Jump to content

GPS navigātora izvēle


Dr. Watt
 Share

Recommended Posts

Kuru konkrēti starp visiem? Budžets 100 eur. Galvenās prasības, lai izcili zin mājas Rīgas pilsētā un tās rajonā, lai prot parādīt VIENU īsako maršrutu, nevis 3 vairākus.

 

Pārējo, spējas zināt vienivirziena ielas, korķus un mentu radarus, pie kategorijas *pie kājas*, likšu uz operatīvo transportu, tur CSN liegumi nevisai kuru interesē.

 

Uz šo dienu zinu, kā visi lētie radari top no Ķīnā iegadatiem planšetiem kurām pašrocīgi uzliek kartes, un tipa der.

Lasot atsauksmes vienam pirmajā dienā nodeg ekrāns, citam batareja, trešam barošanas bloks.

 

Līdz ar to gribās kautko ideālāko. Ar 512 RAM, lai ātrāk domātu. Un lai ekrānā rādā lietderīgo info, nevis ka waze kaudze kautkādu smailiku un brīdīnajumu - uz ceļa dzīvnieki, ietvē stāv tumša mašīna un citi nieki. Tas tikai atņem uzmanību no ceļa.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Tev uz ss elvee un jebkurs pa 30+ eur bus labaks par brand name fignju 100+ eur, pec gada vai 2 kad sis nomirs panjemsi vietaa nakoso jau ar jaunam karteem

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

ja ar parasto igo primo utt, paņem leto sudu kam normalas kartes ja nospragst nem nakoso pietam vel dot ap gadu vai diviem tur dažadi kantori garantiju

Link to comment
Share on other sites

To BONI - man navis nemirst jau gadus 4 laikam.....ar IGo var braukt pa EUžopu (ar fūri) - LV īpaši neuzticos tam Igo precīzām adresēm svešā vietā......

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Viss jau ir no kartem atkarigs, ja ss darbonis ir uzlicis visjaunako tad pa lielam problemu nebus, var but kadi gljuki ar neatljautu pagriezienu u.c. siikumi, bet tas jau ir visam karteem un programmam. Pa LV kitajozi jau ar vilks ilgi, kad sanak talaki braucieninun vajag padsmit stundas lai velk tad gan ziepes, vinji izladejas atrak neka spej pa vadu stromi dabutbun pec 4-5stundam ir cusss, palauties ka bus nepartraukta podskazka vairs nevar. Tas arinir iemesls kapec sanak mainiit, nu pa lielam, vel kadi saplesti vadini, izrauti kontakti utt. Ja pa nopietno lieto, tad pamazam jau viss tiek salauzts

Link to comment
Share on other sites

Nu nekad nevajag konkrēti ieciklēties/paļauties uz vienu NAVi programmu - katrai situācijai/vajadzībai ir savas nianses.....

Nu ar pašam nevajag būt "dornim" un braukt uz aklo pēc ekrāna....

Labots - Dziņča
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ar 512 RAM, lai ātrāk domātu.

Ja tiešām vajag navigatoru kā atsevišķu ierīci, un neder Android planšete, tad atbalstu lēta ķīniešu navigatora izvēli, bet tam nebūs 512MB RAM, un nezinu vai tik daudz RAM būs arī 100 EUR „lētam” brand name navigatoram. GPS navigatoriem nekādas lielās izvēles vairs nav: TomTom, Garmin un čupiņa identisku ķīniešu GPS ar Igo Primo.
Link to comment
Share on other sites

Mājās ir kautkāds lētais ķīnietis, iepumpēts iGo iekšā, senči izmanto, diezgan ilgi jau darbojas aparāts, ceļu rāda kā nākas, nevajag nekādus Tom Tomus.

Pats griezos GPScentrā Lielvārdes ielā Teikā

Labots - kicker
Link to comment
Share on other sites

Paņem Prestigio Geovission 5055, bez map softa pa 50 naudiņām, nedaudz dārgāk nekā ebay, bet toties ar LV garantiju. Un liec ko virsu ko tu gribi.

Link to comment
Share on other sites

Kur ss darboņi ņem kartes? Ja iepirkt šādu rīku ar 512 RAM, ka bāzi un ielikt kartes pašam?

http://icoo.lv/index.php?route=product/product&path=57&product_id=559

Tipa iekšā 512 RAM.

 

Šīm derēs Jāņa sētas kartes?


