Jump to content

stereo mūzikai + resīvers filmām


andreart
 Share

Recommended Posts

OK, paldies!

Es laikam palikšu pie jaudinieka... Sākumā pamēģināšu patestēt Exposure 3010s2 un tad Roksan Kandy K2 redz kā skan un kas un kā mainās...

 

Jautājums: kur, kā un vai vispār Latvijā varētu pakalusīties dažādas skaņu sistēmas un tad kompetenta pesona norādītu uz visādām nepilnībām, īpatnībām - ātra, asa skaņa, dunošs bass, silta skaņa, utt. (negribēju rakstīt visus tos angliskos terminus, kurus tad gribu saprast kā tas dzīvē izklausās, izpaužās)


p.s. Tāpat jautājums vai ir reāla jēga iespring uz vadiem?

- analogiem vadiem (no CD uz resīveri, no resīvera uz jaudinieka, no resīveri uz sūbu);

- elektrības vadiem (uz resīveri, uz sūbu, uz iespējamo jaudinieku, uz TV, uz CD?);

- uz sadalītāju/pagarinātāju - man sienā ir tikai 5 rozetes, taču jau ir vajadzība pēc kādām 9 - 10... :(

- un visbeidzot skandu vadi (no resīvera/jaudinieka uz skandām)?!

 

:)

 

P.p.s. Es jauns šajā visā sfērā un reāli saslimis... :(

Link to comment
Share on other sites

es to darīju visos audio veikalos. vari palasīt te http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/160849-manu-tumbu-ce%C4%BC%C5%A1/ aizbrauc un paklausies esošos setupus ar tiem skaņdarbiem kurus esi savā setupā pārklausījies. parunā ar pārdevējiem utt, bet nu jābūt mērķim ko meklē. vai meklē pastiprinātāju? vai skaļruņus ?

 

vai vadiem ir reāls pienesums ? ir ! viss atkarīgs no maka biezuma, vai esi gatavs par X pienesumu maksāt Y eiro. X pienesumu var tikai pats novērtēt paklausoties un testējot esošā setupā. manā izpratnē vados jābūt 10% no kopējās tehnikas summas. vislabākais ir tas, ja Tev ir, piemēram, Y eiro ko esi gatavs iztērēties vadiem. aizeij uz veikalu un paņem testam vadus pēc sava budžeta un tad sapratīsi vai esi gatavs maksāt par to ko vads Tev ir sniedzis.


Diemžēl esmu nolēmis pamest šo forumu, kamēr šeit valda bezatbildība un patvaļa, no tādiem kā drunk_lizard lietotājiem. Esmu sapratis ka administratori šeit uzspiež savu viedokli un savu pasaules sapratni, neredzot un negribot saprast citus. Mierīgi bez iemesla dirš virsū bez pamata. Šis forums manās acīs ir zaudējis foruma jēgu, kur cilvēki dalās ar savu pieredzi un viedokli. Nevis bezjegā ver ciet tēmas kuras nepatīk. Šeit mīt man neizprotami likumi, kas balstās un simpātijām un antipātijām pret leitotāju grupu un to viedokli, kas nesakrīt ar konkrēto adminu viedokli.  Varbūt mana rīcība liks aizdomāties ne tikai man, bet arī citiem... 
 
Grisha, savaldi savus suņus..
 
drunk_lizard.jpg
Labots - andreart
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...