Jump to content

Android 4.4.2 contaktu savienošana


endys
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Varbūt var kāds palīdzēt, ir sekojoša problēma:

 

Iegādājos samsung galaxy s4. visus kontaktus vecajā telefonā vienmēr bekapoju makonī. Vienādie kontakti bija savienoti, tas ir telefona numurs + whatsapp + epasts utt. pēc kontaktu ielādes jaunaja telefonā tie katrs tagad ir atsevišķi un es nevaru tos savienot, pat manuāli katru atsevišķi. Parādās uzraksts, ka kontakti savienoti, bet realitātē kontakti nesavienojas! Kur varētu būt problēma?

Link to comment
Share on other sites

Pie kontaktiem setingos ir jāizvēlas, ko attēlot, parasti var izvēlēties atsevišķi gan google kontaktus, gan whatsapp, gan pārējos.

Link to comment
Share on other sites

Tad viņš dabūs 1 cilvēku ar vairākiem ierakstiem. Viņš gribēja sapludināt kontaktus, lai katram būtu 1 ieraksts bet ar visiem iespējamajiem kontaktiem tajā.

Nu lai viņam teiksim būtu 1 Vilx, ar visiem kontaktiem - whatsapp, facebook, linkedin utt nevis Vilx google, Vilx facebook, Vilx whatsapp.

Parasti tos kontaktus merdžo pa vienam. Bet tas ir ķēpīgi.

Te ir daži ieteikumi kā to izdarīt atrāk:

http://android.appstorm.net/how-to/productivity/how-to-easily-merge-duplicate-contacts/

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

Tur tā lieta, ka viņš nesavieno tos ne ar aplikāciju ne pa vienam!! parādās uzraksts, ka savienojās veiksmīgi, bet ieeju kontaktos tie stāv atsevišķi tāpat, kā pirms savienošanas!


Vecajā S2 viss savienojās bez problēmām.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Man ir tāda aizdoma, ka ir runa par lietotāja interfeisa un attiecīgi arī zvana aplikācijas niansēm. Vecajam savienoja, jaunajam to var paveikt citādāk vai nevar nemaz.

 

Paprovē citu dialer app https://play.google.com/store/search?q=dialer

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

@@martinno, cik lasīts, S4 ir pārpildīts ar bloatwari un tas ir viens no satura ziņā smagnējākajiem aparātiem ever. Šitam nevar smuki uzmānīt CyanogenMod?

 

Sen neesmu redzējis Samsung ar KitKat, bet kaut kā neticas, ka ir tik traki ar dialeri. Varbūt izslēdz iestatījumos Skype un Whatsapp kontaktu sinhronizēšanu. Būs mierīgāk dzīvot.


S2 neesmu vispār tik sīki spaidījis, bet šķiet, ka vismaz HTC tā kontaktu apvienošana tiešām bija dialer app iespēja, kas nekādā Google kontaktu mākonī neglabājās. Pieļauju, ka te ir līdzīgi - S2 dialer ļauj manuāli savienot pašā telefonā, bet https://www.google.com/contacts/ jau šāda informācija nenonāk.

 

Tā ka vari vien doties uz https://www.google.com/contacts/ un čekot kā viss izskatās. Toties 1x sakārto un tad kaut katru dienu maini/reseto telefonu.

 

P.S. Whatsapp kontaktu identifikācija jau arī iet caur telefona numuru...

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Ja lieto Android telefonu, tad tev vajag vienu kontaktu, piemēram Artūrs. Pēc tam, instalējot kādu appu, Whtasapp, Waze, Skype, Facebook - kontakti sapludinās automātiski un kontaktam rādās ikonas, pie kuriem kontiem tas ir piesaistīts un pieejams. 

 

Man uz S4 nekādu problēmu nav. Ja numuri vienādi, tad dzēs ārā visus dubultos kontaktus, lai aparāts sasinhronizē pa jaunu. Vēlams gan uztaisīt backup vispirms.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...