Jump to content

Velasmasina un transportesansa skruves


Wheeler
 Share

Recommended Posts

Paziņa ( sieviete ) iegādājās veļasmašīnu, viņai to atveda un "meistari" uzstādīja par papildus samaksu.

Šodien zvana un jautā vai nezinu kas varētu būt par vainu, saka, ka šausmīgi kratoties un lēkājot ..

 

Šodien aizbraucu, paskatījos un viņai nebija izskrūvētas pārvadāšanas skrūves !

Tās izskrūēju un varēja redzēt, ka srūvēm gali plakani nodauzīti ...

 

Veļu esot mazgājusi 3x.

Vai ir pamats domāt, ka veļās mašīna varētu būt bojāta ? Ir droši to darbināt, vai jāved uz apkopi ?

 

Kāda pieredze ?

Link to comment
Share on other sites

Pieredzes nav - nav tādi eksperimenti izveikti...  Tiem meistariem pa galvu ar sūdainu mietu! takš tās skrūves sarkanas un ir arī instrukcija!

 

Es mēģinātu lietot, cerams nekas ļauns nav noticis. Uz remontu paspēsi aizvest. Var apgāzt uz sāna un caur apakšu vizuāli novērtēt vai kas nav salauzts. 

Link to comment
Share on other sites

Lieto, nekas jau nav tāds noticis! Es pāris reizes 90 gados šos skatus biju redzēju, visi gudri, instrukciju PSRS cilvēks nelasa!!! :yahoo:

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Tur ir jābūt aklam, trulam un ļaundabīgam kretīnam, lai skrūves neizņemtu. Visa veļasmašīna ir nolīmēta ar sarkanām bultām uz aizmuguri, info ir uz durvīm un uz augšdaļas. Protams, arī instrukcijas pašā sākumā.

Link to comment
Share on other sites

Jauc vaļā un tad redzēsi vai nav cietis bundulis!

Nejauc - nekas tur nevar notikt. Domāju, ka arī konstruktori paredz cilvēku debīlismu sistēmā! :)

Link to comment
Share on other sites

Tagad pieladeejaam pilnu masinu, lai aprbaudiitu vai viss ok, centrifuuga izgriezaas uz 1200 apgr, itkā nekādi dīvainu trokšņu, vai skaņu nav. Cerams, ka viss būs ok jo velene nebija no letaakajaam.

 

Meistari esot bijuši no kantora, bet neoficiālie ( iveikals )

Link to comment
Share on other sites

Donkeyhot

Nu tad i-veikals ir pelnījis, lai tu paziņotu šī veikala nosaukumu. Lai tauta zin savus varoņus, tā teikt.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Jā vīriets 2015 gadā vēl nezin, ka zēnam ir penis, meitenei vagīna, bet veļmašīnai transporta skrūves, tad ar to vīrieti varētu kopā dzeju lasīt. Bet tas nav ne kas jauns. 90-tajos kaimiņš ar visu familiju uzsēdās uz veļmašīnas, lai tā neizlektu ārā no mājas. Tad iedomājās palasīt RTFM... un  tā veļmašīna vēl garus gadus nokalpoja.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Man senos laikos sanāca kuriozs, ne gluži ar veļas mašīnu, bet elektrisko cepeškrāsni ar plīti komplektā! Plīts virsa strādā, viss ok. Ieslēdzot cepeškrāsni, skuju, nesilda. Nu mēs ar čomu davaj jaucām laukā, mērīs ar multimetru visus tenus un pārbaudīs kontaktus. Sacīts - darīts! Konstatējām, ka viss ir ok, teni veseli, spriegumi pienāk! Nospriedām, neko, būs vien uz garantiju jāved, plīts ta jauna un bez cepeša nevar! Salikām kopā un tad šis ieminējās - kazi, moš instrukciju palasam? Sākām lasīt! Tur pašā sākuma skaidrā latviešu valodā stāv rakstīts - lai sāktu darbināt cepeškrāsni, iestatiet pareizu laiku plītij. Protams iestatījām un viss uzreiz aizgāja! Norēcāmies paši par sevi, kur tādi cirvji var būt. Instrukciju taču vajadzēja kā pirmo! :)

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Nu par plīti tāda pati pieredze, pazūd španis, pēc parādīšanās taisīs ēst. Cepeškrāsns neiet un no keramiskajiem riņķiem iet tikai viens, mazākais. Hwz domāju psc, jo plīts paveca, līdz šim ar to saskāries nebiju, jo nav mana plīts, Norvēģijā ievācos mājā, kur plīts jau bija. Nu neko, čakarējās ar mazo riņķi un sāku domāt par jaunas pirkšanu. Pēc brīža izbesija ka nerāda laiku, bet tie cipari raustās visu laiku. Uzstādiju laiku, protams pliti parbaudīt neiedomājos. Velak nopriecajos, ka plits pastavejusi un atkal aizgaja. Pe paris mēnešiem izsita autpmatus, atkal iesledzu un plits neiet. Dusma liela, scenārijs tas pats, pēc laika uzstādu pulksteni un plits aiziet. Bet paralēles savilku tikai pie trešās reizes. Bet nu ņemot vērā, ka virtuvē plīts, mikrene, čaiņiks un boileris salikts uz vienas fāzes, tad šad tad sita automātus. Labi ka jaunu plīti nenopirku.

Link to comment
Share on other sites

Jā vīriets 2015 gadā vēl nezin, ka zēnam ir penis, meitenei vagīna, bet veļmašīnai transporta skrūves, tad ar to vīrieti varētu kopā dzeju lasīt.

 

Smejies vai raudi... par to, ka veļasmašīnai ir tādas "transporta skrūves" es uzzināju, savulaik, šeit pat boot.lv forumā. Tā pat vien, garāmejot, lasot līdzīgu pavedienu. Tā kā paldies boot.lv forumam, ka padarīji mani par īstu vīrieti :mrgreen:

Savā mūža esmu pircis/"uzstādījis" vien 2 veļasmašīnas - vienu lietotu (saprotams, bez tām skrūvēm) un pavisam nesen jaunu. Uz tās nebija nekādu sarkanu bultu, kā te kāds iepriekš pieminēja, tā kā visu cieņu būtiešiem (un protams lietotāja instrukcijai) :sarkasms:

 

Mūsdienās jau ir norma dzīvot īrētos dzīvokļos (ar visām ērtībām). Nemaz nebrīnītos, ja dažs labs vīrs domā, ka sieva veļu mazgā mistiskā caurumā virtuves sienā :mrgreen:

Labots - Koalīcija
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...