Jump to content

2 DIN audiogalva (pieredze)


N-tony
 Share

Recommended Posts

Ko forumieši var ieteikt no personīgās pieredzes (firma, uz ko jāvērš uzmanība pērkot.)

Vai šādā verķī ir vajadzīga navigācija (lietošanas ērtums)?

Pretzagļu risinājums (cik tas svarīgi?)

USB atbalsts, cik lielus diskus tādi aparāti redz?

 

aicinu padalīties pieredzē :)

Link to comment
Share on other sites

šiem parasti nav pretzagļu risinājuma...neņemsi tak nost 2 din paneli.

Link to comment
Share on other sites

Manam Pioneerim ir noņemama 2din galva! AVH-X8500BT.

Nāk drēbju maciņā.Nav ne vainas gadījumos,kad Rīgā, kaut kur jāatstāj autiņš. Jakas iekškabatā ieslīd mierīgi...

Un nav jau obligāti vienmēr jāstiepj līdzi! Vari taču noņemt paneli un palikt,piemēram, zem sēdekļa! :) Ja nekas cits salonā nespīdēs - zaglis diez vai lauzīs vaļā, lai pameklētu zem sēdekļiem,pie CO2 aparāta vai vēl kas neslēpjas...

 

Telefona navigācija man sķiet ērtāka, jo uz vējstikla atrodas telefons- mazāk novērs acis no ceļa! Esmu licis uz pioniera navigāciju- bet nepatika. Pārāk galva jānovērš.

Ar USB,diskiem,SD kartēm problēmu nav.

 

Ja interesē kas specifiskāks,jautā...

 

No EONON aparāta iesaku bēgt! Kaut viņš ar visu tv,navigāciju maksā krietni lētāk! Ir tāds redzēts un mēģināts! Pat divi!!!

Viens komplekts pat garāžā stāv iepakojumos...

Link to comment
Share on other sites

Ja ņem, tad kaut ko no lielajiem - Pioneer, Kenwood, Clarion, Alpine, Panasonic, JVC (varbūt ko piemirsu?). Ja nu vienīgi no Vācijas kādu Zenec vai Xzent, tie tur tīri sakarīgi. Iespējams, ir vēl kas, bet nav zināmi.

Jā, lejā tā navigācija būs pagrūti lietot. Ja instalācijas vieta kaut kur augstu, tad OK. Man renim oriģinālais ekrāns augšā, pa vidu uz paneļa, un arī patālāk, un ir ērti lietot oriģinālo navigāciju. Nav par baču jāuztraucas un vienmēr pa rokai.

Bet ņemt kaut kādu ar iebūvēto, tur uzreiz būs baigi cena augšā. Tad jau bez maz vai var kādu atsevišķu Becker iepirkt vai tml. Būs kopā lētāk.

USB, tur skaties instrukcijā, ražotāji mēdz saveidot brīnumus. Nez, neesmu sen skatījies, bet vēl nesen NTFS neviens atbalstīja. Vairāk skaties, ko ražotājs norāda, cik tas USB var nobarot, ja it sevišķi ko lielāku gribi slēgt klāt. Parasti jau 0,5A, bet daži piedāvā arī 1A barošanu.

Vēl, par USB, iesaku tādu aparātu, kam ir gan priekšā kāds, gan aizmugurē kāds USB ports. Tad tam aizmugurē (vadu ievelc kaut kur bardačokā vai tml.) var kaut ko pastāvīgi pieslēgt, kur ir pamatkolekcija, priekšā tad kaut ko, kas biežāk maināms. Vēl jau labi, ja ir SD kartes slots, tad tur var iespraust pamatkolekciju, un vispār par to aizmirst.

Vēl jau skaties, lai ir BT, būs handsfree, varēsi strīmot no telefona utml. Pie tam vairāki ražotāji piedāvā mirrorlink, vai tml. (kā nu kuram saucas), kad var telefona ekrāna saturu un arī to telefonu var vadīt no tā 2DIN aparāta ekrāna. Bet tas atkal der, ja aparāta instalācijas vieta ir kaut kur augstu.

Link to comment
Share on other sites

paldies, tā jau ir konkrēta informācija!

Pamatlietas ir noskaidrotas

:)

 

secinu: no name aparāti atkrīt, sliecos KENWOOD vai pioniera verķu virzienā.

Link to comment
Share on other sites

Ko vidēji maksā šādi aparāti ?!

 

Man Avensim ir orģinālais, bet:

* MP3 lasa tikai no CD un ne viss patīk.

* Navīgācija biki iesūkā.

Link to comment
Share on other sites

Avensim gan jau vajadzēs kaut kādu pārejas rāmi, vai kaut kādu aparātu, kas aizstāj oriģināli 1:1 tajā vietā (ir tādi specražojumi, lai gan nezinu kā ar Toyota), bet ar daudz plašāku funkcionalitāti.

Varbūt tam oriģinālajam var dabūt kastīti, kurā var spraust USB, kā arī ar jau BT savienojumu, par lineāro ieeju nemaz nerunājot. 

Piem. http://www.dension.com/product/gateway-lite-bt-gbl3xxx

Link to comment
Share on other sites

Storija turpinājums: Nopirku lietotu KENWOOD galvu ar navigācijas  atbalstu, tā teikt, katram gadījumam, un gadījumi, kā zināms mēdz būt dažādi. :pooh_go:

 

 jau parādās pirmie kāzusi, ( :) ) karšu atjaunošana notiek caur micro SD karti (īsti nesaprotu, oriģinālo -  kam būtu jābūt kopā ar magnetofonu, vai vienalga kādu?), kuras kā izrādās nemaz verķī nav :yahoo:

Labots - N-tony
Link to comment
Share on other sites

Kaut kam jau vajadzēja būt komplekta ar to aparātu. Bet tur jāskatās, vai tai navigācijai tiešām nevajag vēl kādu papildus bloku spraust klāt.

Te prasās konkrēts modelis, un jāizlasa instrukcija.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...