Jump to content

Kā skatīies filnas no pc uz TV


Wheeler
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka vēlso no sava portatīvā skatīeis filmas uz TV caur wifi ..

Kā to izdarīt ?

 

Caur telefonu varu ar vienas pogas spiedienu savienoties ar TV un skatiies failus un klausities muziku no mobila uz TV, bet kaa to lai izdara no portatiivaa ?

 

Televizors uzradaas kaa wifi ieriice

Link to comment
Share on other sites

caur wi fi ja uz smārta skatīsies HD, biku būs signāla drops un izmetīs ārā no filmas "režīma" imho labāk tiešais savienojums da vienalga kāds.

Link to comment
Share on other sites

Ja šārēt, tad DLNA, Ja pa tiešo, tad WiDi un tā kloni zem citām sistēmām, slinkums meklēt nosaukumus. Bet ne visas laptopu wifi kartes atbalsta WiDi, vai arī man ir novecojusi infa.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Varu tev pārdot tādu ierīci kā:

http://www.prestigio.lv/catalogue/MultiCenters/MultiCenter_Dongle_PAD2411

Nopirku sievai virtuvē (kabeli, baigais slinkums bija vilkt), lai nevajadzētu katrreiz rakstīt USB, man mājas ir NAS un WDTV Hub, un es krāju filmas tikai HD vai FullHD, rezultāts ir tāds ka caur WiFi, no NAS nav problēmu, bet WDTV ir tikai 100 izeja un no viņa, caur WiFi lielās filmas iet caur kadriem! Īsāk sakot nopirku, kastes sadedzināju kamīnā,. palietoju vienu dienu, es te vēl topiku rakstīju, kas un kā!

Lietojies neesmu viss izskatās kā jauns, un sievai kabelis neesmu aizvilcis!

Labs aparāts Miracast strādā uz urā, bet galvenais ši aparāta ieguvums būtu jebkurš kompis (full sreen), androids, pariet uz HDMI caur vietējo WiFi!

 

P.S Pa WiFi, ja tev nav AC, nevar palaist pilnvērtīgi FullHD filmas!

Labots - jema
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar to ka iemācīsies rakstīt pareizi ...

Saka cilvēks, kas komatu nemāk ielikt. 

 

pa tēmu: man ir raspberry Pi ar openElec un wifi  uztvērēju. palēns gan izvēlnē ir, bet fullHD velk labi, un kontrolējams ar visu praktiski visu. kaut kādi 45 EUR pa SD karti, usb wifi uztvērēju pašu Pi un hdmi vadu sanāca.

 

tāda rotaļlieta vien ir, bet iztikt var, ja nevajag neko mega labu un jaudīgu.

Labots - akriss
Link to comment
Share on other sites

 

 

Sāksim ar to ka iemācīsies rakstīt pareizi ...

 

Saka cilvēks, kas komatu nemāk ielikt. 
 akriss, nu tev žetons ar ZELTA burtiem, šeit to piderasu, kas labo vārdus, bet neko tehniski nemāk pateikt ir savairojušies, melnais tūkstotis!
  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

Topikstarteris neviena vaarda nemineeja par HD vai FullHD. No telefona vinjam caur WiFi iet, kaapeec lai no datora nepavilktu?

Uz Windows to maak dzimtais Media Player. Noteikti, ka ir citas aplikaacijas, kas to dara veel labaak.

Link to comment
Share on other sites

Caur telefonu varu ar vienas pogas spiedienu savienoties ar TV un skatiies failus un klausities muziku no mobila uz TV, bet kaa to lai izdara no portatiivaa ?

Pieņemot, ka tiek izmantots Miracast un TV to atbalsta:

1. ja laptopa wi-fi adapteris neatbalsta wi-fi direct, nopirkt ārējo USB wi-fi adapteri, kas tu atbalsta. No lētajiem derot TP-Link TL-WN725 <- pameklē gan pats

2. http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/project-wireless-screen-miracast

 

Sāc ar 2. punktu.

 

Ja izmanto citu OS, vai gribi tikai video strīmot, tad gan jau pats atradīsi risinājumu ;)

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Medija pleijeris to māk, tikai tas nespēle visus formātus. Pat ja kompī iebaro vajadzīgos kodekus un iemāca wmp atskaņot visu, tad caur dlna tas kkā nenotiek.

NMH 4 esential ir kudi labāks un tur jau ir atkarīgs no tv atbalstītajiem fomātiem. Ir tik daži trūkumi, pārtīšana ierobežota - uz atpakaļu netin, uz priekšu 1 ātrums un var pārlekt pa lielākiem gabaliem, audio celiņa izvēle netiek piedāvāta, subtitri arī nē, aī tie kas ir iestrādāti video. Iespējams ir krutāki media serveri, kuriem var uzlregulēt arī audio iceliņa izvēli.

P.S. Tie ir tikai mani novērojumi, vārbūt kko īsti nemāku uzregulēt.

