Jump to content

Pērk satelītantenas aktuatora pozicionieri.


kantoris
 Share

Recommended Posts

Tātad, pērku darba kārtībā esošu satelītantenas aktuatora pozicionieri, cenu robežās no 15 līdz 25 eur. Ja es kaut ko pārāk lēti gribu, tad līdz ar iesmiešanu norādiet savu adekvāto cenu.

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Nē, tu gribi nepārlieku lēti. Es pat teiktu, ka pārāk dāsns esi. Jauns pozicionieris maksā aptuveni tādu cenu. Lietotam cena varētu būt kādi 10-15 EUR. Pameklē ss.lv, citreiz tur parādās labi varianti. Ja vēlies jaunu, tad uzzvani uz Yota bāzi, viņiem bija pozicionieri.

Link to comment
Share on other sites

Nu burvīgi! Būs iespēja, parādi savas antenas bildi. Ja jau bija vajadzīgs pozicionieris tad, droši, neiet runa par Viasat komplektā izsniegto šķīvi.

Link to comment
Share on other sites

Nu vēl nav ko fotografēt, vēl tiek ''izdomāta'' polārā ass un citi stiprināšanas pribori, bet ja runā par pašu šķīvi, tad metāllūžņos par  5 eur tiku pie 1.4m alumīnija prime focus antenas, un domāju  jāmēģina uzstutēt par grozāmo.

Link to comment
Share on other sites

 

 

metāllūžņos par 5 eur tiku pie 1.4m alumīnija prime focus antenas, un domāju jāmēģina uzstutēt par grozāmo.
Doma pilnīgi pareiza, bet tad vēl vairāk jāparāda bildes! Pārliecinies, ka antena nav salocīta. Polāro mehānismu plāno pats meistarot? Iespējams, ka izmantot gatavo mehānismu būtu pareizāk. Kaut, ja ir iespējas un vēlme, tad kāpēc gan ne pašam sataisīt?!

Kādu LNB plāno izmantot?

Link to comment
Share on other sites

Ar to antenas taisnumu ir kā ir. Es to antenu tīri pret zemi vienkārši atstutējot ''patestēju'' uz 28.2e. 2f frekvenci 12633 H . Pirmoreiz provēju bez kādas pārbaudīšanas un rezultāts bija gluži kā ar 1m ofsetnieci. Tad  es viņu pamērīju ar diegiem un centrā starp diegiem bija savu cm pusotru līdz divus sprauga. Nedaudz uz ''augšējām'' malām paspiedu un nu centrā starp diegiem praktiski nav spraugas. Provēju vēlreiz uzšūpināt uz to 28.2 frekvenci un nu humaksa skala rāda  18 ''kubiņus''(sīki virs pus skalas) . Salīdzinājumam 1m ofsetniece to frekvenci ķer tikai ar 7iem humaksa ''kubiņiem''. Tātad tik tālu itkā vairāk kā 2x labāk ķer kā ofseta 1m antena, vismaz šo frekvenci. Un testi notika izmantojot to parasto, nedaudz tievāko sharp ofseta galvu. Galīgajā uzstādīšanas variantā  plānojas izmantot universal Single Prime Focus LNBF GI-209P, polārā ass un pārējie stiprinājumi būs paštaisīti, jo šai antenai no stiprinājumiem saglabājies bija vienīgi tas aizmugures riņķis.

Labots - kantoris
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...