Jump to content

MS office 2013 Home&Bussines


strazds
 Share

Recommended Posts

Sveiki.. ir jautājums.

 

Tā tad. Firma piesaistījusi piecus MS Office 2013 home and business pie viena Microsoft accounta. Tagad ir tā, ka datoram mēģina uzstādīt vienu no licencēm office.com/setup ievada key, ielogojas microsoft acc un parādās pieci MS Office produkti. Bet, kā ņem kādu, tad uzrādās, ka ir beigušās brīvās atslēgas. Reāli, četriem datoriem tikai strādā.. viena ir brīva. Bet to nevar pieslēgt.(tā atslēga iepriekš bija lejupielādēta, reģistrēta) Varētu būt, ka nevar viņu vairākas reizes izmantot kaut kādā laika periodā? Win XP ja nemaldos kaut kādas reizes to licenci varēja reģistrēt, pēc tam jāzvana uz Microsoft un tie dod savādāku kodu. 

Es ceru, ka Jūs domu sapratāt.. 

Ja ne, rīt uz Microsoft jāpazvana.

 

Paldies par jebkuru info. 

 

:)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Varētu būt, ka nevar viņu vairākas reizes izmantot
Tā tik tiešām varētu būt.

 

 

 

Ja ne, rīt uz Microsoft jāpazvana.
Tur tev visu izstāstīs.
Link to comment
Share on other sites

 Bija tā. Kad izlaida to MS Office 2013, Retail versija bija ar visai nejēdzīgiem noteikumiem. Retail versija nebija nekāda pilnvērtīga retail versija, jo drīkstēja instalēt to uz vienīgā datora. Lietotāju sašutuma rezultātā MS pamainīja noteikumus - ļāva MS Office 2013 arī likt uz nākamā datora, sākumā, ja pareizi atceros, tikai ja dators salūza, vēlāk pēc 6 mēnešiem kopš aktivācijas. Jebkurā gadījumā tas bija iespējams tikai sazvanoties ar MS.

Link to comment
Share on other sites

jaunajiem officiem var redzēt tikai pēdējos 5 simbolus no reālās atslēgas (ne tās, kas tev uz kastes). iekš ms konta, kur ir visas instalācijas, salīdzinot offline atslēgas (reālās uzstādīšanas atslēgas) var identificēt kuri offici ir kur uzstādīti. zinot 4 uzstādītos var atrast pēdējo ko būtu iespējams aktivizēt, ja tas bļauj, ka ir jau licence aktivizēta, veic aktivizāciju caur telefonu.

Link to comment
Share on other sites

 Priekš MS Office 2013 vispār ir tā savādi. Tā atslēga uz tās kastītes vajadzīga (ir derīga) tikai pirmajai reizei, kad caur savu Microsoft kontu ievada. Vēlāk, pārinstalējot Office, piemēram, nav vairs viņai jēga nekāda. Lec tik ārā paziņojums - šis produkts jau ir instalēts, vai kaut kā tā. Pārinstalējot viss notiek no Microsoft konta, bez nekādas atslēgas. Brīnos, kāpēc visi, kam jāinstalē vairāki Office, krauj tos vairākus zem viena konta, vienas epasta adreses. Tāpēc arī putra sanāk, ja kas jāpamaina. Uzskatu, katrai Office instalācijai jāizveido sava epasta adrese, savs konts, un miers. Tas taču tik vienkārši. Lai neaizmirstos, epasta adresi un paroli var uzlīmēt uz datora. A te datorspeci-gudrīši saliek zem vienas epasta adreses pa 5 Office instalācijas, ne tur pēc tam ko atdalīt, ne atdot atsevišķu Office citam.

Link to comment
Share on other sites

nez, neko savādu neredzu ja savam uzņēmumam saliek visu zem viena. ar offline atslēgu un iso failu pārinstalācija nekādas problēmas nerada, bet vot, ka tev atved preinstalētu windowsi ar officu, tad prasi kur pievienota atslēga "ak, uzņēmuma kontā"... vot tas ir psc, jo ir gadījies kad vienīgais veids kā salabot jauno "kruto" officu ir vienkārši pārinstalācija.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

vvv

Padomā reāli, ir iestādījums ar 200 datoriem. Kas taisīs un uzturēs tās epasta kastes? Nu nav laikas kādam ņemties ejot cauri cauri birokrātijai, jo datorus instalē kaut kāds tehniķis, bet epastus veido cits departaments vai pat atsevišķs kantoris.

Link to comment
Share on other sites

Biju līdzīgā situācijā un nācās pēc MS ieteikuma izveidot excel tabulu, kuru aizpildīt ar to, kuram datoram, kāds instalācijas ID un kāda instalācijas atslēga. Viņi sūtīja info par to, kuriem ID ir piesaistīti kādi key. Pēc tam pašam pēc tabulas jāskatās un jāpēta, kura licence ir kuram datoram.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Padomā reāli, ir iestādījums ar 200 datoriem. Kas taisīs un uzturēs tās epasta kastes? Nu nav laikas kādam ņemties ejot cauri cauri birokrātijai, jo datorus instalē kaut kāds tehniķis, bet epastus veido cits departaments vai pat atsevišķs kantoris.

 Nevajag žēlot iestagnējušus tehniķus. Un epasta izveidošanai priekš MS konta atsevišķu departamentu nevajag. Tur derēs parasta @outlook.com.lv adrese, kas pēc tam ēst neprasīs. Nezinu, kā ir ar tiem 200 datoriem iestādē, tur ir lielapjoma licencēšana, ar kuru man saskare nav un nebūs, bet līdz 5 datoriem Office instalācijas veidot sakraujot vienā kontā, grēka pabaidieties. Es saku, sākumā tehniķis 5 minūtes ietaupīs, bet pēc tam visi mocīsies. Skatamies, jaunajam Office nāk līdzi visādi labumi - failu glabāšana mākonī, iestatījumu glabāšana mākonī, office online... Ja visi 5 lietotāji stagnanti, kas to visu nelieto, tad nekas. Bet, ja visi iet laikam līdzi un izdomā lietot tos jaunos Office labumus. Iedomājies kāds bardaks, visu 5 lietotāju faili vienā čupā, kāds grib sev iestatījumus pa savam, iztaisa, visiem pārējiem arī nomainās, jo konts ta viens. Var jau būt tie bezmaksas Office mākoņa 7 GB, vai cik tur viņi bija, reizinās ar Office licenču skaitu, a var būt ne, nezinu. Un tas tikai tāpēc, ka kantorī ieradās tehniķis sainstalēt Office 2013 uz pieciem datoriem, nezināja nevella, un, duj pa vecai modei, kā Office 2010 laikos, kā Office 2007 laikos. Nevajag. Laikam jāiet līdzi. Un ja kāds neiet laikam līdzi (tehniķis), re, arī citus (5 nelaimīgos lietotājus) ar varu attur no laikam līdzi iešanas.

 Un tēmas autoram arī nebūtu tās problēmas, kas ir tagad, ja visas Office instalācijas būtu katra uz savu kontu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...