Jump to content

iGo GPS zilais atrašanās punkts gļučī


Arcane
 Share

Recommended Posts

Ir iGo GPS navigaacija uz android un veel citaam platformaam, taapeec arii rodas doma ka tas ir saistiits ar pashu softu nevis hardu, bet agraak vai veelaak paraadaas gljuks ka lokaacijas punkts atdalaas no bultas(ikonas kur atrodas pashlaik) un tad saak paareekjinaat marshrutu, un visnepatikaamakais ir tas, ka tas traucee normaali pa pilseetaam paarvietoties, jo tur blakus celji ir ljoti tuvu un punkts kaa traapa taa paareekjina, un arii aarpus pilseetaam jo kautkaa sanaak ka biezhi pirms svariigaam celja vietaam pazuud noraades un tad var palaist garaam kur braukt. Varbuut kaads saskaaries ar sho kjibeli.

Link to comment
Share on other sites

Pameklē kaut ko kopīgu visās savās situācijās ar visiem saviem aparātiem. Ķibele izriet no slikta GPS signāla. (Varbūt kaut kas konkrēts Tev mašīnā traucē?) Praktiski visi ceļu navigatori ir veidoti tā, lai Tava atrašanās vieta būtu maksimāli iespējami ilgi uz tuvākā ceļa. (T.i., lai arī Tu esi, piemēram, padsmit metrus nost no šosejas, navigācijas softs Tevi koriģēs un rādīs, ka esi uz....) Ja zona ir galīgā sēžamvietā un petrūkst pavadoņu, sākas šitādi joki.

 

Apraksti vairāk par savām ierīcēm, platformām. Vai tikai tas visās situācijās nav viens un tas pats ārēgais GPS uztvērējs?

 

P.S.

Lietoju igo. Bija kādreiz draņķīgs ārējais GPS uztvērējs. Izmetu laukā. Ar IGO softu nav nekādu problēmu ne uz Android, ne uz Digiline PND.

Labots - Volters
Link to comment
Share on other sites

Kādreiz navigācijās bija kaut kāda opcija, kur varēja norādīt, ka pēc iespējas "jāpiesienas" ceļam.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...