Jump to content

Pārdodu divus Dell Latitude D630


wuciic

Recommended Posts

Tātad uz pārdošanu 2 gab Dell Latitude D630 labā vizuālajā un tehniskajā stāvoklī.

 

Procesors: Intel Core 2 Duo T7500 2, 2Ghz

Operatīvā atmiņa: 2GB DDR2

Cietais Disks80 GB 7200RPM

Video: Nvidia Quadro NVS 135M 128MB 

Ekrāns: 14" 1440x900

Baterija tur apmēram 2h 

Cena 80 eur. Argumentēti pamatojot varbūt var nedaudz nomest. Tādi argumenti kā - LOL naw wērc, Genādijs Pļavniekos tirgo lētāk, mans brālis e-bayā nopirka labāku, nederēs  :declare:

543c41c80fcebfolgzpm1413235144.JPG

 

543c41c80fcebcuaipem1413235144.JPG

 

543c41c80fcebghqazba1413235145.JPG

 

Zvanīt: 22043388

PM čekoju neregulāri, tāpēc labāk zvanīt.

Link to comment
viesturs0711

Cenai nav ne vainas.

  • Patīk 3
Link to comment

Bāc, labs kompis iesākumam, varētu paņemt tikai novembra sākumā, bet tik ilgi tās mantas neturēsies. 

Link to comment

 

 

 

Ja uz vāka ir xp, tad kas liek domāt, ka uz pakaļas būs w7?

 

nūūū - uzmet gan aci uzmanīgāk...

 

edit: nu jā, paredzēts priekš XP, bet virsū uzstutēts 7 - kas uz pakaļas, tāpat nezinām

(būs vien laikam pašam jāpaņem kas acu gaišumam)

Labots - PohuSeja
Link to comment

Zvanīju autoram, abi divi ir rezervēti. Tā ka var necepties par vistām un XP... Un jautāt par win7 uzlīmi priekš tik veca aparāta ir nepieklājīgi.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Labvakar!

 

Iegādājos no šī lietotāja divus portatīvos datorus Dell Latitude D630. Vienam portatīvajam parādījās videočipa defekts jau otrajā dienā. Sazvanījos ar šo cilvēku un mēģināju vienoties par naudas atgriešanu vai apmaiņu pret līdzvērtīgu. Domāju, ka cilvēks ir pieaudzis un atrisinās šo problēmu. Tāpēc īpaši netraucēju un gaidīju kādu ziņu. Šobrīd ir tāda situācija, ka nevaru vairs sazvanīt (neceļ augšā) un neatbild uz sms. No tā visa secinu, ka esmu iztērējis 80 euro un ieguvis savā īpašumā portatīvo ar defektu. NEREKOMENDĒJU kādam veikt darījumus ar boot.lv lietotāju wuciic ar telefona numuru 22043388.

Link to comment

 

 

Nvidia Quadro NVS 135M

 

Nu vispār jau ir jābūt pārmēru naivam, lai pirktu lietotus lapšus ar šīs sērijas videočipšiem un cerētu uz to, ka viņi darbosies ilgāk par dažiem mēnešiem, ja par to feiliem pilni interneti. Tas protams neattaisno pārdevēja rīcību, bet nu vienalga...

  • Patīk 1
Link to comment

nnoname --> Es tikai informēju citus cilvēkus par savu negatīvo pieredzi.

Link to comment

Mātes dēļi visticamākais "cepināti" lai strādātu uz pārdošanas brīdi.... Principā apzināta krāpniecība...  

  • Patīk 1
Link to comment
erikonkulis

wuciic buus kriminālrpcess par apzinātu krāpšanu


balsoju par nāvessodu

  • Patīk 2
Link to comment

 

 

Domāju, ka cilvēks ir pieaudzis un atrisinās šo problēmu. Tāpēc īpaši netraucēju un gaidīju kādu ziņu. Šobrīd ir tāda situācija, ka nevaru vairs sazvanīt (neceļ augšā) un neatbild uz sms. No tā visa secinu, ka esmu iztērējis 80 euro un ieguvis savā īpašumā portatīvo ar defektu.

