Jump to content

krēsls bezvadu pelei/klaviatūrai


quickbot
 Share

Recommended Posts

Uzreiz atvainojos, jo īsti neatradu šādam jautājumam paradzētu sadaļu!

 

Tātad lieta tāda, ka datoru izmantoju tikai un vienīgi datorspēlēm uz filmu skatīšanai. Lietoju benq w1070 projektoru ~105 collu ekrāns.  Līdz šim izmantoju pludmales krēslu un kā peles paliktni nācās ņemt ķeblīti uz kura dēlis ar paliktni, bet tā padarīšana jau ir pusbeigta un vēlējos iegādāties ļoti ērtu krēslu, kurā var i taisni sēdēt un atgāzties gandrīz guļus stāvoklī...bet, problēma tāda, ka īsti nevaru atrast nevienu tādu krēslu, kuriem roku paliktnis būtu taisns(lai pele s paliktnis neslīdētu nost un arī lai rokai lenķis būtu kaut cik pareizs.

 

Vai ir Latvijā vispār kaut kādi tāda veida specializēti gameriem krēsli? Vai varbūt kāds kaut ko pats uzķūnējis un varētu ar mani padalīties informācijā?

 

 

jebkurā gadijumā, paldies par atbildēm un vēlreiz atvainojos, ja šāds jautājums neiederas boot.lv forumā!

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Vari mēģīnāt uzmeistarot pats, Mašīnas kreslu ar manualo regulāciju

Līdzīgi kā šei ķip uz koka karkasa lai augstak kresls atrodas un garaku lai stabili stav kad atgazies+ sana vel ar kkadu brusiņu rokas augstumaa tavu balstu piekombinēt

IMG-0341.sized.jpg?1412007404

Labots - Bomaars/C12
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vajag pameklēt pēc gaming seat vai gaming chair. 

Amazonē reku šitādi ir.

51gdp59YjUL.jpg

 

 

 

Pats esmu uz šitāda sēdējis, bet vairāk paredzēts konsolēm. Normuļ, ka skaļruņi iebūvēti pašā beņķī un rukšķis normāli drebina beņķi pie basa.

 

Interactive-Gaming-Chair-Reverse-LS.jpg

Link to comment
Share on other sites

 

 

Viņš uz atpakaļu negāžās ? 

Nea, kaut kā izsvarots, ka tā mugura praktiski ir tukša, viss svars uz apakšu, apgāzt jau var, bet nu jāpiepūlas tad ir īpaši

 

 

 

Un kāda jēga šādām ietaisēm? Tāpat realitātes sajūtas ir 0

O_O

Tev bieži sēžot pazūd realitātes sajūta? Fajansa pjedestālā arī nav realitātes sajūtas?  

Link to comment
Share on other sites

Da ladna, es gribu krēslu, kas ir smuki atgāzts atpakaļ, un kuram no muguras, pāri manai galvai ir megakāja uz kuras var kādus trejus monitorus piespraust. Un protams bīdāmu galdiņu klavierei un pelei. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vajag pameklēt pēc gaming seat vai gaming chair.  Amazonē reku šitādi ir.

 

Šāds krēsls man arī ir, tikai bez visām uzpariktēm. Samērā ērts bet baigi ātri sāk čīkstēt visās malās, pirku juskā pa 19Ls

 

bet enīvei, paldies par idejām, biju cerējis, ka kaut kas tāds pieejams arī Latvijā, bet izskatās, ka mūsu zemīte ir samērā aprobežota tehnoloģiju ziņā...

