Jump to content

izvēle starp samsung un philips televizoriem


gunchens
 Share

Recommended Posts

Tam ir mazs sakars ar philips, cilvēkiem vienkārši patīk ambilight, es pats arī būtu ņemis ambilight tv, bet bija daudz izdevīgāks piedāvājums toreiz. Sencim mājas ir philips ar ambilight, ļoti patīk skatīties filmas ar ambilight.

Link to comment
Share on other sites

Didzi,ko tu gribi panākt? Es cienu un ticu, ka daudz ko saproti no radio un elektronikas,bet Tu tiešām domā,ka cilveki pērk dārgus tv tikai dēļ taviem ulučaizeriem???Un ka visiem viņi mājās ir saslēgti uz maksimumu? Tu vispār esi redzējis kādu mūsdienu premium tv ārpus veikala?

Jā, protams, jo dārgaks, jo vairak arī ir visi tie tevis nosauktie "ulučaizeri", bet normals cilvēkus viņus pieregulē pa savam, tas ir, parasti izslēdz vai atstaj uz minimumu... Tik ir arī tāda nianse, ka jo dārgāks būs tas tv, jo augstvērtīgaka matrica un vairāk regulēšans un kalibrēšanas iespējas, dziļāks melnais, vairāk krāsu, lielāks spilgtums, kontrasts utt... domāju, ka šo arī var apstiprināt biedrs eddyboi, kad viņam uzliku vienu un to pašu "reālās dzīves materiālu" uz diviem dažādu cenu grupu tv un normāliem iestatījumiem un atšķirība bija acīmredzama uzreiz...

 

Vari zākāt to filipsu,tāpat kā citi zākās sonī un citi LG, bet katram ir savs, ja man piemēram vajadzētu ātru menu, daudz multimēdiju iespējas, pirktu samsungu, vajadzētu lētu "kombainu", pirktu LG, bet ta kā man to nevajag, nopirku 7. sērijas filipsu, jo bez ambilight nevaru,vajag kaut kādas padziļinātakas regulācijas iespējas un man ir vienalga cik sekundēs atveras youtube vaicik ātri atveras menu, ko man vajag reizi nedēļā... Būtu bijis vairak naudas, būtu pircis w9 sony 8. sērijas filipsu vai f8000 samsungu

 

protams, katram savs, gribi, dzīvo uz to savu industriālo monitoru vai crt un jūties apmierināts, tādēļ cilvēkam ir dota izvēle un tā ir jārespektē

 

Par to ambilight,laikam atkal esat iedomājušies, ka visi to vien dara, kā uzbliež ambilight uz maksimālo un kaifo par to kā gaismas skrien apkart tv, ambilight var regulēt un kaut  uzlikt kā baltu,vārgu gaismu ap tv, ja negribat, lai nekas skrien apkārt, man piemēram ambilight stāv uzkaut kādu videjo dinamisko režīmu unr ļoti patīkami vakarā, ja tiešām skatos kādu "superfilmu", nepaslinkoju un ieslēdzu arī kopēju hue apgaismojumu, kas laikam te dažam vispār sirdstrieku izraisītu....

par to redzes bojāšanu dzirdu pirmo reizi :D godīgi sakot tādam apgalvojumam vispār nav nekādas loģikas, jo nekādas gasmas nezibsņi, bet tiek radīta aura ap tv,kas tāpat ir daudzkārt blāvaka par tv ekrānā notiekošo un viņa tieši samazina spriedzi acīm...

Link to comment
Share on other sites

redzes fokusaa tu nekaadi neaptversi 60" no 3m attaaluma, bet 40-47" ekraans + ~20cm ambilight ideaali sakombinee - fokusaa ekraans, perifeerai redzei Ambilight

No 3m 60" būtu tieši laikā. Varbūt pat lielāks, ja vien nebūtu problēmas ar tv HD saturu (ja negribas kubikus skatīties).

Un lai nu kas, bet Ambilight man šķiet galīgi lieks.. Samsunga ulučaizerus atslēdzu uzreiz, laikam palieku vecs :D

Labots - optimuss
Link to comment
Share on other sites

Zin,pasaki man muļķim, kapēc pirkt televizoru ar viāadām fīčm, kuras "normals cilvēkus viņus pieregulē pa savam, tas ir, parasti izslēdz"?.Vai ambilight uzslēgt uz vienkāršu sienas piegaismošanu. Par tām fīčām tak ir jāsamaksā, tāpat kā par Philips nosaukumu.

Par bildes kvalitāti un dārgāku matricu, protams strīdu nav. Galu galā bildes kvalitāte ir galvenai, nevis bezjēdzīgs noputējis ambilight. HD signālam, ar augstu bitraitu, nekādus ulučšizaizerus nevajag, tāpat bilde smuka. Savukārt štruntīgu SD bildi neviens ulučšizaizers par HD nepārtaisīs!

