Jump to content

Iesakat LED TV līdz 400 EUR


Kitai
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Gribētos padomu TV iegādei. Ir vērts meklēt ar FullHD? Skatīsies vecāki, skatās virszemi, šo to no ''medus'', kādreiz varētu arī Youtube. 3D nevajag. Krāsa - melna. Specīgs arguments - izmērs, jo ir paliela istaba.

 

Pagaidām noskatīts ir šis http://www.1a.lv/tv_televizori/led_tv/samsung_ue40h5500awxxhvarbūt ir kas komentējams vai iesakāms labāks.

Link to comment
Share on other sites

niekalbis

Pirms 1/2gada pirku SONY, 100Hz refresh rate vizuāli baigi atšķīrās no 400Hz (ko nopirku). Uz slikto pusi, protams.

Maybe kaut ko šādu:

 

http://www.euronics.lv/t/84234/televizori/42-full-hd-led-televizors-philips/42pfk6589-12

 

Tur gan visādi 3D. Un rāmis tik mazs, ka nevar saprast krāsu :)

Jāmeklē lietotājs Zin.., strādā Elkorā, tirgo TV kastes.

Link to comment
Share on other sites

intervall

Virszemes tv fhd nevajag, attēls pretīgs gan uz hd, gan uz fhd.

Hvz kādā " kvalitātē" šie raida.

Ja vajag cheap & dirty, tad varu ieteikt 32pfh4309.

Pats paņēmu, apmierina viss, nav nekādu "navarotu", parasts tv ar iebūvētu tuneri.

Uz 24" bija tikai baudāma bilde virszemes tv.

Labots - intervall
Link to comment
Share on other sites

Sony KDL-42W650

 

Pats lietoju, prieks savas cenas suepr verkis. Veikalos var vel atrast :)

Labots - Wheeler
Link to comment
Share on other sites

tikai nekad neņem LG 32LV375S - virszemes un jebkādu citu digitālo TV komfortabli nepalūrēsi,jo digitālais DVB-T tuneris baigais mēsls vai arī brāķis (lai gan viens neizslēdz otru)...

Link to comment
Share on other sites

erikonkuls

Pastāstiet lūdzu nezinātājam. Kapēc sony, philips šai cenu kategorijā ir labāka izvēle par samsung vai lg? Pašam doma iegādāties TV, bet cenu kategorijā līdz 600 eiro. Ir nācies pāris philips redzēt un likās, ka procis viņiem nevelk, lēns menu.

Link to comment
Share on other sites

viss ir atkariigs no vajadziibaam :) pastaasti vajadzibas, signaalu, izmeeru, iespejams lg buus tas, kas tev vajadziigs :)

Link to comment
Share on other sites

erikonkuls

Apmēram skaidrs. Vajadzība ir viasat un varbūt vēlāk ntv+ HD. Skatīšos no 2.5m attāluma 3D nav obligāti. Ko variet ieteikt?

Link to comment
Share on other sites

Tika paklausīts un iegādāts Sony 40w605b. Vispār vienmēr ir patikusi Sony produkcija (tas nekas, ka ražo pat cepumus :D ). Jā, labs teļuks šodien iemēģināju.

Labots - Kitai
Link to comment
Share on other sites

Atļaušos ielīst šajā tēmā, tā kā autors jau TV iepircis :)

 

Esmu arī TV meklējumos.

Pagaidām ir ļoti sen pirkts 40" samsungs kuru plānots likt mājokļa otrajā stāvā kamīnzālē, līdz ar to vajadzīgs TV priekš viesistabas. Platība, grūti tagad būs pateikt, istaba diezgan izstiepta, tika noskatīts optimāls izmērs uz 55" attālums atļauj, kkādi LG modeļi tika apskatīts, veikalā teica, ka vajag 8. sēriju un uz augšu.

3D nepieciešamība pilnīgi nav itkā, bet to smart funkciju gan varētu, jāsāk apgūt.. vai nav jēgas no viņas?

Ā, kas tiks skatīts, televīzija ir lattelecom un nezinu kā lai pastāsta, bet nu vel tv iet caur amiko alien 9xxx.. divi aparāti..

Varbūt kāds var kaut ko rekomendēt? Ir kaut kas labāks par dažu labu LG modeli? http://www.1a.lv/tv_televizori/led_tv/filter/1431-7500:1432-7516

Link to comment
Share on other sites

pasaki ciparu, ko velies izgruust? Varu pateikt prieksha, ka shis nedeljas beigas mums bus 18. Nov izpardoshana, cenas daljai pilniigi noteikti buus labakas nekaa i-neta veikalos...

