Jump to content

[Pārdots]: HiEnd VGA & HiEnd CPU


intervall

Recommended Posts

Intel® Core™ i7-4790K (8M Cache, up to 4.40 GHz), lietots 30 min., labs eksemplārs, komplektā tikai procesors! Cena: 249€


EVGA GTX780 Classified Hydro Cooper, pilnīga nullīte - ne reizi nav bijusi PCI-E slotā, pilns komplekts utt. Tas ir kkas exclusive perfekts, milzīgs un nice one! Jāredz dzīvē lai saprastu, viennozīmīgi! Par garantiju: reģistrēta EVGA, nodrošina garantu bez jebkādiem papīriem kopš izšipošanas brīža no viņiem (garantija līdz 01.01.2017., mby vēl ir iespēja piepirkt klāt 5 vai 10 gadu garantiju, neesmu pārliecināts)! Classified sērijas čipi klokojas labāk par vidēju tādas kartes čipu - arī reviewos pierāda, ka GTX780Ti līmeni sasniedz viegli! Tam, kuram ir pilnais waterloops - tam vienkārši. būs paveicies, pie slodzes grādi būs zam 40! Karte tika nopirkta HiEnd buildam, bet projekts netika pabeigts finanšu dēļ.. Cena: 449€


Video karte tirgojas līdz 04.11.2014.
Rakstiet PM, ja interesē, sarunāsim!

Labots - intervall
  • Patīk 1
Link to comment
viesturs0711

Kuru noliktavu uz ausiim noliki? :D :D :D

  • Patīk 4
Link to comment

Anekdote no kāda 2000. gada.

 

Jaunais krievs uzbūvējis sev lepnu māju, atvedis draugus parādīt. Izvadā draugus pa visu māju, te nonāk līdz šikai vannasistabai.

Draugi prasa - a ko flīzes tik maziņas?

Jaunais krievs saka - maziņas, toties baigi labā firma!

Draugi pieliecas, pēta - flīzēm virsū rakstīts "Pentium 4"..

 

 

Lūk, izlasīju virsrakstu un padomāju, ka kāds jaunības sapni mēģinājis realizēt un sapircies kaudzi procesoru :)

  • Patīk 1
Link to comment

 

 

Anekdote no kāda 2000. gada. Jaunais krievs uzbūvējis sev lepnu māju, atvedis draugus parādīt. Izvadā draugus pa visu māju, te nonāk līdz šikai vannasistabai. Draugi prasa - a ko flīzes tik maziņas? Jaunais krievs saka - maziņas, toties baigi labā firma! Draugi pieliecas, pēta - flīzēm virsū rakstīts "Pentium 4".. Lūk, izlasīju virsrakstu un padomāju, ka kāds jaunības sapni mēģinājis realizēt un sapircies kaudzi procesoru :)

 

Labs :yahoo::lol:  :yahoo:  :lol::yahoo::lol:

  • Patīk 1
Link to comment

Cenas labas - nopērkat šovakar kādu i5 proci!

 

Anekdote arī nav peļama :)!

Link to comment
viesturs0711

Nav 25 postu :D

Link to comment

Nevar uzreiz visos forumos tik ātri respektu iegūt..pietiek to izdarīt vienā comunity + iegūt izpalīdzīgus biedrus!

Link to comment

Esmu, esmu. Pašam nav bijis (P1 166 MMX -> 1.7GHz Celeron -> Core2 Duo portatīvais), bet mainīts citiem ir. Metālisks tāds, bet šitais tiešām ir pateicīgāks flīzēšanai. Gadu desmiti iet, jaunie krievi nemainās ;)

Link to comment

intervall, tā tīri intereses pēc. Pret i5 4590 negribi mainīt ar piemaksu? Procis pirkts pēc Jāņiem. Pirku TRAY versiju bez stoka ventilatora. Pirku pa 155EUR. 155EUR - 20% = 124EUR. 249-124=125EUR. Mans i5 4590 + 125EUR pret Tavu i7 4790k :p

Labots - Zoom
  • Patīk 1
Link to comment
Bomaars/C12

Cik zināms tas nav intervall procis bet viņs palīdz tirgot vienam no kaimiņ foruma :)

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
Bonifacijs

Lasu un brīnos - tas tagat ir kaut kāds standarts - lietota CPU cena ir cena jaunam mīnus 20%??? Kaut kā aizdomīgi līdzīgi cash iegūšanai Ziemassvētku dāvanu maisam darbiniekiem.

