Jump to content

Nokia X ķieģeļa remonts (telefonam noformatēju bootloader)


Tasteris
 Share

Recommended Posts

Labdien,
vakar biju pietiekoši stulbs, lai ar Windows palīdzību noformatētu Nokia X telefona 20Kb lielu atmiņas sekciju - bootloader. Tagad telefons ne uz kādam pogu kombinācijām nereaģē un neslēdzās, neviens no Nokia Care suite, Nokia X flasher vai līdzīgajiem rīkiem telefonu neredz. Pieslēdzot pie Windows datora telefons tiek attēlots kā "nokia emergency connectivity".
Bija ideja mēģināt atjaunot minēto bootloader partīciju iepriekšējā stāvoklī, kādā tā izskatījās pirms tika veikts quick format, bet Windows partīciju atjaunošanas rīki šo partīciju arī neredz.
1) Cik sapratu, tagad ir vajadzīgs aprīkojums (programmators JTAG). Vai ir vēl kādi varianti, idejas? Iekš Google normālus padomus neatradu: parasti iesaka rīkus, kas neiet, jo tie nav domāti tāda līmeņa ķieģeļiem, kādu es dabūju;
2) Varbūt varat ieteikt darbnīcu (ir arī jautājums, vai ir vērts - cik tas varētu maksāt, jo pats telefons ir salīdzinoši lēts)

Labots - Tasteris
Link to comment
Share on other sites

Ieteikt? Šeit par telefoniem drunk_lizard zina daudz, tikai nezinu, ko tev teiks. Viņš ar telefoniem profesionāli tiek galā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...