Jump to content

Mazbudžeta skaļruņu nokomplektēšana.


Wictor
 Share

Recommended Posts

Sveicināti.

 

Iegriezos pēc padoma, varbūt kāds zinošāks šajā jomā ieteiks ko.

 

Uz doto brīdi situācija tāda - maģītis, kkāds pavecs kinozāles pastiprinātājs un 4 tumbas (vienā telpā 2x s30, otrā 2x kkādas unknow papīrnieces(diametrā ~20cm) metru augstā paštaisītā kastē). Bet tās unknow skan labāk par s30, s30 basu nav nekādu. Vēl ir pieejams kkāds  unknow 280w subūfera skaļrunis - kasti varu uztaisīt pats(jebkuras sarežģītības).

 

Tad doma tāda -  tumbas atdalīt, manā telpā(ar s30) nolikt kompi(dos mūziku) piepirkt kādu pastūzi (skatijos SS'ā uz radiotehniku ap 55e) un sakombinēt kko ar skaļruņiem. To pieminēto subi un tagad nezinu ko labāk tās s30 vai piepirkt kkādus citus 2 skaļruņus kam varu uztaisīt riktīgas kastes.

 

Jautājums par skaļumu, vajag tā lai šad tad var arī tā rīktīgāk iegriezt, vai tās s30 nebūs pa švaku?

 

 

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

 

 

varu uztaisīt riktīgas kastes.. pats(jebkuras sarežģītības)

 

kastu taisiitaaj, no saakuma iemaacies defineet savu domu un vajadziibas, uzrakstiit preciizi TEIKUMU,  lai nav pa 5 reizeem jaamezhgjii acis, lai saprastu, ko tu vispaar no taa bardaka veelies

Link to comment
Share on other sites

plauktiniecēm novietojums svarīgs - uzliec uz statīviem, moš bass parādīsies :D ar kastēm vien nepietiks - vajadzēs filtrus vēl ar. ar RRR pēc definīcijas tur neko skaļāk neiegriezīsi. Imho lētāk tev būs nopirkt kādus lētos aktīvos PA skaļruņus - vai skaļruņus plus ampu.

Link to comment
Share on other sites

kaadus filtrus mazbudzetaa, Oskar.......

te tak nav skaidrs par kaadaam telpaam ir runa, vai 80m2 privaatmaajaa pirmaa staavaa viesistaba kopaa ar virtuvi, jeb 2x3 metri wc izmeera guljamistaba.........

Link to comment
Share on other sites

Ļoti atvainojos par sarežģītajiem teikumiem.

Īsāk sakot vajag skaļruņus priekš patukšas 60m2 telpas(griesti 4m). Ir kompis un noskatīts pastiprinātājs, vajadzētu piemeklēt skandas.

Link to comment
Share on other sites

:D:D:D:D

S-30 :D tev pasham tas neliekaas smiekliigi ??? pastiprinaataajs ir kaads, kautkaads RRR ar reaalo jaudu 30W ? un cik ir tas mazbudzets naudas izteiksmee ? kaados metriskos lielumos ir tas subs 280W ? kaads razotaajs/ modelja numurs arii ir ???

manupraat vieglaak to visu kas ir , ir paardot, un nopirkt kaut kaadu s90 paari

Labots - kevins
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu ar 30w pastiprinātāju 60m2 istabā IMHO vajadzētu pietikt priekš lūk šādiem skaļruņiem:

Horn_speakers_in_France.jpeg

Ja  plānotie skaļruņi nav rupori, tad tur prasās pēc pārsimt vatu pastiprinātāju un tad, imho, priekš 60m2 istabas iesākumam pietiktu ar 15" midbasu, 8" vidu (ar nosacījumu, ka netiek krossēts ļoti zemu) un kādu semi pro pišķiku..

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Veči, jums pašiem smiekli nenāk? Te puikam ir "unknown saunDwompfer un noname pastiprekl" līmenis, a jūs kā vienmēr pilnā nopietnībā par filtriem, krosiem, horniem un midbasiem... Te taču skaidri redzams, ka kvaliāti nosaka basa daudzums un logu rībēšana (līdzīgi kā alkašiem alus kvalitāti nosaka grādu daudzums) un tas ir viss. Puika vienkārši nav trāpījis pie sev līdzīgajiem (kas ieteiktu pilnīgi visu sakārt paralēli uz tā nabaga pastūža un baudīt reāli krutu skaņu) un šis topiks ne ar ko jēdzīgu nebeigsies.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Konstatator, es ļoti atvainojos! Tas mans koments gan nebija domāts pilnā nopietnībā!

Nu ko lai iesaka taisīt no unknown skaļruņiem kā vien ielikt "Unknown" lieluma kastēs ar "unknown" fāzinventora regulējumu un uztaisīt tiem skaļruņiem "unknown" filtru?

Link to comment
Share on other sites

Uldi, zināma līdzība tai istabai ar manu augšējo bēniņu istabu ir. Tās taures gan nav manas, bet nu tā doma par taurēm manā augšējajā bēniņu istabā vispār man patīk.. :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...