Šie visi tirgo Igo, bet šķiet visiem lēts planšets iekšā ar 128 ram, man šaubas kā strādās.

https://www.ss.lv/ru/electronics/gps-sat-devices/gps-devices/filter/fDgSeF4belM=.html

 

Nezinu ko labāk. Īpaši situācijā, kad viedtalruni vēl pat rokās neturēju, jo nezinu kam man tādu. Cik ērts tas būs, cik parocīgs, cik ātrs.

Link to comment
Share on other sites

priekš kam jums to ramu tik daudz?

oc taisīsiet?  :mrgreen:

5" ķīnietis ar igo jau gadus 4 ar 128 strādā perfekti.

tikai ik pa laikam atjaunoju kartes.

 

varu iedot numuru -pie viņa ņemti jau kādi 10 gab. - nav problēmu.

viņš arī remontē ja vajag.

28218763

Labots - Arnis2002
Link to comment
Share on other sites

RAM ir atšķirība gan : vai tas ir pliks navi(128 min) vai planšete ar android OS (512 gan būspar maz) .

Link to comment
Share on other sites

Pirms gada par 40 euro iepirku šitādu http://www.tomtom.com/en_gb/shop/tomtom-outlet-store/xl-iq-routes-edition2-regional-refurbished/- nu nava man vēlēšanās jāties ar visādām dīvainām kartēm un neuzticamām ierīcēm.

Ieliku pasvaigākas kartes, visu rāda smuki, D-tilta otrs gals ir, šur tur maksas pagriezienus grib taisīt, drusku jāpiešaujas pie visiem tiem "nedaudz pa kreisi", kas var arī nozīmēt asu līkumu pa labi. Pa Latviju pārsvarā izmantoju naktī, lai redzētu kur aiziet ceļš aiz kāda kalna vai nepārredzama līkuma. Igauniju izbraukāju bez problēmām, iepriekš ar auto nebiju tur braucis. LV tūrisma objektus atrod labāk par google maps.

Neredzu jēgu ķīnietim. Jā, lielāks ekrāns, vairāk karšu opciju, bet man slinkums čakarēties. Gribas lai strādā un viss.

Tāpat ir reizes, kad navigēju ar 3 ierīcēm un 5 dažādām kartēm... :)

 

Protams, nav māju nosaukumu, diemžēl. Tam izvēlētos JS Baltija.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Operatīvajiem transportiem nav sava speciālā navigācija? Vai arī ātrajos lieto Ķīnas planšeti ar iGo?

Link to comment
Share on other sites

Laukos ātrajiem nav nekādas navigācijas, ja nu šofers pats nopērk.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu es par pirātu kartēm, jo ne jau karte vien ir vajadzīga, vajag lai laicīgi brīdina par fotoradariem utt. un lai tas viss vēl būtu svaigs. Pirati ar to pelna kaut ne lielu , bet tomer naudiņu nu un protams ka pie viņiem ņemtajās kartēs ir salikts viss pēc pilnas programmas no visiem iespējamiem avotiem.

Link to comment
Share on other sites

Boņuk, foto radaru atzīmēm ar kartēm ir maz kas kopīgs, ja nu vienīgi reģions. Foto radaru atrašanas vietu fails ir brīvi pieejams, vai vari pats uztaisīt, jo koordinātes neviens neslēpj.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu man vajag lai ir uzreiz kaudzei valstu 1000km radiusaa un lai 100% pareizs, jo garos gabalos leni tak nebrauksi. Labak iedot tos 5 eur piratam profesionalim neka riskeet uzrauties uz 100 eur strafa kadaa eksotiskaa valstii. Pats uztaisit nemaku, jebsu nejutu velmi macet, nu un sekot lidzi visam tam izmainjam katraa valstii, nu nezinu, tik daudz pacietibas nav

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12
Pirms gada par 40 euro iepirku šitādu http://www.tomtom.co...al-refurbished/-nu nava man vēlēšanās jāties ar visādām dīvainām kartēm un neuzticamām ierīcēm. Ieliku pasvaigākas kartes, visu rāda smuki, D-tilta otrs gals ir, šur tur maksas pagriezienus grib taisīt, drusku jāpiešaujas pie visiem tiem "nedaudz pa kreisi", kas var arī nozīmēt asu līkumu pa labi. Pa Latviju pārsvarā izmantoju naktī, lai redzētu kur aiziet ceļš aiz kāda kalna vai nepārredzama līkuma. Igauniju izbraukāju bez problēmām, iepriekš ar auto nebiju tur braucis. LV tūrisma objektus atrod labāk par google maps. Neredzu jēgu ķīnietim. Jā, lielāks ekrāns, vairāk karšu opciju, bet man slinkums čakarēties. Gribas lai strādā un viss. Tāpat ir reizes, kad navigēju ar 3 ierīcēm un 5 dažādām kartēm...

