Jump to content

Jaunais lietuvietis- elektroshēma


markei
 Share

Recommended Posts

 

 

izmēģināju te parastu orientēšanās kompasu paneļmājas dzīvoklī - pieliekot pie jebkuras sienas ziemeļvirziens izmainās pa kādiem grādiem 10-15
 Pie pieres nemēģināji likt?
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

Pie pieres nemēģināji likt?

Ja pieliek pie pieres, tad kompass rāda ziemeļus un Priekuļus mazliet! :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Beidzot ir beigusies epopeja ar špani dzīvoklī. Šodien biju Depo, iepirku 3dzīslu 2.5 monilīto vara vadu(sazemējums varbūt nākotnē savajadzēsies) un devos mājup ar domu, ka ar veco vadu izraušu pa kanālu jauno vadu. Tomēr realitāte bijā tāda, ka vads it kā kanāla abos galos brīvs, bet pat izkustināt ne druskas nesanāca. Sapratu, ka ja arī spēšu izkustināt(ko nekā izdarīt nesanāca), tad izraut cauri jauno vadu, kurš bija resnāks, nekā neizdosies.

        Skrēju atkal uz Depo pēc gofras. Kā reiz no istabas nozarkārbas bija caurums uz koridoru starp vecajiem un jaunajiem griesties un jaunajos griestos ik pa 40cm iebūvējamās lampas. Vilku gofru starp griestiem un beigās virs izejas durvīm ārā uz pirmo nozarkārbu. Tad izvilku cauri kabeli, pretoksidācijas pasta ar 4 wago savienojumiem un lieta darīta.

         Ir doma uztaisīt shēmu, kamēr viss svaigi prātā un piezīmes uz papīra. Ielikšu arī te, varbūt kādam noder, jo izprast to nozarkārbu, kur no sešām pusēm ienāk samudžināti 23 cieti vadi, nav nemaz tik viegli.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...