Link to comment

Boņ, viss kārtībā - tie % ir tīri katra paša iedomāta nolietojumas vērtība :D! Viss jau runājas caur PM! Kā jau minēju, repotāciju te negribu celt, nav jēgas, jo pietiek as izpalīdzīgiem čomiem, bet ja kādam interesē - kaimiņu forumā esmu atrodams katru dienu ;)! Te preces vienkārši. nodublējas ar aizkavēšanos, bet tur parādās uzreiz!

Link to comment
Donkeyhot

Tak cenu tirgus nosaka. Ja preci pa to cenu visādi dīvaiņi no rokām rauj ārā, tad kāpēc ne? :)

Link to comment
Bonifacijs

Šaubu nav, ne mazāko! vienkārši gribētos tā tīri zināšanai un praktiskai pielietošanai saprast tās preču grupas robežas un atlaides procentu no cenas veikalā pie kura cilvēki aktīvi izvēlas pirkt no rokas. Manuprāt  vien 20% ir tā kā pamaz, nu vismaz es nešauboties ņemu dārgas pilnīgi jaunas preces no rokas ja cenas starpība ir jūtami lielāka procentuāli. Šeit nemaz nevar tā īsti saprast runa ir par pilnīgi jaunu preci iepakojumā, jebšu jau palietotu un vai šis apstāklis vispār kādai no iesaistītajām pusēm imponē.


 

 

kaimiņu forumā esmu atrodams katru dienu

 

Tas ir kurš tieši domāts  - gamez?

Link to comment

Viss redzams zem profila bildes - kur, kas, kā! Tikko arī pieleca, kāpēc kasies :D, tev vienkārši. games patīk - laba lieta, piekrītu! Runa neiet par nekādiem % kā tādiem, tāda psiholoģiska vienība kā "atlaide/akcija" ir redzama (varu derēt, ka katram un katru dienu!

 

Man jautājums tev, Boņ - kādā gadījumā TU tirgotu "K" sērijas CPU par jauna proča cenu (un 99.9%, ka atrastos pircējs)? Kā tu to izdarītu?

 

EDIT: Procesors rezervēts un vakarā ceļos pie jaunā saimnieka!

Link to comment
Bonifacijs

Es vienkārši intereses pēc iegāju nereģistrējoties tai EOZ un neatradu sadaļu Pārdod nu un konkrēto sludinājumu arī neatradu, tas nu tā, a interesējos tāpēc ka pats esmu potenciāls pircējs, vienkārši tad kad biju gatavs nopirkt nedomājot, nesanāca kaulēšanās, a tagat jau esmu paguvis sākt domāt... ko, kāpēc, vai tas ir izdevīgi, vai tas ir tā vērts, vai man to vispār vajag utt. pēc saraksta :sorry:

 

Spēles kā tādas nu nav īpaši saistošas, es vairāk saistībā ar video rendering interesējos, cik saprotu ka šitādi varianti te regulāri tagat uzpeldēs tā kā steigai un stresam nav pamata

Link to comment

Izsole augstāk minētajai EVGA GTX780 kartei notiek @eoz.lv!

Noteikumi un šī brīža statistika:

 

Sākumcena: 299€ 

BIN cena: 449€ 

Min. solis: 5€ 

Izsoles beigu datums: 04.11.2014., 21:00

Izsole pagarinās par 10 min. pēc katra pēdējā solījuma, līdz sekojošo 10 minūšu laikā vairāk solījumu nav!

Lielākais solījums šobrīd : 350€ ***

 

LAIPNI LŪGTI!

 

*** P.S. Ja kādam paveiksies, būs iespēja dabūt par Jewish, jo parasti visi aizmirst tās izsoles un tad galvu saķēruši :doh:'o... Kā bonuss - pēc izsoles - uzvarētājam karte Rīgas robežās tiks piegādāta līdz uzvarētāja adresei!

Link to comment
Mezavecis

Kaut kas te nav pareizi ar noteikumu ievērošanu, jo parasti tirgojam savas mantas. Nav nepieciešamības lobēt konkurējošos IT portālus. 

 

Līdz ar to slēdzu. 

Link to comment
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...