Jump to content

Ieteikumi skalrunu izvelei prieksh baara un atputas telpas 100\200m2


Cibins
 Share

Recommended Posts

Sveicinati!

Jau savlaicigi atvainojos par garumzimju neizmantosanu, datoram nav LV valodas jo atrodos Norvegija un shis ir darba pc.

 

Tatad par teemu. Man ir vajadzigs padoms, jo pats shaja lieta neesmu loti kompotents. Ir vajadzigi 8 skalruni, pastiprinatajs. Ir divas telpas, pirma telpa ir baars 100m2 un blakus baaram ir taada kaa kamiin telpa 150-200m2, tas telpas var sadalit aiztaisot durvis, bet parsvara vinas ir savienotas un durvis stav atvertas. Vajadzetu lai abaas telpas skan muzika no viena avota, tikai ar iespeju katra telpa regulet atsevishki skalumu. Kaa muzikas avotu ir doma izmantot Ipod, kas bus bara uz sienas, kur barmenis vares parslegt dziesmas utt.. (ideali butu ja pastiprinatajam EQ nebutu, tikai skaluma pogas, lai barmenim butu iespeja tikai ieslegt pastiprinataju un mainit skalumu un viss, kapec? garsh stasts :)

Tatad katraa telpa pa 4. skalruniem, augsheja telpas sturi, pastiprinatajs un ipod.

 

Skalruni veelams lai nav lieli, bet ar labu kvalitati un bassinju :)

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Saprotu, ka gribeji ieteikt diagrammu kur var pec telpas izmeriem atrast pienacigus skalrunus, bet vinas tur nav, rada error tai diagrammai. Bet apskatiju to saitu sha vai taa un  atradu lidzigus skalrunus, kas stav pashlaik. JBL control 28, bet musejie ir vecaks modelis, janoskruve jaapaluur, bet  priekshnieks grin kko jaunaku un jaudigaku :)

Link to comment
Share on other sites

Ja tie skaļruņi nav beigti, tad tos toč nevajag mainīt.

Varbūt tad kādu citu pastiprinātāju (nez kas tur jau ir), un tad kādu aktīvo suPi klāt katrā telpā.

Link to comment
Share on other sites

ju: Es isteniba arii taa domaju, man liekas ka kkas nav kartiba ar pastiprinatajiem, es nezinu kas te ir noticis ieprieksh, bet tas tumbas skan sliktak par portativajam telefon tumbinam (nopietni) cik paskatijos neta, vinas ir diez gan labas. Ja es nofochetu pastiprinataju aizmugures un iepostotu te, varbut kads varetu pateikt, kas kur jasprauzh, :D jo pat tadam ka man liekas ka tur viss ir uz dulo sasprausts  :)

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ja tas ir tavs darbs, tad labāk to neuzņemsies! Parasti jau tādiem pasaka, reku savelc tādus vadus, atstāj 60 cm galus un kopā saliek tāds kas šo spēj izplānot un izprast.

Link to comment
Share on other sites

Protams, bildē. Arī uzraksti, kas tas par pastiprinātāju. Nebūtu slikti saprast, kā tur arī viss tālāk saslēgts no pastiprinātāja līdz skandām, t.i. uzzīmēt shēmu. Var jau būt, ka tur arī kaut kādi telefona vadi savilkti ...

Link to comment
Share on other sites

Zaks Noriss: tas nav gluzi mans darbs, bet mes gribam savest visu kartiba lidz sleposhanas sezonas sakumam, ja nesanaks tad bus jasauc tehnikis, bet Norvegija shie pakalpojumi ir loti dargi, tapec jamegina pashiem. Paldies pagaidam, ritdien, sabildeshu utt.. iepostoshu. Bet tikmer, jauku weekendu ;)

Link to comment
Share on other sites

 

 

bet priekshnieks grin kko jaunaku un jaudigaku :)

 

( peec pieredzes ar norveegjiem ) un te ir taa norveegju probleema, kad vinji patiesiibaa ne suuda nezin ko grib. taas naudas ir davalom, bet kad uzrodaas kaads latvietis kas itkaa piedaavaa visu sataiisiit pa leeto, tad izraadas, ka priekshniekam griba ir, tik maks kautkaa neveras ... vai vienaa dienaa kautko mega gribas, un naakamaa tevi pasuuta vienkārši taisiit vadus, un treshajaa veel piebrauc kaads super atalgots tehnikjis .........

buutu jeega ko staastiit, ja zinaatu, ka tas kautkur arii aizies un tiks pielietots.....

 

liekas ka kkas nav kartiba ar pastiprinatajiem

 

nu kaa te kautko mega var ieteikt neesot uz vietas un nesaprotot sleegumus ?

 

kuraa vietaa norveegjijaa tas ir ? cik naudas atveeleets ?

Link to comment
Share on other sites

Man tagad vienā kafejnīcā taisa lēto galu ar Teac tehniku. Liek multiroom resīveru, pastiprinātāju un multimediju atskaņotāju. Bārmenim atsevišķi pie sienas ērtā vietā skaļuma regulētāji katrai zonai - lai darba laikā nav jābaksta tehnika. 

 Pareizais ejamais ceļš - no sākuma jāizgudro budžets un tehniskās prasības - vai muzons fonam, vai arī būs dejas. Fona muzonu Tu skomutēsi pats konsultējoties forumā. Nopietnam skanējumam sauc tehniķi. 

  Rīgā lētā gala muzons krogam maksā 8000 EUR ar darbu. Krutā krogā ar diseni vasarā man ielika par 60 000 EUR. Koroče - ir varianti.

Link to comment
Share on other sites

Rīgā lētā gala muzons krogam maksā 8000 EUR ar darbu. Krutā krogā ar diseni vasarā man ielika par 60 000 EUR. Koroče - ir varianti.

