Jump to content

Mechanic99

Recommended Posts

  1. 19” LCD monitors ar VGA ieeju Samsung SyncMaster 940N (specifikācija). Labs vizuālais un, protams, tehniskais stāvoklis (bad pixels nav pamanīti) – 15 EUR
  2. Bezvadu “router” Linksys WRV200 – 4x100 porti + 802.11g (54 Mbps Wi-Fi) (specifikācija). Nav ideāls vizuālais stāvoklis, taču tehniski viss ir kārtībā. Kā šī modeļa gļūku/trūkumu varu atzīmēt, ka dažreiz (gadījuma raksturs – var notikt pie 100Mb faila un 5 seeder’iem, bet nenotiek pie 10Gb un 20000 seeder’iem) uz torrent failu lejuplādēm medz “uzkārties” (pilnīgi pazūd savienojums), kas ir ārstējams ar routera restartu. Pārējos gadījumos ir stabils.5 EUR
  3. Barošanas bloks uz 350W Xilence XP350(12)R3 (specifikācija, vienīgais uz mana modeļa +5V strāva ir 20A, nevis 25A kā dokumentā). Pirkts pirms ~2 gadiem, bet ir diezgan mazlietots. Subjektīvi spriežot pēc nelielām vibrācijām drīzumā jāveic 12cm ventilatora apkalpi vai nomaiņu. – 10 EUR

Un daži dinozauri, varbūt kādam noderēs.

  1. IDE HDD uz 80 Gb Samsung SP0842N (SMART). – 5 EUR
  2. DDR-400 RAM 1Gb (512+2x256) visi moduļi ir Kingston KVR400X64C3A (bilde) – 2.5 EUR
  3. Daži procesori: AMD Athlon X2 4600+, AMD Sempron 3400+, Intel Pentium 4 2,4Ghz + HT - diemžēl nebija uz kā notestēt, jo AM2 procesors nelien iekšā AM3+ mātesplatē. Athlon ir potenciāli neejošs, jo ņemts no sistēmas ar beigto mātesplati. Pentium 4 sava laikā ņemts no mūsu foruma biedra TaPaKaH, bet neaizgāja mātesplates nesaderības dēļ (šim modelim ir 800Mhz kopne), tāpēc darbaspēju arī nevaru apstiprināt. Gribētos tikt vaļā no visiem reizē. - 2,5 EUR
  4. Vēl man ir šāda mantiņa - COM un GAME portu plāksnīte (bilde) - došu dāvanā ar kādu citu pirkumu pēc jūsu pieprasījuma.
  5. Varbūt kādu vēl interesē Logitech S510 bezvadu tastatūra/pele komplekts (bez Harmony) diezgan pabriesmīgā stāvoklī - viss darbojas, taču vizuāli ir stipri nolietots, tastatūrai dažas pogas ir "iegremdētas", pele tur kādus 1,5-2 mēnešus, kaut gan "no kastes" turēja ap 6 mēnešiem. Lētais variants TV media centram, vai ja vajag tikai raidītāju - arī ies kā dāvana ar kādu pirkumu pēc pieprasījuma.

"Dinozauru" kombo pirkums - 7 EUR par visām 3+2 pozīcijām.

 

P.S. visas mantas ir personīgi pārbaudītas pirms sludinājuma rakstīšanas, ja nav minēts savādāk.

P.P.S. Ja cenas Jūsuprāt ir kosmosā, tad lūgums piedāvāt savu variantu.

 

P.P.P.S. Mantas no otrā "dinozauru" saraksta turēšu līdz jūlijam, kad tās ies uz pārstrādi.

 

Rakstiet PM vai šeit, tad jau iedošu mobilo numuru.

Atrodos Rīgas rajonā, taču var sarunāt satikties centrā, Teikā vai Juglā. Pastastacijas un citi līdzīgi servisi man blakus nav, tāpēc nedraudzējos.

Labots - Mechanic99
Link to comment
Kramerss

Par tiem cpu īpaši. Tu pārdod cpu pusprāgušus variantus cik izklausās, pie tam vecus, kurus vairāk nevienam nevajag.  

Kāpēc domā ka kā kādam viņus vajadzēs  kaut arī pat pa tādu cenu?  Tādus ņem pa kapeikām uz pārstrādi "zeltam" un miers.

Labots - Kramerss
Link to comment
Bomaars/C12

Kramerss šitas vel ir ok cenas ar tomēr simboliskas... a ss.lv vienreiz redzeju sludinājumu Pārdot aizvēsturisku datoru. (nu tur pentium 3, 256mb ram,lidzi milzigais CRT monis) CENA 200 EIRO.

Vot tas ir nesaprotami un biju gar zemi :D

Link to comment

a tak vins pirkts pirms 15gadiem gan jau pa 1k, tagad doma ka 200eir norm cena :D

vai ari kads vienkārši stulbus cilvekus grib appist kuri neka nejedz no pc, visticamakais.

Link to comment
Mechanic99

@Kramerss

Tā jau arī tiks darīts, vienkārši ieliku ja nu kādam tomēr vajadzēs... Kā var redzēt no sludinājuma, tā nav pamata prece, kuru gribu notirgot. Cena arī ir simboliska - tīri manas izmaksas uz ceļu.

Link to comment
Kramerss

 

Cena arī ir simboliska - tīri manas izmaksas uz ceļu.

Kāpēc domā ka obligāti tev būs pie pircēja braukt? Parasti jau brauc pircējs tieši.

Labots - Kramerss
Link to comment

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
×
×
  • Izveidot jaunu...