 

Patiesībā ir otrādi tas igo softi ir daudz vieglaki par visiem tom tomiem, praktiskāks un vienkaršaks, principā ir tā ka ķiniešu tie vairak vai mazak ar tadu pat ramu bij lenaki konkrēti prestigio ar to pašu ramu bij šustrāki tā teikt 

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
Share on other sites

Ko es vel padomāju. Internetu tas GPS rīs? Varbūt nepirkt ķīnas lēto gabalu, kuru vēļāk nevienam nepārdosi. Ja JS maksā tikai 10 eur gadā. varbūt paņemt nu kaut vai šo Prestigio?

http://www.1a.lv/ru/datortehnika/plansetdatori/prestigio_multipad_pmt3287_ranger_80_3g_white

 

Akumulators tipa tur 16 stundas, bet igo par 45 eur, paši tirgoni atzīstās ka max. 2-3 stundas.

 

Vienīgi ja internetu rīs uz nebēdu tad sāpe.

Link to comment
Share on other sites

Tev tā planšete ar ieslēgtu GPS, dot dievs lai stundas divas nostrādā! 16 stundas, tas ar min softu, min apgaismojumā, uz plaukta un neaiztikt!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Nu nez maksāt par gps vel katru menesi... un ta planšete 16h? tu vel pasakam tici?

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Kinietim internetu nevajag principaa, bet nu bez papildus uzlades vilks nu stundu varbut

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nezinu ko Tu tur jauc, bet Igo ir pilnvertiga navigacija ar kartem uz ierices un pa internetu nepartraukti pieka4at tur neko nevajag. Aparata ekrans stravu ed pamatigi ta ka neviens aparats ipasi ilgi autonomi nestradas. Satelitu signala GPS/Glonass signala tversana arii protams prasa stravas paterinu, tacu ne milzigu, ir varuants atslegt ekranu un palauties vienigi uz balss komandam, ne ipasi erti, bet vilks stundam ilgi

Link to comment
Share on other sites

Nē, tieši tad strādās GPS modulis, rij viņš labi, bet tev neaiztiks Internetu, kas ir svarīgi ja tu esi ārzemēs. Ja tev vajag navigatoru, pērc navigatoru, ja tev vajag planšeti, tad pērc, tas nav viens un tas pats. Vajag braukāt apkārt navigators ir ok, baro mašīna mazs un parocīgs! Ņem vērā ka navigācijas kartes taisa tikai divi kantori, un pēc izvēles, abas var ielādēt, piemēram Igo softā.


Nevaru iedomāties kā tu taisies planšeti piestumt pie mašīnas stikla lai redzētu ko rāda, vietas maz, vienīgi ja smagais. Ja ir par maz 5" tad ir jau 7", pats neesmu redzējis bet pēc pieredzes sakot, vieglajā būs pa lielu, bet nu kāds panelis un kāds stikls!

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Savam oneplus one telefonam gps neatsledzu nekad, iet vinjs bez uzlades 2 dienas mereni lietojot vismaz pa 5h dienaa, no taa secinu ka gps nemaz ta nenem stravu, pie tam skatoties nu neatceros ka tiesi saucas paterina monitors vai kas tur, tad tur 60% ekrans a gps vispar saraksta auksgala nav pamanams

Link to comment
Share on other sites

Boņuk, Tu ieslēdz GPS softu un atstāj, tad redzēsi cik rij GPS modulis!


Pareizāk sakot, ja Tu izmantosi telefonu vai planšeti tikai kā GPS navigatoru, tev tā baterija ātri vien beigsies, tāpat kā parastajam navigatoram, kaut gan dabiski navigatoram ātrāk beigsies jo viņam aķķis labi ja 1000, tad telefonam un planšetei tie stipri lielāki.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Pukainais kakji, tak es pa laikam aizmirstu izrubit igo vai navitel un vinji paliek fonaa stradajot, pa laikam noblaujas ka novirzaties no kursa utt. Tacu ka pie izslegta ekrana vinji pie tam pastiprinayi estu batetiju nav manits. Nu specials merijums un eksperiments nav gan veikts, taa sajutas vienigi

Link to comment
Share on other sites

 

 

