Jump to content

Asrock 970de3 u3/s3 skaņas karte


unnamed.
 Share

Recommended Posts

Sveiki! 

Man mātesplatei nestrādā iebūvētā skaņas karte. No sākuma domāju, ka vaina draiveros, jo dators netika lietots vairākus mēnešus, un tad tika pārinstelēts windows. Bet, kad īstie draiveri tika pārinstelēti vairākkārt, sapratu, ka vaina nav tur. Tagad liekas, ka vāks ir pašai skaņas kartei, tā varētu būt?

Link to comment
Share on other sites

 

 

ljoti izsmeljosja info gan no divaismanagera, gan no audiomanagmenta. taa turpini, jefinj.

 Okay, normāli pasaki, kādu informāciju vēl vajag. NEkāds dižais datorspeciālists neesmu, it sevišķi audio jomā, tāpēc prātīgāk ar saivem izteicieniem. Un par jefiņu vari saukt sevi, nevis random cilvēkus internetā.

Link to comment
Share on other sites

Tev tikai diezgan smalkjūtīgi norādīts, ka nav aprakstītas ne konkrētas problēmas izpausmes, ne darbības, kas tika veiktas lai problēmu novērstu.

Labots - nnoname
Link to comment
Share on other sites

Izpausmes: Caur mātesplates skaņas karti, neiznāk skaņa un mic arī nenodod nekādu skaņu. Draiveri ir pareizie, caur videokartes hdmi šteķeri skaņa iet. ko vēl te piebilst? 

Darbības lai novērstu : Kā jau mineeju pārinstalēti draiveri, un mainītas austiņas un mikrafoni.

 

Domāju ka skaņas karte čupā.

Kādu info no device managmenta vajag? vienkārši beši tādi, kā drukl_lizard, domā ka visi tādi spečuki un visi visu zin, un pats tik dirš kko virsū. Nē tā nav, ja tā būtu, tad tāds forums vispār nebūtu vajadzīgs. Tāpēc jau rakstu te kaut ko, lai saņemtu palīdzību un/vai informāciju.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Draiveri ir pareizie, caur videokartes hdmi šteķeri skaņa iet. ko vēl te piebilst?

 

Tikai to, ka videokartes hdmi skaņa ir pilnīgi cita un atšķirīga no mātesplatē iebūvētās. Kuri ir tie pareizie driveri un kur ir bilde no devmgmt.msc vismaz?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...