Jump to content

De Dietrich indukcijas virsmas remonts!


melkijs
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Vai kāds nevar palīdzēt ar kādu "gudrinieku", kurš varētu palīdzēt De DIetrich indukcijas virsmas saremontēšanā. Sanācis konkrēts ieberziens. Oficiālais pārstāvis bankrotējis un jauna nav. Garantijas serviss arī līdz ar to nav un neviena meistara publiskajā telpā arī nav. Tuvākais bija electrolux oficiālais dīleris aŗi plāta rokas un saka, ka diemžēl arī viņi nevar palīdzēt, kaut gan tas ir viņu grupas uzņēmums. Lūk tā! JAunu citas firmas nopirkt arī nevar, jo redziet šitā ir kaut kāda īpaša virsma, kurai izmērs ir nestandarta 63x51. Un analogu nav. Ir vai nu 60 vai 70. PIe tam tā kā tā ir iebūvējamā virsma, tad mēbeles ir uztaisītas "pod ustrojstvo"! Un mēbeles ir aplietas ar to akmeni, tā kā tur īsti neko piegriezt arī nevar. Lūk tā esmu ielidojis uz pilnu programmu, pateicoties izcilajam sievas un dizainera darbam:))) Pie tam pēc dizainera ieteikuma šītā virsma ir bez jebkādām maliņām, aboslūti un totāli iegremdējama. PIe tam vēl ar apaļajiem stūriem. Tā kā silts padoms visiem - neklausiet dizainerus, bet domājiet SAPRĀTĪGI, kā šito "m…u" saremontēt, ja viņš nobirs. Un vispār NEKAD nesapinaties ar De DIetrich sadzīves tehniku. PIlnīgākais SŪDS! No 4 iekārtām 2 jau ir noklājušās 2 gadu laikā. PIe tam pirktas jaunas, pie dīlera un tjipa premium klases!!!

 

PAldies iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

Visā šajā sarkasma jūrā nespēju salasīt, ko nepieciešams šai virsmai labot.

 

Ja esi fiziski nodauzījis stūri vai jebkādā citādā veidā sabojājis keramiku, tad vienīgais variants ir tikai un vienīgi pirkt jaunu. Nav tehnoloģijas, kas karstumizturīgu keramiku var salīmēt atpakaļ. 

Link to comment
Share on other sites

 Pievienojos mežvecim par konkrētākas info trūkumu, bet par šo:

 

un neviena meistara publiskajā telpā arī nav
  hmmm, un kā ar Googli? Iemetot tur "de dietrich remonts" parādās diezgan daudz info, nu piemēram šis.
Link to comment
Share on other sites

Nu katlus protams, bet

 

SIA "Juneka" nodrošina Junkers un De Dietrich iekārtu servisa pakalpojumus.

nekur neredzu, ka tikai apkures iekārtas - ja jau De Dietrich servisa pakalpojumi. Vismaz šiem ražotāja "gali" pieejami un zinās ko ieteikt, ja paši neremontē.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Un vispār NEKAD nesapinaties ar De DIetrich sadzīves tehniku. PIlnīgākais SŪDS! No 4 iekārtām 2 jau ir noklājušās 2 gadu laikā. PIe tam pirktas jaunas, pie dīlera un tjipa premium klases!!!

 

Saprotu, ka offtopic un sāls bēršana brūcēs - bet De Dietrich ir izsmiekls, nevis premium klase, un labi vien ir, ka pārstāvis nobankrotēja. Var jau būt, ka kautkas, ko viņi paši ražo, ir attiecināms kā premium klase - bet pārsvarā De Dietrich ir rebrandoti patiešām nenosakāmas izcelsmes ķīnieši.

 

Dizaineru vidū diemžēl bija ārkārtīgi iecienīti - jo margin uz šitiem brīnumiem attiecīgi ir milzīgs, (kā jau uz "premium" klasi) - un līdz ar to arī dizaineriem atleca no pārdotā.

Link to comment
Share on other sites

Nu es te pagaidām saredzu tikai nejēdzīgu pļurkstēšanu.

1kārt - kur ir tā dizainera vārds/nosaukums? Lai citi neuzraujas uz tāda "specialista"!

2kārt - tev pašam mājās ir 4 virsmas vai dažādos objektos kur tu uzdevies par celtnieku?

3kārt - varbūt vajag saprast KAPĒC tās virsmas izbeidzas un to novērst, nevis mainīt?

4kārt - kur ir kautkāda tehniska rakstura apraksts? Izņemot ļurināšanu par to cik slikti visi citi. Vismaz kāds modelnumber? Viņām elektrības pievads normāls? Tur blakus kaukādus milzīgus frekvenčniekus nedarbini? Ja laukos - vai zibens laikā atslēdz drošinātāju?

5kārt - KĀ viņas izbeidzās? Palēnām, vai vienkārši nodziest? Lietojot vai no rīta atklāj ka vairs nevar ieslēgt?