 

Protams, nesmuki sanācis, taču nav nekas sludiķī minēts par to, ka precēm ir kaut 1 dienas garantija un moneyback iespēja. wuciic vienīgi mazliet nošāva greizi, ka te "nogrūda" šos cepinātos portatīvos. Vajadzēja kaut vai tajā pašā ss.lv, būtu palicis anonīms un nebūtu sev bojājis reputāciju foruma biedru acīs. ss.lv daudzi paziņas iegrābušies uz cepinātiem portatīvajiem, kas labi ja kādu laiku kalpo un palikuši muļķa lomā....Vispār ir jāzina kādus lietotus portatīvos drīkst pirkt un arī tad nav garantijas, ka neiegrābsies...

Link to comment

 

 

Mātes dēļi visticamākais "cepināti" lai strādātu uz pārdošanas brīdi.... Principā apzināta krāpniecība...

Ar visticamāk cepināti "apkrāptais" nekur tālu netiks.

Vizuāli apskatot MB, ir iespējams secināt tā ir cepta vai nē? (nekad neesmu ar cepešiem saskāries)

Link to comment

 

 

Tātad uz pārdošanu 2 gab Dell Latitude D630 labā vizuālajā un tehniskajā stāvoklī.

Ja laptops, kā apgalvots, ir labā tehniskā stāvoklī, tas nav savienojams ar nelabojamu videočipa defektu. 

 

Būtu jauki uzzināt vēl kādu info par šo indivīdu lai citi uz viņu neuzraujas. 

 

Par laptopu pirkšanu - diezgan droši var pirkt ar integrēto intel videokarti. Ja ATI vai NVIDiA kartes, tad pamatīga loterija... 

  • Patīk 1
Link to comment
erikonkulis

 

 

Vizuāli apskatot MB, ir iespējams secināt tā ir cepta vai nē?
kā kuru reizi. ja prasmīgs viltnieks cepis, tad izskatīsies kā neaiztikts. savādāk kautkas apkārt apkausēts būs vai apsvilināts :D
Link to comment

Tagad jau katram trešajam ir karstā gaisa stacija, ar kuru "paurķēt" beigtos čipus - vizuāli ne sūda tu nepateiksi pēc tam.

Bet nu Dells, kas strādā 1 dienu pēc pirkuma = 100 % muhļīts čips.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Labvakar visiem. īpaši lietotājam sisadmin

 

Pirmkārt sāksim ar to ,ka nevienu nekad neesmu mēģinājis apjāt, un šeit pat forumā ir gana daudz lietotāju, kas ir tikuši pie kompīšiem, no manis, un ne ar vienu nekādas domstarpības nav bijušas. 

 

Bet tagad par tēmu. Lietotājs sisadmin neilgi pēc pirkšanas informēja, ka vienam laptopam esot radušās kaut kādas problēmas. Mēģinaju viņu sazvanīt, bet viņš necēla, tad atkal viņš zvanija laikos, kad es nevarēju pacelt, jo darba laikā esmu diezgan aizņemts, un pa vakariem bieži ir treniņi svaru zālē vai uz ledus. Pēc pāris neveiksmīgiem sazvanīšanās gadījumiem, sisadmin atsūtīja man sms ,kurā apvainoja mani apzinātā krāpšanā, līdz ar to man zuda vēlēšanās ar šo cilvēku komunicēt un meklēt risinājumu.

 

Bet lai kara cirvi apraktu, varu piedāvāt tev sisadmin vienu latitude d630 rezerves daļām, kuram ir izdegusi pikseļu rinda matricai, taču video čips strādā normāli. ja esi ar mieru pats samainīt displejus vietām, tad uzzvani man un sarunāsim ,kā tev nogādāt donoru. uzskatu, ka tā ir pietiekoša pretimnākšana no manas puses ;) Jo kā jau minēju, garantiju iepriekš solijis nebiju, un ko ar to kompi tu esi darijis, zināt arī nevaru.

