Jump to content

Ar ko kontrolēt 4 aktīvās tumbas?


Zebuleon
 Share

Recommended Posts

Vai kāds var ieteikt kā sakarīgi vadīt 4 aktīvās tumbas? Uzdūros kungam kas andelēja pāri Grundig Monolite 90  http://www.audioscope.net/grundig-monolith-90-active-speakers-p-1448.html - paklausījos un traki iepatikās apakšas - ne tādas kā estrādes monitoru sintētiskie bļauri, bet gan ļoti tīras gan ar savu "skanējumu". Vienīgi vidi un augšas bēdīgi (vidu skaļrunis aizdomīgi maziņš un abi ar augšām pārklāti ar kkādu lipīgu gumiju pie kuras pielipuši blāķisputekļu - seit viņi ir tīri  http://www.audioscope.net/images/grundigmonolith90-2.jpg bet manījie ir pilnīgi ar vlnu apauguši :D - notīrīt nereāli - sūcu ar industriālo putekļu sūcēju no 2mm attāluma - nulle rezultāts :/ ) Paķēru vidiem un augšām studijas monitoriņus http://www.bswusa.com/assets/product_images/large/krk_rp5g2.jpg un pieslēdzu pie DJ pults http://www.audiounion.jp/stock_images/50409_1.jpg ... - sagrozīt skaņu var man ļoti tīkamu (pārbaudei lielo tumbu vidus un augšas aizklāju ar porolonu), bet ļoti negribētos atteikties no iespējas regulēt gan skaļiumu, gan pavisam sīki arī tembrus katram tumbu pārim atsevišķi  - tas prasās gan klausoties dažādos skaļumos gan arī mūzikas veidi prasa atšķirīgu regulējumu... 

 

 Cik "briesmīgs" ir piegājiens tam lietot DJ mikseri? Reāli tizli jau ir grozīt tik daudz pogas, bet klasisks preamps neder... kas vēl ir - skaņas procesori? Neko par tiem nezinu - ir varbūt versijas kas ņem pretī CD atskaņotāja un kompja izejas ciparu veidā? Vai būtu no tā jēga?  

 

Un papildjautājums - ko darīt ar lielo tumbu vidus un augšas skaļruņiem - kā tos drīkst apklusināt? Tupa pārgriežot vadus jeb tad krosoveru shēmā kas tā mainās, ka ietekmē arī atlikušos basa skaļruņus? 

Link to comment
Share on other sites

.

Labots - kevins
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...