Link to comment
Share on other sites

 

 

uzbāžaties ar savu De Dietrisch
Pirms kaut ko muldi, varbūt pamācies vācu valodu vai vismaz noskaidro kas un kā?   Kāds tev Dietrisch ??? Ir Dietrich - normāls vācu uzvārds pie tam, ja nezināji, "valodniek".
Link to comment
Share on other sites

Es nesaprotu kapēc tu tak klaunam vispār atbildēji? Tik tālu off-topikā nevar aiziet pat 3stāstiu klucis.

Link to comment
Share on other sites

Pazvani  -  Aldis Tel nr 20242429 gan jau radīs risinājumu tavai problēmai

Labots - Ratz
Link to comment
Share on other sites

varbūt ne labakais ieteikums, bet kapēc nepainteresēties kādā no ārzemju dedietrich lapām sadaļā pie kontaktiem. Ja būs kaut cik nopietna kompanija, nosūtīs pie tuvākā servisa centra.Links uz UK.

 

 

Labots - chieris
Link to comment
Share on other sites

Nu un kāda jēga?

Tā visu laiku sūtīs uz remontiem? Varbūt vajag labāk saprast ko es rakstiju #8?

Link to comment
Share on other sites

Es Tev varētu piekrist par punktiem 3., 4., 5.

Dizainers tur ne pričom. Pardeva nu i viss. Viņš diez vai saprot kas tai indukcijai vēderā. Superīgāk izskatās un tas i viss.

 

 

 

No 4 iekārtām 2 jau ir noklājušās 2 gadu laikā.

Lūk interesanta lieta. Kas tur vispār notiek. Mēs nekad neuzzināsim vai tāds pats liktenis nepiemeklētu citu brendu agrigatus tajā pašā mājā pie tiem pašiem apstākļiem. Varbūt tur ir jāmeklē likumsakarības, kas ir palaistas garām.

 

Neaizstāvu nevienu no pusēm, esmu pilnigi neitrāls. Ja kas, arī lietoju indukcijas virsmu. Cita ražotāja, bet tas nenozīmē, ka kājas neaug abām no vienas vietas. hrenovā globalizacija.

Link to comment
Share on other sites

Varu tikai piebilst ka visas indukcijas virsmas, ja vien nebija fiziski bojātas, bija salīdzinoši vienkārši un lēti labojamas. Nu nav tur iekšā nekāds kosmoss, retas detaļas vai mikroskopiska montāža.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Saremontēt De Dietrich indukcijas virsmu var šeit:

http://bigben.lv/

 

Man arī ir De Dietrich. Principā stāsts ļoti līdzīgs kā "melkijs". No 4 rinķiem, 2 beidza darboties ļoti ātrī. Slinkums bija vest uz remontu, tāpēc 8 gadus mierīgi iztiku ar 2. Bet vasarā, virsma apstājās darboties vispār. Nebija variantu, vedu uz remontu pie Bigben. Saremontēja pa kādiem 80 Eur.

Diemžēl vai par laimi vēl nezinu ...nesen uz virsmas nokrita vīna pudele, un virsma ieplīsa. Vīrs skatījās plaisu, ar pirkstiem piedūrās un dabūja 220 :(

"melkijs" ir taisnība, De Dietrich virsmas izmērs ir nestandarta 63 x 51. Nevienai citai firmai tādu izmēru nav. Mazāku likt nesanāk, jo izgrieztais caurums ir par lielu. Variants likt lielāku, nesanāks, jo manā virtuves mēbelē to arī nevar. Tāpēc tagad ir divi varianti, darboties ar to pašu saplēsto plīts virsmu zem 220 vai mainīt VISU virtuves mēbeles garo virsmu + jauna plīts virsma = kopā ļoti dārgi !

Labots - Lindons
Link to comment
Share on other sites

Uzliksi bleķa katlu, pieskarsies pie bleķa ručkām un norausies špāni? Nu padomā, šitais vīrs vai nākamais...

Link to comment
Share on other sites

Lindons, iekš depo un ne tikai tur virtuves virsmas maksā pāris desmitus eur, pa pāris eur piezāģē pēc izmēriem un izzāģe vajadzīgos caurumus! Tik precīzi jāsamēra. Tas ir ļoti dārgi? Nē nu kā kuram...

Pats lietoju salīdzinoši lētu, iekš cenu klubs pirktu indukcijas virsmu. jau otrais gads, problēmu nav.

 

Sasisto plīti kvalitatīvi salabot nesanāks. Ja jauna virtuves virsma + jauna indukcijas plīts par dārgu, tad es mēģinātu aizliet plaisu ar šķidro epoksīda līmi, lai vismaz pa nagiem nesit.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

de deitrich tirgoja un remontēja bigben.lv

par to ka tehnika ir sūds, nepiekritīšu - pašam indukcija 7 gadus, nekādu problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...