Pukainais kakji
Nu kā mani tik te nav lamājuši, ceru, ka tas bija "mīļvārdiņs" no tavas puses! Tev jau telefons ir jauns, man ir vecais S4, GPS rij 30%.
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu protams tas nebij nelabi domats. vienkārši skatoties uz bildi liekas ka zinunkonkretu puukainaa sugu. Saucas britu zilais, bet nu tad jau nu to4na apvainotos. Labprat gribetu sev siis sugas kakji majaas, bet nu ar manu klejotaja dzivesveidu par nekadiem dzivniekiem nevar but i runas

Link to comment
Share on other sites

 

 

Savam oneplus one telefonam gps neatsledzu nekad, iet vinjs bez uzlades 2 dienas mereni lietojot vismaz pa 5h dienaa, no taa secinu ka gps nemaz ta nenem stravu, pie tam skatoties nu neatceros ka tiesi saucas paterina monitors vai kas tur, tad tur 60% ekrans a gps vispar saraksta auksgala nav pamanams

Tieši tā, lielāko baterijas daļu apēd displeja apgaismojums. Ja ir Super AMOLED, tad liekam melnās ekrāna tapetes, jo melnos laukumus nav jāizgaismo. Bateriju daudz ēd LTE, 4G, 3G un citi brīnumi, kurus ārpus mājām neizmantojam. Mans BB Q10 12 stundu vietā tagad velk vairāk kā 2 dienas pārslēdzoties tikai uz 2G. http://n4bb.com/top-10-ways-push-blackberry-10-battery-life-limit/

Link to comment
Share on other sites

Autor, ieprovee iGo jo tam var salikt parametrus kaadus vajag ieskaitot liela izveela ar transportliidzeklju veidiem, ieskaitot operatiivos, takshus, smagos utt.

Eu, kam ir, iedodiet adresi uz jaunām iGo kartēm - LATVIJAI, ja ir tad derēs arī Baltijas valstis

Iesaku apmekleet gpsunderground saitu - tur forumaa ir infa kas un kaa ja interesee - protams izgliitoshanaas noluukos. :)

Tev uz ss elvee un jebkurs pa 30+ eur bus labaks par brand name fignju 100+ eur, pec gada vai 2 kad sis nomirs panjemsi vietaa nakoso jau ar jaunam karteem

Skopais maksaas divreiz un vairaak tad. Ja navigaaciju vajag shadtad tad protams nav jeega teereeties un vienkaarshi uzliec uz smaartfona kaadu navigaacijas softu. Brendam ir noziime. Piemeeram Pioneer.

Labots - Arcane
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Šito es nu gan apšaubu, nav tas gadījums, pārāk fiksi viss mainās, bet nu katram sava vajadzība

Link to comment
Share on other sites

Igo esmu izvelejies. Visi slavina. Bet kur nokacat ta? Lai legali un nezagt kadu kreiso progu, kura karasies un neies. Man sitajas padarisanas pieredze arkartigi maza. Varbut protams viss tur viegli, ka uzlikt .jar speli kada veca SE W660i.

 

Google play piedava kautko, bet svars 38 mb. Kautka pamaz ne? Zagtas versijas sver ap gigabaitu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=ru

 

Te smalki uzrakstits ka uzlikt un sakonfiguret. Bet izskatas sakuma jaliek datora un tad japarmet plansetnieka.

http://androha.ru/android-how-to/ustanovka-igo-primo-na-android.html

 

Paliek galvenais jautajums. Kurs nemt to IGO PRIMO. Negribu es zagto gan del iespejamiem kasjakiem, gan ieladet datora iespejamo sudu ar virusiem no saubigam adresem. Gribas korektu, lai ari par 10$.

 

Vai ari no pilnigi drosas lapas pilnigi drosu programmu.

Link to comment
Share on other sites

tak te jau mēģināja tev iestāstīt - ņem ķīnieti ar igo +jaunākās kartes būs jau iekšā!

ieslēdz un lieto!

Link to comment
Share on other sites

Tas kinietis nomirs pec stundas. Es vel nezinu stradas masina pipetajs vai nestradas.

 

Kurs zin .ipa standartu var tupi uz .zip parlikt, vai nevar?

 

Atradu kadu failu bet iphone. Svars tipa pareizs, un galvenais ka ne no kruevu lapas, kur potenciali sez virusi, jo krievam tak viss zagts. win, antivirusa nav, kaca visu ko redz apkart.

 

https://yadi.sk/d/_TiB9y1BGuAzf


Europe igo primo app nng global services kft. (v2.5.5 univ os43)-kotyara.rc318.ipa

Размер: 1,83 GB

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...