Jump to content

Datordizains


Kagors
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Varbūt kāds, kas mācās šo studiju programmu var kaut ko sīkāk pastāstīt. Gāju IT un sapratu, ka kodēšana nav priekš manis un ar to visu dzīvi nevēlos nodarboties. Patīk radošākas lietas, tāpēc tagad tēmēju uz datordizainu. Ir pieredze ar fotožopiem, flashiem, koreļiem, archicadiem un citām grafiskajām programmām. Agrāk esmu pabeidzis bērnu mākslas skolu, tāpēc mākslas pamati ir zināmi.

 

Tā kā dzīvoju Liepājā un Liepājas Universitāte piedāvā mācīties Datordizanu, noteikti došos tur. Vēlētos uzklausīt bijušos, esošos vai topošos datordizainerus vai arī cilvēkus, kam par šo visu ir kādas zināšanas.

Vēl gribētos uzzināt cik pieprasīti ir datordizaineri Latvijā. Vai var kaut kur izsisties un iegūt labi apmaksātu darba vietu. Cik maksā cilvēkam ar šādu specialitāti? 

 

Paldies par uzmanību, ceru arī uz kādu sakarīgu atbildi un neiebraukšanu offtopikā!  :)

Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

Liepājā labāk ej uz māksleni - multimedijiem vai reklāmas dizainu. Pats svārstos starp diviem gadiem mākslenē multimedijos vai LiepU datoriķiem (profesionālā videne jau pabeigta). Par māksleni runā, ka tad, ja labi pabeidz, tad LiepU dizains/jaunie mediji pat nestāv klāt.

Link to comment
Share on other sites

Rubenis

Neej uz datordizainu, jo tur no datoriem un dizaina ir patālu. Labāk jaunie mediji, vai kā jau te teica - mākslene.

 

Bet par to, ka mākslene ir priekšā Jaunajiem medijiem no LiepU nepiekritīšu - sakari un apmācības, ko dabū jaunajos medijos ir ļoti ļoti laba un tur var sevi un savu nodarbi attīstīt līdz patiešām labiem augstumiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...