Jump to content

Nedrukā dzelteno krāsu


Zoom
 Share

Recommended Posts

Čau

 

Man printeris nedrukā dzelteno krāsu. Katridža ir HP 57 tri-color. Ja nebūtu krāsas, tad risinājums zināms, bet uzrāda ka vēl ir puse katridžas. Ar salveti kārtīgi notīrīju un dzeltenā krāsa ļoti labi redzama. Vienādā daudzumā ar esošām kaimiņienēm. Visas krāsas vienlīdz labi izplūst uz galvas. Bet kad gribu drukāt, tad ne (tas kas paliek pāri pēc lielā). Kontaktus arī patīrīju. Varbūt vaina ir pie tā, ka katridžas termiņš ir 2009 gads? :D drukājamā ierīce hp psc 1315

Link to comment
Share on other sites

Aizkaltusi galva. It kā var mēģināt ar spirtu pirms izmešanas patīrīt, bet nu palielam bezcerīgi. Uz tintes printeriem regulāri jādrukā, ja drukā 2x gadā aizkalst galvas un var mest ārā. 

 

Labā ziņa ir tāda ka mūsdienās pat krāsainie lāzernieki salīdzinoši lēti maksā. Un tiem šādas problēmas nav. 

Link to comment
Share on other sites

Dzeltenā parasti izbeidzas pirmā, un ja tas ir trīskrāšu kārtridžs tad līmeņu rādījumi ir ļoooti aptuveni un nekad neataino patieso ainu, kur nu vēl katras pamatkrāsas stāvokli.

 

 

 

It kā var mēģināt ar spirtu

 

Varbūt tomēr nevajag pārcensties ar idiotiskiem ieteikumiem?

Link to comment
Share on other sites

Bet kā izskaidrot to, ka uz salvetes dzeltenā krāsa ir ļoti labi redzama? Tiesa gan es to galvu ar spēku paspiežu un to krāsu izspiežu. Ļoti viegli novelkot kaut kas minimāli iznāk.

Link to comment
Share on other sites

Konkrētajā kārtridžā ir 2 tilpumi - viens ar reālo tintes nodalījumu, otrs (pirms galvas) ar švammi, kura izlīdzina spiedienu, ja pēdējā ir vēl kādas tintes atliekas tas nenozīmē ka viņš drukās. Tas protams ja runa ir par oriģinālo nepildīto kārtridžu.

Link to comment
Share on other sites

Tā kā printera cena ir 3x mazāka kā jaunas oriģinālas katridžas cena, tad varbūt kāds vietējais pārdaugavietis zina kur Imantas vai Zolitūdes apkārtnē varētu uzpildīt katridžu?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...