Jump to content

EyeTV hybrid TV Tuner Stick


dikkers
 Share

Recommended Posts

Sveicināti!

 

Varētu kāds man izskaidot ir iespējams šo te Elgato "EyeTV Hybrid" TV tuner Stick palaist uz Windows 7! Cik papētīju pie google, tad izskatās ka šis joks strādā ļoti labi tikai ar Macintoshiem OsX! Vai es kļūdos?

Link to comment
Share on other sites

erikonkulis

vajag rtl2832u tuneri iepirkt ebayaa par paris kapeikaam un vareesi ne tikai tv skatiities bet ar sdr chakareeties

Link to comment
Share on other sites

Ja tam TV puļķim ir pieejami draiveri priekš Windows, tad nav racionāla iemesla kāpēc, lai tas uz Windows normāli nestrādātu. Lai skatītos TV, vai klausītos radio nav vajadzīga speciālā ražotāja piedāvātā programma, to var darīt ar jebkuru programmu, kura māk strādāt ar TV puļķiem – kaut vai ar to pašu VLC.

Bet, ja ražotājs nav parūpējies par draiveru uzrakstīšanu priekš Windows, tad cerības to iedarināt uz šis OS ir tuvas nullei. Var jau taisīt vaļā puļķi skatīties uz kādu čipu tas ir uztaisīts un tad meklēt draiverus pie čipa ražotāja, bet ja čips ir vecs un vairs netiek ražots, tad maza varbūtība, ka tam būs draiveri priekš 64 bitu OS.

 

P.S. Ja goggle neko labu nesaka par šī konkrētā TV puļķa darbināšanu uz Windows, tad Boot nav tā vieta kur meklēt palīdzību. Vienkārši, „boot – latvietis” skaidrā prātā nepirks TV puļķi par 129.95€, ar kuru (ne)var skatīties vienīgi mirušo analogo TV un 5 nekodētos TV kanālus, ja iekš ebay tos TV puļkus priekš DTB-T var nopirkt sākot no $6,00 un bildes kvalitāte būs tieši tāda pati kā tam par 129.95€.

 

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

 Nu spriežot pēc šī

EyeTV Hybrid is compatible with Windows 7 or later and works great as a DVB-T and analog tuner in Windows Media Center. The included THC software for Windows supports DVB-T, DVB-C, FM radio and many of the same features that are offered by EyeTV 3 software.

draiverim jābūt jau pašā puļķī. Bet bez draivera jau vajag arī kādu piemērotu softu, piemēram DVBViewer. lai ko redzētu, jo Windows Media Center nez vai kāds ar veselo saprātu apveltīts, lieto.

Te izsmeļoša info:

https://www.elgato.com/en/eyetv/eyetv-hybrid

 Re kur arī draiveri:

http://www.driverscape.com/download/eyetv-hybrid

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...