Labots - romajo
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
motleyman

Es arī biju sadomājies, ka varētu skatīties no portatīvā filmas un internetu (YouTube klipus) caur WiFi uz televizora ekrāna. Man ir Philips 32PFL7605H. Ievācu info netā un izlēmu nopirkt full hd TV mirroring adaptor wifi donglu Tronsmart T1000. Vajadzīgās programmas sainstalēju (EZCast), jaunākos update atjaunoju (EZCast 1.7.0.0. no 27.10.2015). Viss itkā iet. Bildes varu skatīties, internetā varu sērfot. Screen mirroring darbojas. Bet kāpēc tik ļoti RAUSTĀS SKAŅA, kad skatos filmas vai video ??? Patiesībā nedaudz "lago" arī attēls, bet ne tik izteikti kā audio. Pamēģināju ne tikai filmu, bet arī parastu mp3 mūzikas failu. Tik un tā skaņa raustās. Izmēģināju donglam barošanu pieslēgt arī caur mobilā telefona lādētāju no kontakta, bet arī tas neko neuzlabo. Nepareizi settingi ? Nu visu izmēģināju ... Uz portatīvā ir W 10, bet arī tā programma ko instalēju bija speciāli priekš W 7/8/10. Un ņēmu no oficiālā saita www.iezvu.com  Vai ir šeit kāds, kurš var paskaidrot, ko esmu izdarījis nepareizi un kas man, iesācējam, jālabo ? Vai ir kādam pieredze darbā ar šādiem dongliem ? Paldies par padomiem jau iepriekš.

 

Link to comment
Share on other sites

motleyman

Es saprotu, ka ar HDMI vadu viss ir top kvalitātē un vienkārši lido. Bet šoreiz tiešām nepieciešams wi-fi risinājums.

Link to comment
Share on other sites

FullHD pilnībā pietiek ar 100Mbps, tas, ka šie mazie štrunti tos nejēdz izmantot ir cita lieta.. pašam TV pieslēgts wi-fi un nekādas problēmas ar kontenta atskaņošanu FullHD nekad nav bijušas. Pie tam bija pat gadījums, kad paralēli pa to pašu wifi no portatīvā kopējās dati.. video ne reizes nenoraustījās.

Link to comment
Share on other sites

Nedaudz manas pieredzes. Nepateikšu vai pareizākais, bet filmas (Full HD @ 20GB svarā, mb/sec.=?) skatos uz TV bez lagiem caur WiFi. Otrajā galā caur USB pievienots ārējais HDD. Ir viena krātuve un miers. Var strīdēties par price/performance varbūt, bet vienlaicīgi tiek lietotas vairākas iekārtas WiFi un LAN.

Uzreiz atkāpei - TV iebūvētais WiFi strāda, bet tas neviesa pilnīgu uzticību. Visādus USB puļķus sūtu tālāk....TV ir saslēgts ar vienu ārējo A**S N66 dzelzi caur LAN. Tas strādā kā "repeater vai "bridge", nav svarīgi. Tālāk starp dzelžiem ir WiFi ("n" diapazons, "ac" arī ir pieejams) ar rūteri (68U), kurš atrodas divu ēkas stāvu attālumā (sienas+grīdas).

Agrāk izmantoju divus TP link rūterus (1043 un 841). Izmeģinājos visādus veidus arī "pāršuvu" DD-WRT. Tas bija sviests. Saliku to pašu ar A**S un vairs nav jāzīlē kafijas biezumos.

Labots - chieris
Link to comment
Share on other sites

 

 

Es arī biju sadomājies, ka varētu skatīties no portatīvā filmas un internetu (YouTube klipus) caur WiFi uz televizora ekrāna.
 

 

Man uz datora caur wifi labi strādā šis Домашний медиа-сервер (UPnP, DLNA, HTTP)

 

 

Palasīju un tā īsti neiebraucu. Man šobrīd ir Panasonic TV Plazma 46" un WDTV-Live atskaņotājs. Abi ir piejūgti caur LAN pie rūtera kopā ar PC WIN7. Skatos Youtube u.c. servisus caur WD iebūvēto, jo TV iebūvētais ir sūnains. Media faili (bildes un video) ir vai nu pieslēgti no ārējā diska caur USB, vai kā Windows shāre no PC. Arī skatos caur WD, jo Panasonic TV ir nēērts un lēns interfeiss. 

 

It kā viss oki, bet gribētos kaut kādā veidā dabūt to kontentu, kuru redzu uz PC uz TV, bez HDMI vada vilkšanas. Augstākminētās lietas to nodrošina? 

