Jump to content

Printers/Skaners/Kopetajs


Rs84
 Share

Recommended Posts

Apskaties ,cik maksā kārtridži. Tad arī izlemsi,ko ņemt. Pašam ir HP.  Nekādas vainas,tikai paskaļšs. HP ir arī XL izmēra kārtridži :grin::thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu vēl paskatīties uz Brother AIO. Paskaties www.brother.lv. Tie kas mājas vajadzībām, iekļaujas budžetā līdz 100 €. Pašam lietošanā ir A3 Brother AIO. Atsauksmes varu dot tikai pozitīvas.

No taviem pieminētajiem HP ir viena kasetne visām krāsām, kas nav tik lietderīgi, kā tas ir Brother AIO, kur katrai krāsai atsevišķi, Samsung vispār ir melnbaltais lāzernieks.

Link to comment
Share on other sites

Kāda starpība cik kasetnēs ir krāsas!? Mainās,kad ir par katru krāsu jāmaksā :grin:

Labots - pw1a
Link to comment
Share on other sites

100€ robežā nekas prātīgs nesanāk. ja apjoms uz krāsaino druku lielāks, tad ilgtermiņā atmaksātos kāds epson pildāmo tvertņu risinājums, kaut tas pats L210 (~160€), kur klāt ir ļoti daudz tintes, ja parēķina, ka normālam printerim vienu reizi nomainīt visus kārtridžus maksā vismaz 4x9€ par vidēji (10-20ml kārtridžiem), tad loģiski būtu piemest klāt tos 60€ virs budžeta, kur līdzi nāk 4x70ml tintes, kurai katra pilna uzpilde (uz tiem pašiem 70ml katrai krāsai) maksā ~6x10€ sorry, L210 ir 4 tintes, kas nozīmē ~4x10€.

 

protams viss šis ir aplams, ja paredzēts printera dzīves laikā nomainīt divreiz melno kārtridžu un varbūt vienreiz dzelteno....

Labots - klf
Link to comment
Share on other sites

Es lietoju lētāko deskjet all in one ar wi-fi. Kārtridzus pildu pats, tāpēc man ir izdevīgi. Kātridžus jāpērk uzpildei vislielākos XL, kādi ir piejami. 5 ml ir mazs tipums un grūti precīzi notrāpīt. Ja ielej par daudz, tad tek.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Tintes laikam tomēr nebūtu košērs. 

Nu un Brotheram ir kā nu kuro reizi - citreiz strādā, citreiz nomirst ar 4F kļūmi, jo redz tinte nav tā īstā lietota un kā lai lietotājs vulgaris zin kur nopirkt to īsto un labo? Par oriģinālo - ar to lai Brother paši drukā - perversas cenas.

Laikam tomēr ieteiktu lietotu CLX-3185 vai 3175 - gan pildās, gan kluss, gan lāzers. Normālu eksemplāru var zem 100 eur nopirkt un viss ir pieejams - pulveri, čipi, pāršušana, ja vajag, ruļļi, plēves un viss pārējais.

Jaunie Samsung XPress sērijas printeri vēl tīksminās ar dārgiem čipiem un nepāršujamu programmatūru (ir, bet pārāk dārgi) - no tiem jāizvairās.

Link to comment
Share on other sites

 Ko jūs, biedri, tēmas autoram uzbāžaties ar visām tām neorģinālajām tintēm, pulveriem, pāršūšanām... Bija savulaik man pieredze pildot tintes. Atpriecājos ar to visu, ka tagad lietoju tikai orģinālās. Var par šo diskutēt, bet mans viedoklis (tagad, pēc visa, kas ar mani noticis :)), nav vērts, turklāt, ja tēmas autors mājai ņem vienu no lēkākajiem AIO. Cik tur tās drukāšanas caurmērā. Nopirks autors kārtridžu par 25 € un drukās laimīgs savas 400 lapas. Ne garantija tiks pazaudēta, ne pašu printeri sačakarēs. Ja grib drukāt daudz un lētākas drukāšanas izmaksas, HP OFFICEJET 2620, toč, nav īstais uz ko skatīties. Un Brother orģinālajiem kārtridžiem nav perversas cenas. Es drīzāk par HP orģinālajiem kārtridžiem to teiktu.

Link to comment
Share on other sites

zeltaporteris

kā priekš privāta + pluss mājas oficsa jau 2 gadu lietoju Epson XP 402... ir bijusi HPB brother.. bet šis apmierina i dokumentu izdruku i sanāk labas bildes uz fotopapīra. tintes cenas (komplekts) 42-58 Eur Zinu ir lētāki bet par saprātīgu cenu neko labāku pagaidām neesmu atradis... ja ir dodiet ziņu :)..

Link to comment
Share on other sites

Tak netiks tur drukatas 100 lapas dienas, varbut nedela, kada 1 lapa videji pa gadu un paretam, kas nokopets. Pie sadiem nosacijumiem tas HP buutu OK?