 

Neviens no manis pārdotajiem kompjiem nav bijis ne cepināts, ne speciāli uzpulēts uz pārdošanu utt. šis gadījums bija pirmais, kad bij kādas problēmas. Un pircējam pie pārbaudīšanas taču ir iespēja, uzinstalēt kādu videokartes temperatūras monitoringa tūlīti vai ko tamlīdzīgu, ja vien zin cik tam čipm ir normāla darba temperatūra :)

 

Un jā, ir vēl 4 gab D630 ar identiskiem parametriem, tikai bateriju darbības ilgums ir no 1h līdz 2h ,kā kurai kastei. ja nu kādam vēljoprojam nav bail pirkt no manis ,tad zvaniet. Kas domā ka esmu ļauns uzmetējs, drīkst nezvanīt, nepirkt un drīkst šeit turpināt gānīties ;)

 

Jauku jums visiem vakaru :)

Labots - wuciic
Link to comment

Protams jūtos ļoti pagodināts, ka mani nosauc par analfabētu, bet pats cenšos to nedarīt attiecībā uz citiem cilvēkiem, ja nepazīstu viņus personīgi :) un tos kurus pazīstu, tie par laimi nav analfabēti.

 

Runājot par video čipiem, šaubos vai bez speciālas aparatūras ir iespējams precīzi diagnosticēt čipa stāvokli. Protams, var veikt šādas tādas preventīvas darbības. No kurām es iztīru kompjus no putekļiem. Vairāk šajā cenu kategorijā (līdz 80 eur) neko darīt netaisos, jo mans laiks arī kaut ko maksā.  :pooh_go:

Labots - wuciic
Link to comment

ai neņem mani pierē, kad ienāku mājās, sarkasmu bieži izslēdzu ārā. vienkārši saskumu mazliet, ka pa ģošaku atdevu kompi labu nodomu vadīts, un beigās mani nokristija par uzmetēju :D

 

Un jā, ir vēl 4 gab D630 ar identiskiem parametriem, tikai bateriju darbības ilgums ir no 1h līdz 2h ,kā kurai kastei. ja nu kādam vēljoprojam nav bail pirkt no manis ,tad zvaniet. Kas domā ka esmu ļauns uzmetējs, drīkst nezvanīt, nepirkt un drīkst šeit turpināt gānīties  ;)

  • Patīk 1
Link to comment

 

 

Jo kā jau minēju, garantiju iepriekš solijis nebiju, un ko ar to kompi tu esi darijis, zināt arī nevaru.

Nu var jau šādi pārdot, bet ne ilgtermiņā.

Link to comment

1) "Mēģinaju viņu sazvanīt, bet viņš necēla,Vienmēr biju sazvanāms.

2) Man patīk biedra wuciic attieksme forumā. Tipa es esmu viss tik balts un nevainīgs. Visi citi vainīgi. Biedrs sisadmin ir vainīgs pie tā, ka nepareizi lietoja portatīvo utt... Burvīgi. Jauks Tev biznesa plāns....

3) Šobrīd man jau ir pajāt uz tiem 80 euro. Esmu tos jau norakstījis...

4) Un nobeigumā potencionālajiem wuciic klientiem novēlēšu veiksmi. Tā viņiem noderēs, tad kad tie iegādāsies kārtējo cepto vai nepārbaudīto (tehniski labā stāvoklī) portatīvo datoru.

Link to comment

drunk_lizard --> Jā, muļķis biju, ka iegādājos šos portatīvos. Nedomāju, ka būs ss.lv varianti boot.lv forumā.

Link to comment

Kroop un ja nosprāgst pēc nedēļas, mēneša? tu gribi lai es 2 gadu garantiju iedodu ,kastei pa 80 eur? Reāli šādus laptopus esmu pārdevis 20 gab un lietotājam loceklim, atvainojos, gribēju teikt sisadminam, bija pirmais gadījums. Un sisadmin, tu necēli trubu, ja tas skaitās, ka biji sazvanāms, tad viss ir Legit un es esmu idiots  :king2:

Labots - wuciic
Link to comment

wuciic --> Un cik reizes Tu man necēli trubu? Dažreiz protams arī pienāca sms, ka pārzvanīsi. Tikai problēma bija tajā, ka neviens nepārzvanīja........

