Jump to content

Skaļruņu pretestība. Kā tā iespaido kopējo ķēdi?


Propaans
 Share

Recommended Posts

Sveicināti. Esmu nonācis pie jautājuma par mūsu pašu ražotajām Radiotehnikas tumbām. Nācās saskarties ar pīkstuļu meklēšanu priekš s90, šajā gadījumā tumbas ir 8om, kur pīkstuļa pretestība ir 25om. Šādus pīkstuļus vairs neražo un nelabos pēc kāda laiciņa ar. Kā būtu, ja šāda pīkstuļa vietā ieliktu, piemēram, 8om pīkstuli. Kā tas iespaidos plates, filtra darbu?

Link to comment
Share on other sites

"Man ir vecs opelis ar virzuļu diamteru 67mm. Tādus vairs dabūt nevaru, bet varu ar 59mm diametru. Vai tas iespaidos motora darbu?" :D

 

Atbilde: stipri iespaidos. Nu, skanēt jau skanēs. Bet kas tur skanēs...

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

nekas tur neskanees, slikti viss buus. loti slikti. kaut, reaali jau ir taa, ka .....ja jau cilveeks grib remonteet kautkaa nebuut s90, tad varbuut ka nemaz arii nedzirdees, ka auzas ir iestaajushaas

 

teiksim taa, sklajrunis ir jaapiemeklee un jaapielago ne tikai pie izmeeriem/ skata , kas tur der iekshaa, bet gan arii peec juutiibas , par pretestiibu un filtra darbiibu nemaz nerunaajot. es teiktu taa. ja negribas iespringt, tad var likt jebkaadu, ka tik skanees. bet ja gribas korekti, tad driizaak gan piikstulja izveeli, gan filtra paarbuuvi uzticeet kaadam, kas ar to reaali nodarbojas un saprot kas/ kaa jaadara. jebkuraa gadiijumaa, taa vairs nebuus vienkārši piikstulja nomainja, bet s90 modificeeshana, un skanees vinja savaadaak nekaa origjinaals, un ja tu vinju gribeesi paardot, tad jautaajums, vai sanaaks paardot daargaak par ss.lv vai vispaar tev vinju maz kas gribees pirkt, jo nav origjinaala s90 .....  To tu arii njem veeraa......


jebkuraa gadiijumaa prastu piikstuli, kur nu veel RRR var tachu paartiit Artis no RD akustikas. varbuut tas maksaas daargaak nekaa jauns/ lietots RRR 25 omu piikstulis, bet toties tumba buus +- origjinaala. Saprotams, ka paartiits jau vairs nav jauns, bet nu RRR piikstuli paartiit max tuvu origjinaalam jau nu nav nekaada probleema..

Labots - kevins
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

RRR bodītē Imantas pusē džeki pārtin gan 16 gan 25 omīgos pīkstuļus. Pats pie šiem vienu pāri pārtinu, samaksāju 27 eur par abiem. 

Link to comment
Share on other sites

Es turpat arī iedevu pārtīt, bet viņi teica, ka viņi to beigs darīt, tad, kad viņiem beigsies spoles un tās esot palikušas ļoti maz..

Link to comment
Share on other sites

kas ta tas pa sviestu, vareetu domaat ka nekur citur nevar pasuutiit 0,08mm vadinju :D :D nju nebuus RRR, iedoshu citu kontaktu/ cilveeku kas paartiis.

ja gribi paartaisiit  s90 tad cita lieta...........

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Viņi,jau tur neko nepārtin,pārlodē spoli,ar visu kupolu un viss,pirms kāda laika,iepirku no šiem saujiņu,laikam krājumi sāk izsīkt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...