Jump to content

Jaunais Chrome pilnīgi crazy


Mefistofels
 Share

Recommended Posts

Nupat apdeitojās Crrome uz jaunāko versiju (37.0.2062.120). Tas ir pilnīgs čau, kas tur salikts - taskbaru sedz nost uzmet kaut kādu savu kreiso desktopu utt. Murgs pilnīgi absolūts. Izčakarējos, nekur neatradu, ka tās jaunās ''fīčas'' varētu novākt.

Varbūt kāds ir izpētījis un dabūjis normālā stāvoklī to browseri. Mestu malā un lietotu citu, bet diemžēl ir daži addoni, kurus vajag un tie ir pieejami tikai Chromam...

Paldies :)

Link to comment
Share on other sites

Mefistofels

Ar vienu tīkla spēli nedaudz esmu aizrāvies un tai addoni :) Protams varbūt tā ir zīme, ja jābeidz niekot laiks ar spēlēm.

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Varbūt ka'ds zina, kāpēc ar jauno Chrome tikai uz viena datora (stacionārā ar SSD, i5, 4GB RAM) šausmīgi lago draugiem.lv? Pārinstalēju, bet nekas nemainās. Viss iesalst ik pa laikam un nedarbojas scrolling. Paritinu ar peli lapu, bet nostrādā pēc dažām sekundēm vai pat 10 sekundēm. Bildes rādās kaut kādas izkropļotas dažās vietās. User data dzēšana nepalīdz. Visas citas lapas darbojas.

Link to comment
Share on other sites

· Hidden by Mezavecis, Septembris 22, 2014 - Herņa
Hidden by Mezavecis, Septembris 22, 2014 - Herņa

Tapēc ka kompi instalējis nejēga.

Link to comment
Mefistofels

Nezinu, kas tas tāds par jauninājumu bija, bet šorīt Chrome pats izmeta pogu ''restartēt chrome darba virsmas režīmā'' un browseris atkal pārtapa par normālu browseri :) Nezinu kā saucas tas murgainais režīms, bet nu tas ir kā cita os iekš esošās os, drausmīgs :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...