Link to comment
Share on other sites

Kam tev tādu kakugabalu vajag? JA tev ir tādam ... atvēlēti kādi 200 euro, tad tur sanāk ļoti normāls ritentiņkrēsls, kurš arī smuki atgāžas (optimus mēbelēs bija vairāki interesanti varianti aŗi par 100-150Eur) + naktstgaldiņš ar riteņiem, ko izmantot kā peles palikni... Atgāzties var arī puffā, tikai nāksies katru reizi nedaudz iekārtoties. (Kaut kas šāds -Krēsls )

 

Ir jau arī dažādi normāli mīkstie krēsli, nu nezinu kā viņus parasti sauc, tie dīvānveidīgie, kurus var izlaist kā atpūtas krēslus, bet tur tik šaurā budžetā neierakstīties. (~200-400Eur par krēslu vien)

03eab3eb-1898-11e4-b7e1-4e72a9cbcde6.jpg

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

 

 

bet izskatās, ka mūsu zemīte ir samērā aprobežota tehnoloģiju ziņā...

te pat nevar normālus VESA statīvus nopirkt, kur nu vēl kaut kādus krēslus 

Link to comment
Share on other sites

atkarigais

^^^ ēeeee, atkal kāds neaiztaisīja tam būrim durvis, pēc barošanas? :D

Reku labs variants un maksā kādi 15eur :D

1111.gif

Labots - atkarigais
Link to comment
Share on other sites

 

 

Reku labs variants un maksā kādi 15eur

 

Njā, tā jau ok. Tik nez vai ilgāk par 30min uz šitāda ķebļa pasēdēsi.

 

@Edzhua. nu par naudām es tik ieminējos, jo tas man bij pirmais krēsls, kuru tik lētuma dēļ ņēmu, nokalpoja man savus divus gadus godam. TIk tagad vēlējos atrast pēc funkcijas tādu pašu, tikai advancētāku....tā tēikt tēmētu geimeriem.

 

Bez ritentiņiem, lai var i normāli sēdēt, i pusguļus ar visiem kāju atbalstiem un tā.  Bet izskatās, ka iekš LV nav tādu brīnumu, bet no ārzemēm sanāks nežēlīgas cenas tik par sūtīšanu vien.

 

 

Enīvei, paldies!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tāpat ar tevi neko nevar saprast... Tu gribi tādu krēslu kā ir tajās gaming krēslu saitēs un esi uz vietas gatavs tādu nopirkt pa 300 euro, bet negribi tāpēc, ka ja sūta, tad būs jāmuito, es pareizi sapratu? Tātad tu esi gatavs tik (300Eur) samaksāt par izlaižamu krēslu, kuram labajā pusē, oriģināli peilāgoti krēslam var nolikt peles palikni?

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

 

 

mūsu zemīte ir samērā aprobežota tehnoloģiju ziņā...

 

Saspiedies esi? Tā tak kaut kāda ultra specifiska vēlme, skaidrs ka apkārt nemētājas tādi.

 

Naudas nav, bet viedoklis gan ir! Malacis!

 

Ņem auto beņķi, uzliec uz eiropaletes, atgāzies un baudi. Tikai atceries, ka paceļot kājas gaisā (guļoties horizontāli) un blenžot pār kuņģi veidojas dubultzods.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nešaubos, ka ar šādu krēslu + pieskrūvētu plāksni labajā pusē uz ručkas, lai vairāk vietas un spaini kājgaļa vietā būtu pilnīgi pietiekami un iekļautos kādos 50 euro

home-stuff-furniture-interior-chairs-1-1

Vai šitādu - Linksuzkrēslu

 

Vai vēl labāk, kā saukts izleca brīnums draugos par švedbankas asinsdonoru krēsliem, palikni tikai jāpārskrūvē otrā pusē :D

http://dra.lv/gP3IoA

 

370195686.jpg

Labots - Edzhua
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ņem auto beņķi, uzliec uz eiropaletes, atgāzies un baudi. Tikai atceries, ka paceļot kājas gaisā (guļoties horizontāli) un blenžot pār kuņģi veidojas dubultzods.

tāds jau laikam ir mērķis "geimeru" krēslam (nekad neesmu redzējis geimerus lietojam resno cilvēku krēslus)

 

tumblr_lyeljshd9Q1qzw2y9.png

Link to comment
Share on other sites

Omg, un peec tam briinaas, ka lielaakaa dalja letinju paarvaacaas uz aarzemju forumiem. Taada sajuuta, ka lielaakaa dalja boot apstāstieeju ir kaut kaadi sagrabeejushi pensionaari, kas veel joprojaam lieto win95 un apstāstih visu, kas ir islaists peec 90gadiem.