 

kaut paarmaksaajis esi peec labaakajaam latvijas tradiicijaam, iedomaajies, cik tad tas viss maksaatu norveegjijaa.

iespeejams jau ka taa ir tik taada nianse, bet iisti nav skaidrs taa baarmenja darba lauks. Tipa- lai ar tehniku nav jaakjimereejas, bet kaadam tachu tomeer taa muuzika ir jaapiemeklee/ jaaliek . un kaadreiz tomeer disku chendzerii diski beidzas, un mp3 listes arii nav bezgaliigas un tomeer atkariigas no apstaakljiem/ kontingenta. pienjemu ka tavaa gadiijumaa darbs un dazhaadi vizuaalie materiaali sastaada lielaako izmaksu dalju, atshkjiriibaa no pashas tehnikas......

Labots - kevins
Link to comment
Share on other sites

Es attīstu projektu kopumā, akustikas licēji ir viens no daudziem apakšuzņēmējiem. Cenu sastāda garantijas un atbildība. Vienmēr ir lētāk, ja atnāk divi veči, pasūta internetā iekārtas un saskrūvē. Manā gadījumā nepieciešams lai darbs ir paveikts ar garantiju, kurai ir apdrošināšanas sabiedrības segums. Gala apmaksa 2 mēneši pēc kopējās objekta nodošanas (investīciju projektos tas saistīts ar banku nosacījumiem), cenās ietverta projektēšana, tumbiņu restu tonēšana, izvietojuma saskaņošana ar dizaineriem un citu komunikāciju izbūvētājiem, iekārtu izmēru saskaņošana ar mēbeļnieku... Trīs gadu garantija gan iekārtām, gan darbam. Es jau esmu gana apdedzinājies ar profiņiem, kuri nenormāli labi rubī tehniskus jautājumus, bet svarīgā sestdienā nevar atnākt vadus savilkt, jo kaķītis saslimis, tikmēr pieci apdarnieki nosēž bez darba, pēc tam ar saliekamajām kāpnēm saskrāpē grīdu, bet akustiķim nav pat no kā ieturēt zaudējumus...  Disciplīna ir tikai tad, ja ir ko zaudēt.


Bārmenim 19.00 sākas tāds režīms, ka vairs nav laika iet pie aparatūras (parasti noslēpta no klientu acīm tehniskajā telpā). Klienti banketu zālē palūdz klusāk un uzreiz var izpildīt lūgumu... LV muzonu vairāk atskaņo no cietā diska, kur salikti varianti : diena, vakars, tusiņš. Dārgajā variantā telpu stūros ir profesionālās tumbas un dīdžeja vieta aprīkota ar mikšerpulti un iespēju saslēgt individuālās mākslinieku iekārtas.  plus vēl plazmas monitori, VIP zāle ar atsvišķu stereosistēmu - tā ka vārds "dārgi" ir ļoti stiepts jēdziens. Kādam dārgi ir restorānā pusdienot, cits to dara katru dienu...  piebildīšu, ka tajā krogā vakariņas diviem min 200 eur sanāk, vidēji galdiņš 500 eur atstāj. Un vēl interesanti, ka ļoti daudz no Rīgas Domes un citiem valsts kantoriem nāk tusēt, kamēr Dinaz šefs pateica ka padārgi....

Link to comment
Share on other sites

alusbundza

 

 

Un vēl interesanti, ka ļoti daudz no Rīgas Domes un citiem valsts kantoriem nāk tusēt

 šie  jau, kad sāk aptrūkt naudiņas, tad vienbalsīgi nobalso un pieliek pie algas

Link to comment
Share on other sites

Hm. Jocīgi, bet vietās, kur es _ēdu_ , dīdžejam vieta nav paredzēta. Tajā lepnajā vietā laikam svin un kož! :D Tiesa,tur kur es _ēdu_, ar var sanākt atstāt kādu naudu, bet nu nejau TĀDU. Pie tam man šķita, ka es zinu vias TOP gastronomiskās vietas Rīgā. Tas ir, kur _ēd_ :)

 

EDIT: Jūrmalā arī divas zinu :) Uz vienu gan parasti braucu tikai desertus baudīt.

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

 

 

Pie tam man šķita, ka es zinu vias TOP gastronomiskās vietas Rīgā. Tas ir, kur _ēd_

Gan jau zini. Tas konkrētais ir Grēcinieku 26. Tur 1. stāvā ēd, 2. tusē + slēgta cigāru zona ar dūmu filtriem. Jūrmalā manuprāt deserti ir baudāmi tikai pie Madam Brioš. To vieni maskavieši uzcepa lai blakus iegādātajam īpašumam būtu kur pasēdēt. 

Link to comment
Share on other sites

Jūrmalas deserti iMHO labākie ir L36. Uz Gr26 es tiešām NEKAD neeju :) bet , būšu korekts - tur gatavo patiešām labi, tikai gralaicīgi. Tagad interesanti ir jaunais (sic! tieši jaunais) MUUSU un , iesaku - zandarts iekš KukBuk. Tur tikai nedēļu kā jaunā ēdienkarte.

Link to comment
Share on other sites

 

Jūrmalas deserti iMHO labākie ir L36.

 

Jāpārvacas uz kulinārfīlu saitiem.   :pooh_honey:  Nu L36 jau gandrīz visās pozīcijās ir augšgalā, es tur ļoti maz eju. M.Brioša ir ikdienas līmenis, kur var līdzi salādēt kasti ar kūkām.  Tagad Bulduros cepu Jūrmalas Rivjeru. Decembrī ceru, ka nodošu ekspluatācijā. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...