Jums noteikti iepatiksies kā man J


  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu iepriekšējam. Protams, ka spēle nav perfekta, bet interesanti spēlēt un tur visi ir draudzīgi un atsaucīgi. Vairāk par spēli:

  1. Tur ir daudz mantu.
  2. Tirgus un veikals.
  3. Monstri daudz.
  4. Tur ir daudz vietas kur cīnīties.
  5. Tur ir četras rases ( Orks – spēcīgs un izturīgs, Elfs – labs burvis, Cilvēks ar viņu var izpildīt daudz maģiju, jo viņam speciālā spēja ļauj to darīt, Vampīrs – arī labs uzbrukumam!
  6. Raktuves kur var izrakt speciālus resursus un arī spēļu naudiņu.
  7. Ekspedīcija – visu laiku dod spēļu naudiņu.
  8. Patīk, ka klans var uzcelt savu pilsētu un katra māja ko dod visiem klana biedriem.
  9. Darbnīca kur var uzlabot mantas.
  10. Laboratorija, kur mantās var likt akmeņus un uzlabot mantu.
  11. Pūķis kuru var trenēt.

Ir vēl daudz citu labu lietu! Iesaku ienākt un izmēģināt. Sākumā ņemiet cilvēku vieglāk būs, bet pēc tam vampīru. Ejiet sākumā uz http://www.kordbika.lv. Tad ievadiet e mail un paroli un sākat spēlēt. Ja tur ir jautājumi viņiem ir arī forums http://forum.kordbika.lv/index.php kurā var atrast papildus palīdzību. Man šī spēle ļoti patīk.

Labots - S@ndris98
Link to comment
Share on other sites

Meklēju internetā MMO RPG spēles un diemžēl nebiju saskāries ar Kordbiku. Godīgi sakot: Spēle tiešām laba un esmu dzirdējis, ka šī ir Ražota Latvijā, tāpēc arī sāku spēlēt. Prieks, ka Latvieši var uztaisīt tik labu spēli. Atnāciet un ietestējiet Kordbiku.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...