Jump to content

Iphone 4s nevar veikt zvanus


virtual_pank
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Man ir probleema ar Iphone 4s, es nevaru nevienam piezvaniit no vinja, kaa spiezhu zvaniit uzreiz atvieno. Ar tiiklu viss ir kaartiibaa, jo internets tel straadaa caur 3g. esmu apgriezis visu google kaajaam gaisaa, izmeegjinaajis visus risinaajumus kurus tur var atrast, taisiijis restore jau kaadas 5 reizes, bet nekaa. varbuut kaads ir saskaaries ar taadu pashu probleemu un ir atradis risinaajumu?

Link to comment
Share on other sites

Agrāk bija līdzīga problēma ar piekto aifonu, nomainiju sim karti sāka strādāt, pēc kāda laika atkal sāka niķoties, bet tad palīdzēja restore un vairs problēmu nemaniju. 

Link to comment
Share on other sites

virtual_pank

sim citaa tel straadaa, probleemu nav bijis vispaar. aa aizmirsu piemineet, ka tikko tam iphone ir veikts factory unlock

Link to comment
Share on other sites

virtual_pank

kaa nesen blokjeets? vienkārši es vinju nopirku ebay, un vinjsh bija blokjeets, uzvaniiju operatoram uz kura bija noblokjeets un vinji aizsuutiija pieprasiijumu apple atblokjeet, shodien liku restore un itunes paraadiija man pazinjojumu ka tel ir atblokjeets

Link to comment
Share on other sites

Varbūt neverot jaunu tēmu, kāds zinās man ceturtajam ābolam, arī nav zonas tā vietā rāda batman simbolu, antenu provēju mainīt nelīdz, softu ari pārkrāmēju uz citu relīzi- nelīdz.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...