 

eiroonkuli - 40-42 " Samsung h6700, Sony 42w8*5, Philips 42pfs7109, lg 42lb670/700

Labots - Zin...
Link to comment
Share on other sites

 

 

pasaki ciparu, ko velies izgruust?

Jo mazāk jo labāk būtībā, bet nu laikam +/- ar 1k jau jārēķinās.. 


 

 

shis nedeljas beigas mums bus 18. Nov izpardoshana, cenas daljai pilniigi noteikti buus labakas nekaa i-neta veikalos...

Kur tas ir jums? 

Link to comment
Share on other sites

Zini, tu gribi 55", tomēr šajā laikā cenas ir spēcīgi normalizējušās UHD televizoriem, tādēļ es šajā izmēru kategorijā tomēr iesaku izvēlēties UHD, cenas starpība starp vienas firmas augstā gala FullHD un UHD būs 100-300eur... Protams varat mani ar putām uz lūpām noriet, ka mūsu tv signālam UHD 100 gadus ir vajadzīgs, bet būsim atklāti, kurš mūdienās vairs skatās tikai "panorāmu"? Tāpat visi jaunie telefoni jau spēj filmēt 4k kvalitātē, nemaz nerunājot, ka yūtūbē, netfliksā utt kontents parādās arvien vairāk un ja tv nav doma mainīt pēc 3 gadiem, bet gan 5-10 tad uhd ir investīcijas vērts... Lētā gala UHD varētu būt LG 55UB850, pie mums 1300 eur+LG planšete dāvanā vai arī iespējasm izpārdošanas laikā laba cena varētu parādīties Samsung 55HU7500, 55HU7200 vai Sony 55x8505

Ja tomēr nevēlies UHD tad LG 55LB730, Samsung 55h7000, Sony 55w815, Philips 55PFS7509

 

Elkor Plaza :)

Link to comment
Share on other sites

Paldies par ieteikumu!

Par UHD TV nebiju pētījis, paskatīšos. 

Pamanīju tā paša LG tā izmēra UB820V modeli, palien zem 1k, cik labs/slikts nav ne jausmas..

Un jā, mainīt to TV tik drīz nebūs paredzēts, pāris gadus..

Tā īpaši neteidzos, bet laicīgi sāku pētīt kas un kā šobrīd ir ar jaunajām TV lietām, jo sestdien istabā notika "avārija", grīda nu jau pus istabai izrauta un nezinu cik ilgi tas ievilksies.

Labots - kicker
Link to comment
Share on other sites

Šovakar ielikšu sakopojuma tabulu par 4 brendu visiem modeļiem šeit, bootaa..

ub820 izmet no galvas, nav vērC...

Par to laicīgo pētīšanu, ātrāk kā mēnesi pirms iegādes nav ko iespringt, cenas, piedāvājums, akcijas mainās pārāk bieži....

Link to comment
Share on other sites

Man jau gan šķiet, ka mūsdienās vēl FHD spēj apmierināt visas vajadzības.. un domājams, tas nemainīsies savus gadus 5 vismaz. UHD TV ir izvirtība, kā arī vismaz pagaidām lieka naudas izmešana.

Link to comment
Share on other sites

tici man, joprojaam ekraaniem buus tendence augt, nakamgad norma jau skaitiisies 47-55", UHD jau sastaadiis ap 60-70% no piedaavaataa klaasta, un paturam prata, ka shii 4 k standarta vieniigaa priekshrociiba nebuus tikai izskjittspejaa, kopa ar sho standartu ir veelme ieviest arii 60 kadrus sekundee un neatceros cik bitu, bet jebkuraa gadijumaa, dziljaaku kraasu paleti...

protams manai vecmamai uhd 100 gadu buus vajadzigs, bet ja veelme viesistabaa cilvekam ir nomainit tv pret lielu ekraanu, buutu mulkjiigi ietiepties, ietaupiitu 100 € un njemt full hd, mazliet par aatri taas tehnologjijas attiistaas...