 

Piemeeram pamulkjis akriss. Es lietoju PROJEKTORU, kura ekraans ir ~3-4metri no vietas kur seezhu un ir baudaams attaalums. MAN IR BEZVADU pele i klaviatuura un MAN NAV  vajadziigs ofisa kreesls, kura nav eerti seedeet + veel speciaali pirkt klaat galdu, kas aiznjem vietu.  Kaads te veel resno cilveeku kreesls? Ja Tu esi stulbs un seedi uz koka taburetes, taas ir tavas probleemas.

 

Un galu galaa, es uzdevu jautaajumu vai taadas lietas ir ieksh Lv, ja nav, tad nav. Dazhi kaut censhas ko pa teemu ielikt, bet paareejie toch nodraazti IT spechuki, kas visu kas nav taisiits ar rokaam un 20skruuveem ir apstāstihams.

 

Es katru reizi sheit jautaaju ljoti nelabpraat un vairs arii nejautaashu. Pat aarzemees draaztaakie dzelzhu giiki nenostāstiiis Tevi, bet atbildees pa teemu.  

 

Sviests kaut kaads. Izteikta padomju valsts smaka muusu vieteejajos forumos.

 

 

 

Var dzeest laukaa!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Man gan šķiet, ka tēmā bija pietiekami daudz saprātīgu ideju, lai vēl apvainotos par tautas neatsaucību. Ko padarīsi- ne katram ir veselīga humora izjūta.

Manuprāt, tā manta ir tik specifiska, ka vajag vai nu biezu maku, lai iegādātos gatavu "firmu",   vai nu taisnas rokas un smadzenes galvā, lai uztaisītu saviem (draugu) spēkiem tādu, kā pašam visērtāk, par saprātīgām naudām..

Gatava "haļava" nesanāks un uz šķīvīša ar zelta maliņu neviens klāt nepienesīs. 

 

Variants uz autokrēsla bāzes man šķiet tīri saprātīgs. Protams, ja ir pieejama darbnīca vai kāds  meistars, kas palīdzēs saveidot pieklājīgu konstrukciju. 

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

uz autokrēsla ir arī ļoti labi ofisa krēsli sanāk, ja neņem no otrā golfa, nav nekā ērtāka un pietiekami izturīga par labu auto krēslu.

 

bmw-z3-office-chair-seat-converted-17-ng

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

@@Konstatators, jāņem 2nd edition. tas palielināts mūsdienu cilvēka formām. Klasiskais izmērs būs par mazu. Šos oriģinālā ražo Knoll, bet lielajā Elkorā ir podģelkas apskatāmas. 

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Tikai orģis, kādas podģelkas vēl? Ja ņem ar visu Ottoman, atkarībā no apdares kādos 5 stabos zaļo ierakstīsies. :)

Ja Eames par ikdienišķu šķiet, var Jakobsena Egg chair iehavot. Interesanti sēžamie, dizaina klasika :)

10226670_1_l.jpg

 

Ja Jakobsenam šķietami naftalīna smaka, var ko modernāku pameklēt :)

b517a2e6ed84b7a9b670202648bba5fe.jpg
 

Labots - Konstatators
Link to comment
Share on other sites

Par cik te visāda gudras idejas par krēsliem,tad pavaicāšu tepat. Šodien pilnīgi izbeidzās dator krēsls.Sākumā aplūza ritentiņi,tagad pats mehānisms.Tad nu divi varianti http://akracingeurope.eu/product/akracing-premium-gaming-chair-black-black-v2/  šis liekas izturīgāks,bet arī dārgāks (320 eiro) un roku balsti nepatīk. http://www.arozzi.se/?product=enzo-black Par Arozzi būtu ok,bet tie ritentiņi tādi šaubīgi.Roku balsti ok un cena (200 eiro) arī mazāka.Var būt kādī vāl varianti cenās 200-350 euro apmērā.Bet tikai,kas pieejami internet bodēs.


Iespējam tēmas autoram arī kāds no manis minētiem noder.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...