Jump to content

Datora komplektācijas ieteikumi


Kanchuks
 Share

Recommended Posts

DeepSpaceMonkey

Cik lasīts, tad Kingston SSD labāk neņemt :) Crucial un Samsung it kā ir uzticamāki (tā arī ietaupīsi). Un skaties, lai tev ar to PSU pietiek - karte līdz 300 vatiem rij un procesors līdz 150, bet nekad nevar zināt, vai PSU pavilks, kad vajadzēs. Pastāv arī iespēja, ka procesors iegriezīs videokarti, bet nu tas jau atkarīgs no spēlēm, kam šis aparāts domāts, tāpēc, ja ir vēlme samazināt cenu - var paskatīties uz lētāka gala GTX 760, 270X vai 280. Vēl piečuku var uz RAM ieekonomēt - paskaties kaut vai uz Crucial dual kitu (būs arī ātrāks). Ir tikai viena problēma - vai nu tu gribi sev Intel procesoru šajā mātesplatē, vai arī citu mātesplati šim procesoram. Un kas gan to būtu domājis - 1a nav piemērotu mATX plašu, ko ielikt tādā kastē priekš AM3+ kopnes - pieejamajām nav SATA3 un bez tās zūd arī liela jēga no SSD.

 

TL;DR
Meklē procesoram piemērotu mātesplati vai arī maini procesoru uz kādu no 1150 kopnes. Un vēl pārliecinies, ka tā mātesplate ielien korpusā :)

Link to comment
Share on other sites

Procesoru nomaini uz šo: http://www.1a.lv/datoru_komponentes/procesori/intel_core_i34160_36ghz_3m_lga1150_bx80646i34160sr1pk

SSD nomaini uz šo: http://www.1a.lv/datoru_komponentes/cietie_diski_ssd/kingston_ssd_hyperx_fury_120gb_sataiii_shfs37a120g

Cieto vari mainīt, ja gribi, uz šo: http://www.1a.lv/datoru_komponentes/cietie_diski_hdd/western_digital_caviar_blue

Barošanas bloku maini uz šo: http://www.1a.lv/datoru_komponentes/barosanas_bloki/fortron_fsp_atx_23_88_600w_oem_fsp60050arn_88

 

RAMs būs ok, ar laiku pieliksi vēl vienu plāksnīti un būs atliektiem galiem. Pieņemu, ka kompis domāts spēlēm+ikdienas lietām??!!

Link to comment
Share on other sites

@@Rubenis, nezinu kā dzīvē, bet pēc pieejamiem benchiem hyperx daudzās vietās atpaliek no v300.. un vai tad Rubenis iesaka kingston? Visu laiku taču tikai par Samsung? :)

 

p.s. tiesa.. man bračkam kompī ir v300.. it kā nesūdzās par darbību..

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

shadow118

 

 

p.s. tiesa.. man bračkam kompī ir v300.. it kā nesūdzās par darbību..
 

Ja paspēja paņemt no pirmajiem, tad ir ok, bet vēlāk Kingstons sāka V300 diskiem izmantot sliktākas daļas, un ātrumi ir krietni zemāki. Man arī ir viens no pirmajiem, itkā darbojas kā vajag

Link to comment
Share on other sites

@Rubenis, nezinu kā dzīvē, bet pēc pieejamiem benchiem hyperx daudzās vietās atpaliek no v300.. un vai tad Rubenis iesaka kingston? Visu laiku taču tikai par Samsung?

 

Ja paspēja paņemt no pirmajiem, tad ir ok, bet vēlāk Kingstons sāka V300 diskiem izmantot sliktākas daļas, un ātrumi ir krietni zemāki.

Šitais. Un nē, kamēr bija pieejami tikai Kingston V300 es ieteicu Samsung un Intel. Crucial M500 vsi M550 arī nav slikti, bet ātrums ir jūtami mazāks kā Intelim vai Samsungam (EVO sērijai ar firmware update).

 

Cenu atšķirība nav tik traģiska, lai nepaņemtu uzreiz ko labāku. Fury jau ir normāla sērija, vismaz pagaidām bez stulbiem nopietniem gļukiem.

Labots - Rubenis
Link to comment
Share on other sites

Ar 285 nemaani sevi, buus vilshanaas.Geimot uz shodienu var saakt ar r9 290, gtx780,gtx970.Bet visaadi gtx760,hd7870, gtx670,hd7950, gtx680,hd7970, gtx770,r9 280x ir noiets etaps, nopirksi, konstateesi, ka uz 1080p max komfortabli nevelk, buus atkal jaapaardod, jaamelo, jaazaudee €

Link to comment
Share on other sites

Gordenfromlv

Ko Jūs teiktu, ja uz laiku atliek SSD un i3 vietā paņemt i5 4460? Cenas ziņā būtu vienādi.
Datorlietās uz pāris gadiem esmu atpalicis. © 2007 - 2014 Intel Celeron D :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Es ar i3-3240 dzenāju far cry 4,izspēlēju jauno CoD.. Neesmu manījis īpašu vajadzību pēc spēcīgāka, BET! Ieliekot HDD vietā SSD tikai sistēmai - nu viennozīmīgi sajūta, ka nu ir uhh! :) Paņēmu vienu no lētākajiem ssd(kingston) ar read/write speed virs 500 un neko sliktu nevaru teikt. Lietoju gan tikai 2 mēnešus.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...