 

P.S. Aŗī no Android telefoniem, kuri tiek izmantoti, varu dabūt tik fīču, ka skatoties Youtubes klipu, pavelku ekrāniņa ikonu un jamais sapārojas ar WD TV Live, kurš palaiž youtubes aplikāciju un atskaņo to pašu, kas telefonā. Ja gribu sapārot telefonu ar TV, lai vienkārši redzētu bildes, video, kas telefonā, vai pašu telefona ekrānu, tad nekas nesanāk. Kaut kādos gadījumos atrod WD kā pārojamo ierīci, bet nepārojas. Tur ir nepieciešams Miracast, DLNA atbalsts vai kas tamlīdzīgs? Neesmu tā īsti sapratis kas tie ir pa zvēriem, jo izteiktas vajadzības nav - ir tik interese. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

hz, man uzklikšķinot uz video faila piedāvā izvēli "cast to" un aiziet! tv ar vadu pie wifi rūtera (1043 tplinks).

nekad, nekas nav raustījies, kvalitāte bildei super, tv panasonic, kāds 2012 g. modelis.

kāpēc lietot kautkādu papildus iekārtu, ja win ļauj to darīt iekšējā tīklā.

 

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/getting-started-with-media-streaming

Labots - Joiman
Link to comment
Share on other sites

pirkt no Ali man neļauj reliģiskā pārliecība :)

un negribas gaidīt 2 mēnešus.

Link to comment
Share on other sites

Sūtīju caur DHL, piektajā dienā bija jau pie manis!

Link to comment
Share on other sites

 

 

hz, man uzklikšķinot uz video faila piedāvā izvēli "cast to" un aiziet! tv ar vadu pie wifi rūtera (1043 tplinks). nekad, nekas nav raustījies, kvalitāte bildei super, tv panasonic, kāds 2012 g. modelis. kāpēc lietot kautkādu papildus iekārtu, ja win ļauj to darīt iekšējā tīklā.

 

Nē nu viss jau skaisti, bet gribās dublēt datora ekrānu (online strīmus), nevis failus caur rūteri uz TV (kā to pieļauj Android fonis caur Miracast). Failus spēlē dajebkāda kastīte, vai lielākā daļa TV. 

Link to comment
Share on other sites

Es taču devu linku! DHL uz LV 5.86 eur, pēc 5 dienām LV, tracking numurs neko nerādīja. :)


Vienīgais kad es ņēmu tas Media maksāja tikai 40 eur :)

Labots - jema
Link to comment
Share on other sites

skatoties no kā ņem. man prasīja 80 EUR :sorry:

 

ps

tas ķīnas pasts nemaz tik lēns nav. parasti atnāk 20-30 dienu laikā, ja sūtītājs nebremzē.

Labots - arturz
Link to comment
Share on other sites

Tādēļ Ali ir bieži jāskatās cik maksā sūtīšana, dažreiz paņem kaut ko dārgāk, bet paņem ātro sūtīšanu un sanāk lētāk. Paradokss.


Tavs aparāts caur WiFi FHD atskaņo bez raustīšanās?


Tīkla LAN ir tiešām 1000?

Link to comment
Share on other sites

tak teicu, ka Ali nepirkšu. Un arī zināšanai varētu likt normālos angliskos linkus, nevis tos ru.

Link to comment
Share on other sites

pagaidām neesmu testējis. līdz jaunajam gadam vispār laika nav. pa ātro tikai paskatījos +/- ok

 

nepatīk ali var amazonē paskatīties. drusku dārgāk gan.

Link to comment
Share on other sites

izskatās jau, ka tas Prestigio ir apmēram tāds pats kā Ali sūdākļi. tad jau būs lietojams.

Link to comment
Share on other sites

 

 

tak teicu, ka Ali nepirkšu.
Nu pipec, varētu padomāt ka tev kāds spieda to darīt! Vēl pie valoda piepi_sās, Tu uzvedies kā neapmierināta vecmeita. Tavs Prestigio ir uz vecās S802 bāzes. 
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ali krievu versija tiek iegūta ar kaut kādu līku automātisko tulkotāju. tas ir pilnīgi debiliem urkām, kas neko vairāk nezina, domāts. Tāpēc tā versija nav normāli lietojama.

 

Kāda ir atšķirība starp veco un jauno?

Link to comment
Share on other sites

giga tīkls būtu pie kājas. tas H.265 pagaidām ir kaut cik aktuāls?

Link to comment
Share on other sites

Pagaidām nosacīti, bet Tu jau to pleijeri arī pērc uz gadiem, kad pierod baigi grūti uz ko citu pāriet, tas viss uz 4K attiecās, pagaidām klusums, kas būs pēc gada, kren viņu zina. Tagad jau TV bez 4K, pat grūti nopirkt. No HD līdz FHD bija ilgs laiks, tagad 3 gados pārgāja no FHD uz 4K. Mierina vienīgais, ka nav īstu nesēju kur to 4K iedabūt iekšā un kur nu vēl mājās savu krātuvi taisīt.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Īsti nezinu vai pareizais topiks, bet man ir RPi2 ar openelec- vai ir iespējams dabūt uz viņa LMT Straumi?

 

Otrs: Rasspbery rāda uz paveca LG TV ar Simplilink caur Onkyo resīveri (HDMI). Ieslēdzot Simplilink brīdī, kad notiek pārslēgšanās uz Raspberry, TV nomaina HDMI ieeju uz tādu kur nekā nav icon_biggrin.gif Kurā galā to risināt? TV nekādu iespēju tur kaut ko pamainīt neredzēju...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...