Labots - Rs84
Link to comment
Share on other sites

Tad noteikti tas HP būs OK. Paskatījies, cik viņam orģinālās tintes maksā? MA1 internetveikalā XL kārtridži pa ~ 26 € gabalā, gan melnais, gan krāsainais. Domāju, ka tas ir ļoti OK. Kādreiz man bija Canon lētais AIO. Arī divi kārtridži, ap Ls 20 katrs maksāja. Bet mājas vajadzībām (reizi nedēļā pa kādai lapai) bija labi. Vēlreiz iesaku, nekrāmēties ar tām tintes pildīšanām, kā te daudzi sludina. Pie tik maziem drukāšanas apjomiem, nav tas čakars tā vērts. Cik mana pieredze, orģinālie kārtridži nav gadījušies aizkaltuši nekad, pildītie aizkalta bieži. Utt., utt. ...

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Tintes pildīšana no pulveru sabēršanas fundamentāli atšķirās.

Nu un ja jau tik mazs izdruku skaits, tad varbūt ir tiešām jēga izmest 85Eiro iekš SS par 3185, iepriekš pārbaudot un paskatoties, un pēc tam aizmirst visas uzpildes tintes un pārējo sviestu uz nākamajām 1500lapām.

Savulaik Brother izplatītāji svinīgi solīja, ka viņu šņagai tintes maksās, kā kreisās, bet tā laikam arī nesagaidījām to maģisko brīdi. Toties daudzus mazos multifunkcionāļus esmu redzējis ar pēkšņās nāves 4F kļūdu un atdevis atpakaļ klientam ar novēlējumu nodot utilizācijā, jo nav jau garantijas uz kreisām tintēm.

Citiem gan paveicas un viss strādā vēl šodien, bet nevaru pateikt kas kreiso tinšu sastāvā ir tāds kas nobeidz vienus, bet ne citus Brotherus. Tāpēc izvēlos vienkāršāko ceļu - šļuru printerus ignorēt - lai kapeikžokeji laistās un smērējās.

Link to comment
Share on other sites

Pats darbojos ar Canon PIXMA MG 5550. Divi melnie kārtridži.

Ērti un viegli lietojams.  :)

Link to comment
Share on other sites

Es tikai varu piebilst ka mājām, ja drukā reti un neregulāri tintinieks ir pilnīgi garām. Viņam aizkalst galvas, ja reti tiek drukāts! Cik tādu, ar aizkaltušām galvām, printeru ir redzēts.... 

 

3 in 1 - tātad fax.. Tiešām mūsdienās vēl kāds lieto fax.... 

 

Skaners? Bieži vajag? Ar telefonu nobildējam un miers (pēc tam paint.net pielabojam)! 

Es saku ka mājās vajag lāzernieku - melnbaltie ir pieejami pa kapeikām, arī krāsainie nav nemaz tik dārgi.

Link to comment
Share on other sites

 Nekalst tās tintenieku galvas tik traki nemaz. Ar stingru piebildi, ja lieto orģinālos kārtridžus. Orģinālie man ne reizi nav aizkaltuši, kaut gadās nedrukāt mēnešiem. Varbūt tā ir tikai mana pieredze, bet, domāju, problēmas ar aizkalšanu sākas, kad sāk lietot neorģinālās tintes.

 Fax tiešām tiek ļoti ļoti reti lietots, tomēr kādreiz kaut kur uzprasa tieši faksu.

 Tās ir pilnīgas muļķības, ka mobilā telefona fotogrāfijas var aizstāt skaneri. Skaneris ir ļoti vajadzīga lieta. Ir man daži tādi, kas nopirkuši glaunus telefonus, sāka ar telefonu fotogrāfētus dokumentus sūtīt. Galīgi garām, tas tā maigi teikts.

 Un nav lāzernieki lēti. Lāzernieki ir dārgāks prieks par tinteniekiem.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Viss it ka +/- OK.

 

1. Stulbi, ka komlekta nebij ieklauts USB vads, kas sasledzas, ar kompi.

2. Cik saprotu kopejot, krasainas bildes - krasainas tas neizdrukasies?

Link to comment
Share on other sites

 Cik iznākusi saskare ar printeriem, nekad USB vads nav komplektā. Tā tas ir, jāpērk USB vads atsevišķi.

 Kā tas ir krāsainas bildes kopējot neizdrukāsies? Izdrukāsies. Vienīgi, ja iestatījumos pamaini, lai drukājas melnbaltas.

Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

 

 

2. Cik saprotu kopejot, krasainas bildes - krasainas tas neizdrukasies?

Kopējot ir režimi - krāsains vai melnbalts. RTFM

 

 

 

1. Stulbi, ka komlekta nebij ieklauts USB vads, kas sasledzas, ar kompi.

Labs tev pārdevējs - jā, parasti vads nav komplektā, bet labs pārdevējs to piemet klāt. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...