Jump to content

LMT 4G caur LAN rāda ,ka nav atvērts port caur Wi-Fi ir(utorrent)


Eatmyshorts
 Share

Recommended Posts

Sveiki. nesen iegādājos LMT 4G internetu un  pēc divu dienas lietošanas pamanīju,ka es vairs nesīdoju, tad sāku štukot ārā ,kas pa problēmu(labajaā apakšējā stūrī bija gan zaļais gan dzeltanais ,kas visu laiku mainījās) un gāju checkot portus caur uttorentu. Sākumā bija atvērti porti,bet tikuntā neko  nesīdoja skatījos port forward pamācības meiģināju izdarīt taisīju arī static ip, un tad arī parādījās tas ka ports nav atvērts, bet beigās uzzināju no viena LMT cilvēka ,ka statiskais un port forward ir īpašiem klientie ,kas mēnesī maksā papildus 7Eiro ,labi restartēju visu rūteri ,tā itkā tikko būtu uzstādīts,bet tikuntā ports vairs nav atvērts un nav pieejams.Nākamajā dienā paņēmu savu portatīvo pieslēdzu pie WI-FI un rāda ,ka ports ir atvērts. Es nevaru izdomāt ,kas tā var bū pa problēmu ,jo pēc idejas kaste ir viena ,tikai viens ir LAN otrs WI-FI. Un nēzinu varbūt ,kāds zin kā var uzstaisīt  serveri piemēram Terraria,jo uz vecā LTC viss bija viegli. copy-paste ip otram cilvēkam un tik connect. bet LMT tā nav. kas var būt pa vainu?

Link to comment
Share on other sites

Eatmyshorts

 

 

vaina ir taada, ka mobilais internets nav paredzeets torentiem. lmt aizgriezusji trafiku? un pareizi dara!

Par to aizgriešanu es šaubos,jo lejupielāde ir tāda pati kāda bija un ārzemju trakeros augšupielāde arī ir. Un tas LMT džeks pats teica,ka nebūtu izdevīgi viņiem neko aizliegt,bloķēt tos uttorent izmantotājus,jo tieši tāpēc arī cilvēki viņus ņem. Un ,ja kas kur ir rakstīs ,ka nevar izmantot torrentus,tas ir tas pats kas skype sūtīt failus p2p. otrkārt kāpēc viņiem jādod ir internets ar 20+ Mb/s ,kas protams ir zemākā vērtība ,jo FIX internet izmantotājiem var būt lielāks,kā man 30Mb/s  ,parastam cilvēkam lai lasītu ziņas,skatītos youtube video 240p? Tas ir pilnīgi taspats ,ka es tev pajautāšu kāpē tu izmanto Optica 500mb/s?(pieņemu ,ka izmanto) ,kur tad to savu ātrumu bāz? Un vispār jautājums bija par to kāpēc man uz portatīvā ir atvērts bet uz stacionārā nav. 

 

 

 

Izmanto citu portu Ja nemaldos, caur 80. portu viņi neko negriež nost.
 

Paldies vismaz viena normāla atbilde :)

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Iespējams ka datorā ir kāda problēma ar programmām vai draiveriem.

Man arī ir LMT 4G internets (melnā kastīte) pieslēgts ar vadu un ne uz PC, ne portatīvā nekas netiek bloķēts un torrenti smuki sīdojas, ja es tam ļauju notikt. Ierobežots trafiks un tā.. :)

Link to comment
Share on other sites

Eatmyshorts
Iespējams ka datorā ir kāda problēma ar programmām vai draiveriem.

 

Visus driverus pārinstalēju uzmetu jaunākos tikuntā rāda to pašu  https://imageshack.com/i/p4CNGf4Nj (parastais tests)  (2  https://imageshack.com/i/p4j9pqPWj    (ja ieliek port 80)

 

 

P.S atradu citu portu ,kas iet. paldies tiem,kas atbildēja.

Labots - Eatmyshorts
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...