Protams, es saskaros ar dārgā gala televizoriem, bet pats interesantākais, ka praktiski visiem šo teļuku lietotājiem vispār nevajag televizoru kā tādu. Viņi skatās vai nu SAT, vai interaktīvo TV , vai vispār tikai datoru. Faktiski  vajadzīgs ir liels monitors ar daudz HDMI ieejām. Televizora funkcijas parasti tiek izmantotas kāreiz lētā gala televizoriem, jo skatīta tiek virszemes TV vai signāls no analogā kabeļtīkla. Kapēc ražotāji neražo lielus monitorus, to man grūti saprast. Laikam tirgus pieprasa aparātus ar vairāk un vairāk fīčām un pircējiem tās kalpo kā krāniņa pagarinātāji. Cik nu nācies saskarties, tad 99% parastu cilvēku vispār neko nesaprot  no ulučsizaizeru iestatījumiem, pāreis reizes paskatijušies 3D uz sava teļuka un smart funkciju nekad nav izmantojuši. Skatās, ko rāda no SAT vai kabeļa un jūtas laimīgi, jo nopirkuši krutu televizoru.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

No 3m 60" būtu tieši laikā. Varbūt pat lielāks, ja vien nebūtu problēmas ar tv HD saturu (ja negribas kubikus skatīties).

 

 

Savukārt štruntīgu SD bildi neviens ulučšizaizers par HD nepārtaisīs!

Man ir 65" 3m no dīvāna, pat skatoties SD interaktīvo lattelecom nav nemaz tik slikti, viņš baigi uzlabo to bildi. Nav tas tuvu pat 720p, bet ir daudz labāk nekā domājat. Bet es gan neskatos to interaktīvo tv, tas draudzenei domāts.

 

 

praktiski visiem šo teļuku lietotājiem vispār nevajag televizoru kā tādu. Viņi skatās vai nu SAT, vai interaktīvo TV , vai vispār tikai datoru.

Tas gan taisnība, es TV izmantoju tikai 1080p,720p filmām un seriāliem, vai pc spēlēm, pa retam arī xbox.

 

 

šo arī var apstiprināt biedrs eddyboi, kad viņam uzliku vienu un to pašu "reālās dzīves materiālu" uz diviem dažādu cenu grupu tv un normāliem iestatījumiem un atšķirība bija acīmredzama uzreiz...

Toreiz kad biju pie Zin... bija doma pirkt f6400 samsungu, paskatijos cik labāk rāda f8000, beigās paņēmu f8000.

Link to comment
Share on other sites

Jums netraucē tas, ka tajos lielajos spoguļos viss atstarojas, piem. griestu gaismasķermeņi u.t.t.? Atceros, ka kādreiz CRT monitorus pārklāja ar matētu slāni.

Link to comment
Share on other sites

 

 

parādi kādu foto, kā esi saskrūvējis

Lūdzu uzgaidi es iepostoshu boot.lv forumā jo esmu pasūtijis un ir ceļā !


 

 

Nu patīk cilvēkiem ambilight un bildes ulučšizaizeri, tur neko nevar darīt. Man patīk kafija bez cukura un televīzijas bilde kāda tā ir, nevis sajāta ar visadiem efektiem.

man jau gandrīz taspats, bet akcija bija, taka nenoturējos un paņēmu un redzēsim kā ies !

Link to comment
Share on other sites

 

 

bet pats interesantākais, ka praktiski visiem šo teļuku lietotājiem vispār nevajag televizoru kā tādu. Viņi skatās vai nu SAT, vai interaktīvo TV , vai vispār tikai datoru.

 

Vai tad, lai skatītos SAT TV vai interaktīvo TV, televizors nav nepieciešams? 

Link to comment
Share on other sites

Didzi, jo tie tevis nosauktie uzlabotaaji gandriz neko nemaksaa, atceries, ka pasaule nav tik Latvija, videjam amerikaanis vai vaacietis nejaasies ar iestatiijumiem paaraak, tik nomainiis atteela rezhiimu, atkariba no taa, ko skataas un shaubos vai videejam eiropietim patiks, ka vinja nopirktais monitors par 2k € nespeej to, ko kaiminja samsungs pa 500€, valstiis smart ir mazliet vairaak lietojams netflixu, ipleijeru un hulu deelj, kaa arii smaartu, vismaz es pa lielam izmantoju juutuubes, iradio un ekraana spoguljoshanas deelj, nekam vairaak...

no uluchaizeriem man ir ieslegta kustibu izlidzinashana uz minimumu, mpeg artefaktu izlidzinashana uz minimumu un chu chu dinamiskais kontrasts, toties, jo augstakas klases "uluchaizeru" procesors, jo vairaak regulaacijas iespeejas kraasam, kontrasriem utt..

 

par ambilight nav veerts striideeties, kam patik, tas lieto, kam nee, tas nee, gaumes lieta, kaut gan nepazistu nevienu, kas ambilight speciali slegtu aaraa

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@@Zin..., - tā tas ir un arī tā tas paliks. Būs cilvēki kam patiks un kas ienīdīs visas jaunās tehnoloģijas, kā arī tās pašas tehnoloģijas kuras liek preci lietot ilgāk, jeb dot otro svaigumu vai prieku ierīcei!

jo man ir televizors bez smart tv un toties es domāju dot otru elpu viņam ar mazu raspbery pi un lightpack ! :)

Labots - kasharis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...