Jump to content

PVC logu iegāde


imperial
 Share

Recommended Posts

Labdien!

Vēlos iegādāties PVC logus virtuvei un balkona durvīm.

Nezinu kur šobrīd ir visizdevīgāk.

Ir kādas atsauksmes par firmām,kas piegādā logus?

Šobrīd esmu apzvanījis "Aile" un "labo logu aģentūra"

"labo logu aģentūra sanāk lētāk"

Varat padalīties ar info,kur vislabāk pasūtīt?

Link to comment
Share on other sites

eurologi.lv rūpnīca tepat dziļi pagalmā aiz bij s.zvaigznes, pie gaisa tilta, viss process ir redzams. pasūtīju pēc kolēģu atsauksmes, standarta paneļmājas logus. saražoja, piegādāja, ielika. cenas ziņā x proc lētāk sanāca kā citiem aptaujātiem. ar kvalitāti arī šķiet ka vis ok.

Link to comment
Share on other sites

Mikhail

labie logi == aģentūra.

pasūta un ieved Polijā ražotus logus. Ja rodas pretenzijas pret to kvalitāti, sūtīt atpalaļ ražotājam tos neviens negribēs. Arī no Polijas neviens nebrauks dēļ maznozīmīgas problēmas ar viena dzīvokļa logiem. Tāpēc, problēmu gadījumā, aģentūra mēģinās tās novērst maksimāli taupot savu peļņu uz tava rēķina.

 

Uzstādīt atsūta meistarus, ar kuriem sanāk vienoties. Nav savu meistaru. Var paveikties, bet var arī uzrauties uz http://kur.ir?mast

 

Lai kur arī logus gūsi, bet ja augsti vērtē savā mājā siltumu un klusumu, tad paņem trīs stiklu paketi.

Labots - Mikhail
Link to comment
Share on other sites

imperial

Pagaidām ekologi sanāk 250 eiro,aile 330,eirologi 300,labo logu agentura 240eiro.

Montāžnieksde vel nav atbildējis.

Labākās atsauksmes par Aile,bet daudz dārgāk. Vel jāpainteresējas kkur.

Iemontēšu visticamāk pats,tikai nezinu vai izmantošu montāžas lentu vai nē,bet laikam labāk izmantot...

Link to comment
Share on other sites

ja taisies montēt pats, tad dieszin kā tev izskatīsies garantija....

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mikhail

lentas labāk paņem.

 

Par montāžu - youtubā var labi daudz par logiem dabūt. jāmeklē pēc: монтаж окон по госту

Link to comment
Share on other sites

smetona

Montāžnieksde arī logus sūta no Polijas, pirms montāžnieksde bija montāžnieks d, kuram ražotne bija Tukumā un arī tad daļa logi nāca no Polijas, bet tirgoja kā savu ražojumu

Link to comment
Share on other sites

Man ir Ailes logi pirmajā stāvā, nu jau 14 gadi, varu teikt visu to labāko (14 gab)! 2 stāvs Montāžnieks jau laikam tad bija D, 17 gabali arī viss ir ok.

Link to comment
Share on other sites

imperial

Pie "montāžnieks d" sanāk vislētāk. Ņemšu pie viņiem. Paldies visiem par atsaucību.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Es jau sūtītu lētākos no Polijas, neticu Latvijā salikto logu augstākai kvalitātei vai garantijas esamībai. Vietējie spekulani jau labi ir pierādījuši, ka māk atšūt labi...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Pie "montāžnieks d" sanāk vislētāk.

Man latlogi.lv sanāca vislētākie. Gan pagaidām rit tikai otrais gads, bet vismaz pagaidām bez nekādām problēmām :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

advokats

Ļoti labi, ka pabakstīja mironi. Man kā reiz šis jautājums intresēja, nevajadzēja jaunu tēmu taisīt. :)  Paldies biedram itanium. latlogi tik tiešām ir lētākie.

Link to comment
Share on other sites

Es ar latlogus ņēmu. Viss bija ok, cena, kvalitāte, darbs, apdare. Biju arī tēmu izveidojis, tagad slinkums meklēt, jo rakstu no mob.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Man arī radās jautājums par piegādātājiem . Vai kādam ir bijusi darīšana ar šo kantori  http://www.letipvclogi.lv/ . Cik saprotu, pa lielam visi velk no tās Polijas, tik vai šis nav no ''pastkastīšu'', kas naudu savāc , bet mantu.... Viens gan , viņu lapā patika- var elementāri samest izmērus un dabū ciparus, uz kuriem var orientēties .

Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Pēc lursofta publiskās info, tad reģistrācijas numurs no pagājušā gadsimta un sūdzībās.lv arī nav nekādu ierakstu.

Pieņemu, ka vienddienītis gluži nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Ir laba pieredze vairākiem dzīvokļiem un mājām ar SCC Logi. Mazs uzņēmums un attiecīgi labas cenas.

Tīri tehniski jebkurā gadījumā iesaku:

  • Stikla paketes ar trīs vismaz 4 mm stikliem, selektīvo pārklājumu (IR, UV filtri), termoizolējošiem (plastikāta) distanceriem, inertās gāzes pildījumu un pienācīgu platumu - piemēram, Pilkington Insulight Term Triple ar 4+16+4+16+4 = 44 mm.
  • Stikla paketēm atbilstošus profilus ar vismaz 5 kamerām un 70 mm platumiem, piemēram Brugmann AT.
  • Kvalitatīvu furnitūru, piemēram Roto NT un Secustik rokturus.
  • Ailēm hidroizolācijas lentu un vismaz ārējo apdari, lai ir nosegta lenta. Iekšējo var pēc tam, piemēram, remonta laikā.
  • Nedārgu ventilāciju, kur netiek veidoti būtiski caurumi rāmī vai vērtnē - piemēram der REGEL-air, bet neder Aereco.
  • Lodžiju/balkonu durvīm, ja ir aktuāli, mazu ārējo rokturi, lai no ārpuses var pievērt durvis, piemēram, smēķētāji.

Dzīvokļiem vecajās mājās ventilācijai ir tikai gaisa izplūdes kanāli (parasti virtuvē un vannasistabā/tualetē pie griestiem), bet ieplūde pēc projekta ir paredzēta pa logu šķirbām. Tā kā pakešu logiem šķirbu nav, tad ventilācija logiem ir jāliek faktiski obligāti, jo savādāk logi raso, sienas pelē un cilvēki slimo. Privātmājām gan ventilāciju, ja iespējams, jātaisa atsevišķi nevis logos. Privātmājām var ņemt arī krutākus profilus, bet dzīvokļiem diez vai ir jēga.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ArtūrsB

Tikko arī ņēmu logus, arī kas ieved no Polijas, sanāca vislabākā cena no visiem variantiem, pats piegādāja un apmaksa bija jāveic tikai pie saņemšanas. Viņš gan laikam darbojas pa Jelgavas reģionu, bet ja kādam vajag kontaktus, varu iedot.

Link to comment
Share on other sites

VebKamera
Ailēm hidroizolācijas lentu

 

Piekrītu praktiski visam Inspektors Caps postam, mani personīgie iebildumi ir tikai par šo.

 

Man neviens logu licējs vai ražotājs, tai skaitā REHAU (sen, sen ar viņiem runāju) nav spējis sakarīgi (ņemot vērā fiziku) paskaidrot  hidroizolācijas lentu nepieciešamību. Izņemot faktu, ka logu licējiem to uzstādīšana saistās bezmaza ar reliģisko pārliecību, kuru nedod dies apstrīdēt.

 

Mana pieredze - logi likti pirms 10 gadiem uz putām, bez kādām lentām. Apmests, nolīdzināts, aizšpaktelēts. Nesen nācās biki pārtaisīt aili, tiku pie tām 10 gadus vecajām putām. Nekādas starpības - 1 mēnesi vecas vai 10 gadus vecas. Izskatās 100% tā pat, nogriežot virsas slāni - vēl joprojām tā pat. Nekas nav sabirzis, pārveidojies, nomelnējis - nekāda starpība.

 

Arī tīri teorētiski nesaprotu kāpēc kaut kādiem mitrumiem būtu jālien iekšā tieši šajā punktā un kaut kas jāārda. Tikpat labi viš var ielīst caur sienu, aiz lentas un tāpat izpildīt savu postošo darbu. Siena (uz kuras lenta tiek līmēta) taču netiek piesūcināta ar kaut kādiem polimēra sveķiem, ne tā? Un sprauga tvaikam sienas pusē taču tur tāpat ir pietiekama, vai vismaz veidojas? 

UV putām ailē klāt netiek - apmetumi virsū no iekšas un no āra. Kakovo hrena? Vienīgais skaidrojums, kuru esmu dzirdējis, un kurš izklausās jēdzīgs - logam ir termiskā izplešanās un saraušanās, kuru rezultātā putās var veidoties plaisa, jo putas, savukārt, nav elastīgas. Novērojis neko tādu neesmu.

