Jump to content

Virtenes stiprināšana


Dr. Watt
 Share

Recommended Posts

Izdomāju ka varu pats kaziņu uztaisīt un nemaksāt 45 eur.

Bet kāda veidā šāda tipa virtene stiprinas pie rozetes?

http://www.yesmobile.lv/?h=-%20LED%20gaismas%20caurule%2010m.%20LED%20diodes...%20%20Ziemassv%C4%93tku%20lampi%C5%86as%20/%20egl%C4%AB%C5%A1u%20rot%C4%81jumi%20/%20dekorat%C4%ABv%C4%81%20gaisma&x=4b47531fb7a69731c7d9bb3a44bad9a0&id=ODY4OQ==

 

Tur iepakojumā būs viss sagatavots? Vai arī griež cik vajag. un kvalitāte nebojāsies? Žeļ vasarā neizdomāju. Varētu biznesu uzcelt no drāts veidojot kontūras visam kam un šo nieku pa apli. Lai arī neviens nepirktu, domājot dārgi/es varu pats (bet tā arī neizveidotu neko).

 

Citādi man kaimiņš geniāls, lai nebojāt dživu egli, šis izveidoja 3stūri, iesita mietu, no mieta gala uz s'turem drātis, virtenes pa apli, un tumsā tāpat neredz kā egles nav.

Un es iedomājos ar ko es slikts.

 

Vienīgi nav skaidrs kā šīs 10 m garās izveidotas.Var griezt, vai jādoma  un jāproekte lai veselu izmantot.

Citādi nu cik tur kaziņai vajag, nu 3 m max, un ekonomija ap 80 eur, j pirkt veikala 3 kaziņas nerunājot ka būs vienādas un izskatisies truli. A es iedomājos ka viena maziņa bus un gulēs, vienā lielāka ar radziņiem būs un stāvēs,  viena lielāka bez radziņiem, un tipa kaziņu ģimene.

 

Ieguldījumi 30 eur bet kalpos jau ilgi. Interesanti vasarā tirgo šīs viirtenes? Pa vasaru varētu kaziņu saimi uzstaisīt.

Link to comment
Share on other sites

Kas par 'kaziņām'??Es no laukiem, neko nesaprotu! Par led virteni - voltāža? Vati uz metru? Ja 12 volti, tad atbilstošs trafiņš jāpērk, skatoties pēc metriem. 12 voltīgās, tās, kuras silikonā, var griezt ik pa 5cm(ir speciālas vietas:pie tām tad var pielodēt vadus uz trafiņu), tikai ieteicamais minimums, laikam, ir 1,5 metri vai kaut kā tā. Par 220v neesmu izglītots.

Link to comment
Share on other sites

varbūt, ka kādām caurulēm mēdz būt savādāk, bet parasti griežamas ik pa 1m. Redzēts, ka nespīdošus posmus iegūst, notinot ar melnu izolentu.

LED lampiņām vajag spec vadu ar diožu tiltiņu iekšā, komplektā var arī nebūt. Ir nopērkami arī speciāli savienojumi. Principā tajās caurlulēs ir iekausētas 2 dzīslas visā garumā, kur tad arī slēdz klāt barošanu ar spec spraudni, kura adatiņas ieduras caurulē dzīslu vietās.

Link to comment
Share on other sites

Izmēros gan mazāks par kazu :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...