Link to comment

Tev varbūt skolā bija brīvdienas, bet citiem ir dafiga darba :)

 

Ar šo tad laikam savu čatošanu šeit šovakar beigšu. Ja kādam kaut ko reāli vajag, tad lūdzu PM. 

Link to comment

wuciic --> Man vairs nav ko te piebilst. Veiksmi biznesā jeb Nvidia čipu cepšanā! 

Labots - sisadmin
Link to comment
atkarigais

Es nesaprotu, kāpēc Tu nepieņem wuciic piedāvājumu problēmas atrisināšanai? Tev tak piedāvā donōru, pārmet mātīti un lieto to lapsi līdz vemšanai (protams ja būs ok), bet Tev jau laikam labāk tīk tēlot nelaimīgu cietēju.

  • Patīk 2
Link to comment

Nevienu neaizstāvot un neaizvainojot:

  •  Kas diagnosticēja, ka tieši video čips ir pie vainas sisadmin sprāgonim?
  •  kā šobrīd uzvedas otrs sisadmin iepirktais lapsis?
  • Pārdevējs (vismaz šobrīd) ir nosacīti pretīmnākošs. Kas neapmierina piedāvātajā izlīguma dīlā?

 

Pielietojot sākumskolas loģiku - jo vairāk lapšus pārdod, jo lielāka iespēja, ka kāds būs defektīvs (tiks atgriezts). Ar to būtu jārēķinas pārdevējam. Nav smuki tirgot vairumā bez jebkādas atbildības.
 

Labots - Koalīcija
Link to comment

atkariigais --> Nav man vairāk tā portatīvā, jo aizgāja detaļās.

koalicija --> Ar otru portatīvo viss ir kārtībā.

Link to comment
Veiksmi biznesā jeb Nvidia čipu cepšanā!

Vai tu vari pierādīt, ka autors ir nodarbojies ar pavārmākslu?

Ja nevari, tad beidz nomelnot cilvēku un dodies vien 3 mājas tālāk.

 

Dell D630 portatīvajiem (Nvidia variants) tā tik tiešām bija masveida problēma. Zinu, jo tieši tā iemesla dēļ iegādājos Intelisko variantu.

Varbūtības, ka tas notiks tieši pirmajā dienā pēc iegādes vai 31ajā, vai pat 91., ir teju identiskas.

Tā kā autors nav solījis nekādu garantiju vai moneyback, norij sāpi un dzīvo tālāk.

Labots - itanium
  • Patīk 1
Link to comment

Apbrīnoju tos konspirāciju teoriju piekritējus, kas domā, ka es cepinu čipus lai notirgotu sprāgoņus :D Jūs esiet jaukuši ārā 620 vai 630 sērijas latitūdes? Tas ir diezgan čakarīgs pasākums, smuki izjaukt un salikt atpakaļ. Lai to video čipu varētu, kā jūs te izsakaties, cepināt, mātene būtu jāņem ārā. Visu akurāti darot tas būtu +/- 4h darbs + sainstalēt un updeitot vēl 2h. Jūs tiešām domājiet, ka es patērētu 6h uz laptopu, kurš aiziet pa 80 eur, vai lētāk? :) veči man brīvā laika nav tik daudz , lai tā noņemtos. Ja manās rokās nonāk laptops ar beigtu čipu tad tadodu tos par velti tālāk, lodēšanas entuziastiem :)

Link to comment

 

 

Visu akurāti darot tas būtu +/- 4h darbs + sainstalēt un updeitot vēl 2h. Jūs tiešām domājiet, ka es patērētu 6h uz laptopu, kurš aiziet pa 80 eur, vai lētāk?

tas ir ap 2000 EUR mēnesī uz rokas, par tādu naudu es no rīta līdz vakar ceptu mātesplates, protams, ja tos laptopus dabū nahaļavu... 

  • Patīk 1
Link to comment
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...