Jump to content

Critical Kernel Power Event ID 41 Task 63


grozss
 Share

Recommended Posts

Gribēju padalīties pieredzē ar šo problēmu. Kompis bezsakarā, jebkurā laikā, neregulāri, kad sagrib restartējas.Problēma, tipa win saprot ka kāda no fiziskajām iekārtām nekomunicē,neatsaucas kā nākas,tāpēc restarts sistēmai.

 

Itkā forumos daudz aprunāts, taču visur tiek minēti vairāki iespējamie varianti, iesaka nočekot Cpu,ramus,hdd,mb,videokartes,utt,utt. Cilvēki liek tūļus,testē un mokās, bet tāpat netiek skaidrībā.

 

Sāku arī testēt, bet tad atradu,faktiski izraku, vienu labu ieteikumu, nomainīt barokli. Tam kam tika ieteikt tas palīdzēja un nomainot, arī man tas izskatās ir līdzējis, jo šodien jau 2diennaktis bez restarta. A bija 6-10 restarti dienā.

 

Tākā šai problēmai labāk pamēģiniet uzreiz šo risinājumu.

 

Starpcitu 8 win šo piedāvā atrisināt softiski, kas man pat šķiet sūdīgāk, jo reāli baroklis nedod korektu španu izejā, bet win8 pasaka ignorēt.

Labots - grozss
Link to comment
Share on other sites

Virsrakstu teemai nespeej izdomaat, bet speej kaut ko ieteikt?

 Jaa, vispirms izmetam naudu baroklim un peec tam testeejam dzelzhus. Eleganti. Vienreiz gadiijaas ka baroklis nobeidzies, tagad visiem jaamaina baroklji. Muusdienu jaunatne.... .

Link to comment
Share on other sites

Klau, jaunieti, par ko streso. Es postēju no mobilā šo rakstu un pirmajā reizē virsraksts neielikās jo bija par garu. Esi pacietīgs gudriniek.

 

Virsraksta problēma redzama win logos.

To ka datoriķiem nav problēmu uz brīdi notestēt ar barokli, kas ir kādam citam pc, vai aizņemties, laikam tev profiņ tas prātā neienāk?

 

Neuztver šo info kā tev adresētu, ceru, ka citiem noderēs

Labots - grozss
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...