Link to comment
Share on other sites

Netaisīšu jaunu tēmu. Ko labāk izvēlēties, ja tv tiks lietots pārsvarā filmu skatīšanai un dažreiz xbox uzdzenāšanai? Televīzija nav aktuāla. Tās pašas +- 40 collas. Budžets 500 eiro

Labots - marazms
Link to comment
Share on other sites

ja ir laiks, atnāc uz elkor plazu, samsung 40h6410, sony 40w605, philips 40pfl6609, mums labas cenas 4 dienas būs, zemāk nekā interneta veikalos  tochna, iespejams pat philips 42pfl7109 un lg 42lb700v  iekļausies :)

Link to comment
Share on other sites

ja ierobezhits budzets, tad Samsung ue32h5500 ja nav jaazhmuedzas tad sony 32w70*b*aep

Link to comment
Share on other sites

kas ar šie modeļiem notiek šajās dienās pie Tevis, interneta veikalos baigi izplatīti nav šie modeļi, kas ar LG šajos izmēros un cenā līdz 400 eur uz 32collām?

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc Tu ieciklējies uz 32"? Mūsdienīgiem televizoriem tas plastmasas rāmis apkārt displejam vairs nav tik plats, kā kādreiz. Tur, kur kādreiz bufetē varēji iebāzt tikai 32", ar mūsdienu šaurajiem rāmjiem varēsi iebāzt gandrīz 42". Pērkot jaunu TV nenodari sev pāri! Padomā par to.

Link to comment
Share on other sites

man ir ierobežojums vietai platums 82cm x 70 cm augstums un skatoties izmērus sanāk, ka neko lielāku par 32 nevaru ielikt

Link to comment
Share on other sites

droshi, ja kas PZ, vareshu arii paradiit kas un kaa, ja radiiisies kaadi jautaajumi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Paldies par ieteikumu! Par UHD TV nebiju pētījis, paskatīšos. Pamanīju tā paša LG tā izmēra UB820V modeli, palien zem 1k, cik labs/slikts nav ne jausmas.. Un jā, mainīt to TV tik drīz nebūs paredzēts, pāris gadus.. Tā īpaši neteidzos, bet laicīgi sāku pētīt kas un kā šobrīd ir ar jaunajām TV lietām, jo sestdien istabā notika "avārija", grīda nu jau pus istabai izrauta un nezinu cik ilgi tas ievilksies.

Beigās tika nopirkts šitāds brīnums 55'' LG UB850V https://aio.lv/lv/home-electronics/tv/prod/lg-55ub850v-487692/

Nekāda vaina, neesmu vel riktīgi notestējis, ja kādam interesē kaut kas konkrēti tad jautā.

P.s esmu sajūsmā par Smārta darbību, fiksi kustas, jāsāk domāt par ārējo hdd, pagaidām 2.5mm piespraudu. Un jādomā par skaņu, tika iepirkts resis Pioneer vsx 521, galīgi nepatīk kā skan, jāsāk skatīties uz tumbām, pagaidām ir kkads lētās vācu rumbas, torņi. Tomer ilgi nemoties un regulejot skana pienaciga, bet caur hdmi, jautajums par optiskajiem vadiem, piedavaiums milzigs, kadu nemt, nu tadu viduscela variantu? UN, iet vinam tikai oriżinal webkamera? Skatijos 50eur tads brinums maksa..

 

Resi pie TV slegt caur HDMI vai optiku, vai pilnigi vienalga? Par so neesmu vel paspejis tik loti iedzilinaties.

Labots - kicker
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Lai neveidotu jaunu tēmu, pacelšu jau eksistējošu. Cenu kategorija kā šīs tēmas nosaukumā (lai gan pieļauju, ka minimāla pārsniegšana ir pieļaujama). Interesējošais Izmērs ir līdz 43 collām. Attiecīgi senči beidzot izdomājuši pārmigrēt no CRT uz kaut ko modernāku, un nu ir jāatrod kas līdzvērtīgs krāsu attēlošanas ziņā (pašreizējais JVC nodrošina ļoti labas krāsas. Šķiet īsti nekas labāks nav redzēts, vismaz salīdzinot ar citiem redzētajiem CRT), bet vēlams ar labu skata leņķi dēļ dzīvojamās istabas mēbeļu novietojuma. Cik pameklēju šeit minētos modeļus, tad lielākā daļa vienkārši veikalos vairs normāli neeksistē, bet vesels gads ar pagājis kopš šeit rakstītā. Būtu pateicīgs par iespējamiem variantiem.

 

Beigās tās izvēlēs laikam nemaz nav tik daudz:

SAMSUNG UE43J5502
LG 40LF631V
PHILIPS 40PFT5500

Labots - Dzonis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...