 

No ķīmiskā viedokļa putas ir poliuretāna polimērs. Lenta arī ir kaut kāds polimērs (neesmu pētījis). Vai ir kaut kādi pētījumi, ka tas viens noārdās ātrāk par otru? Un kāpēc ne otrādi, piem. lenta ātrāk par putām? Pierādījumi ir?

Labots - VebKamera
Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

 

 

Tikko arī ņēmu logus, arī kas ieved no Polijas, sanāca vislabākā cena no visiem variantiem
Nu tad neturi sveci zem pūra! Kāda pieredze - stāsti, kādi logi, profili, stiklapakete, armatūra, ventilācija, apdare, veco izņemšana, jauno ielikšana.
Link to comment
Share on other sites

Jā, ir dilēma - ņemt pa lēto no Polijas un pašam ņemties ar ielikšanu vai no kādas firmas ( kuri ari reāli ņem no Polijas) un liek meistari. Atceros kad dzīvoklim mainīja - divi vīri divās stundās izņēma vecos  un ielika jaunos ( bez apdares) . Nu nevienas liekas kustības, kvalitāte perfekta ( toreiz Montāžnieks D) . Pats būtu ņemies pārīs dienas. Tik ir viens nezināmais - kādi meistari trāpīsies . Redzot to haltūru , ko darīja mainot mājai kāpņu telpa, labāk pašam nevis tādi līkroči ... 

 Par tām lentām: cik sapratu ka pa lielam drīzāk kalpo kā izlīdzinātājs putām , nevis kam citam ja mūra māja .  Nu tipa kad taisa ārējo apdari , nevajag griezt nost lieko. Starp citu tās putas ne pārāk mīl ja jau sacietējušas, nogriež lieko. Tipa atver poras , kurās , ja nenoveicās , satek ūdens . Ja koka/koka karkasa, tad gan, domāju ir nozīme . Ir viens entuziasts uzņemis veselu seriālu par karkasa mājas būvi . Un divas sērijas kā lika logus un kādas problēmas ( nepareizības)

 

  Un te, vesela stunda mācību materiāla ( tipa darbinieku apmācīšanai) par logu likšanu karkasu mājās .

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

VebKamera

 

 

Ja koka/koka karkasa, tad gan, domāju ir nozīme

 

Par to šaubu nav - tur tas mezgls pavisam citādāks. Koka mājai es vispār putuplastveidīgos materiālus negribētu redzēt pārmērīgi lietojam - tur vates un tml. ir laba lieta. Un kur vates, tur saprotama arī tvaika barjera. Mūra mājā vēl joprojām neredzu jēgu. Arī nogriežot virskārtu, pie neticamās kombinācijas ar mitrumu, sabojātas būs pirmās šūnas, ne viss uretāns pilnā dziļumā. Un putas takš segtas ar kaut ko ir - apmetums, špaktele, dekoratīvais hermētiķis gar spraugu! Kāpēc mitrumam jālien tieši šajā segmentā un jāmetas tieši šīm putām virsū?

 

Un ja ir runa par ļoti mitrām telpām - pirtīm, baseiniem, utt - tur pilnīgi citas prasības pēc definīcijas. Es par mūra (vai paneļu) dzīvojamām mājām.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Un putas takš segtas ar kaut ko ir - apmetums, špaktele

Par lentām.

Iekšpusē toč neredzu nekādu jēgu, tur tak apdare pa nopietno tiek taisīta.

Ārpusē, kā manā gadījumā, tur ar plānu kārtiņu cementa šķirbas aizsmērēja, viss ko paneļu mājai varēja darīt, tāpēc lentu pa ārpusi paņēmu. Jēga ir/ būs, hvz.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lai nu ko saka par poļu logiem, bet nu nav ne tuvu tik slikti kā mālē te daži.

Man draugs ieteica http://logubaze.lv un bija patiešām lēti priekš tādas komplektācijas.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Par tām hidroizolācijas lentām.. Manuprāt, ja taisa apmetumu, tad jebkādas lentas ir pat sliktas, jo traucē turēties apmetumam. Par labu tās nāk tajos variantos, kur apdari veido no līstēm. Līstes nav hermētiskas un tad lenta sanāk kā šķērslis mitrumam. Līstes bieži konstruktīvu, estētisku un citu iemeslu dēļ izmanto daudzstāvu namu dzīvokļiem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Real Line
  • 2 months later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...