Jump to content

Iesakiet grīdas tumbas ar pastirpinātāju līdz 500 GBP


Payne
 Share

Recommended Posts

autora izveletais komplekts ir lielisks un nevajag klausit tas mulkibas un piedavajumus ko seit raksta...pats esmu lietojis Magnat supreme 800 un par to cenu skandas bija lieliskas...pats lietoju neliela telpa TDL rtl 4 un viss ir loti ok...

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

panem kadus 2 sakarigus lietotus pastiprinatajus un 4 gab s90 pie katra pastuzha var pa 2 pieslegt,

Pilnīgi un galīgi debīls ieteikums. NAFIG 20 kvm istabā vajag 4 tumbas? NAFIG 2 normālu tumbu vietā jāiesaka 4 sūdīgas? 


Oi, sory, nepamanīju, ka kārtējais mironis pamodināts :(


 

 

tīkla fīčas ar visiem airplayiem, spotifyiem utt.

Tak var atsevišķu media pleijeri piepirkt un pielsēgt pastiprinātājam. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Tak var atsevišķu media pleijeri piepirkt un pielsēgt pastiprinātājam. 
 

Neesmu daudz pētījis cenas, bet nu man ir zināmas aizdomas, ka atsevišķi media pleijeri ne maz nav diez ko lēti. Tā kā nedaudz šaubos vai tas būtu vienkārši piepirkt atsevišķu media pleijeri dotajā budžetā, it īpaši, ja ņem vērā to, ka puse no tā budžeta visticamāk aizies skandām.. ..bet nu vispār, ja man matemātika neklibo, lietotāja Androids piedāvātie skandu un resīveru varianti kaut kā viņa paša minētajā budžetā īsti nelien, ja vien viņam nav zināmi gali, kur tās pašas preces var lētāk nopirkt par linkos minētajām cenām..

Link to comment
Share on other sites

 

 

atsevišķi media pleijeri ne maz nav diez ko lēti.

Ir dažādas cenu kategorijas. Pieļauju ka Aliekspresī pa kādām 60 naudiņām var atrast ko +/- piemērotu. 

Link to comment
Share on other sites

alusbundza

autor, pērc, ko izvēlējies, par mazo telpu nebēdā, gan tiksi pie lielākiem km2 ....


tavam izvēlētajam pastūzim paredzētas tumbas ar 8 om pretestību, bet tumbām ir 4 omi, tas iegriežot ručkā var radīt problēmas....

Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu Denon pma-50, divas optikas, koaksiālā, usb (saslēgšanai ar datoru), viena RCA, bluetooth ar aptx atbalstu. Klāt plaukta tumbiņas, piemēram, Canton 426, ja basu būs par maz - vēlāk basiem kādu nelielu subi. Denonam ir izeja uz subi. Denon - 400/450€ canton'i - ap 280€ pāris. Denonam var iebarot ripotu sacd saturu pa usb no datora.

Labots - chieris
Link to comment
Share on other sites

Cappuccino

 

 

autor, pērc, ko izvēlējies
 

Piekrītu! Ja ir vēlme iekāpt vairāk kvalitatīva audio lauciņā, tad autora komplekts būs tīri labs "eko" variants.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kā vispār ir ar tiem Yamaha kombainiem?
 

 

Tevis izvēlētais R-N500 ir ļoti OK aparāts par to naudu! Esmu dzirdējis vairākās kombinācijās... tai skaitā tiecami skanēja ar B&W 685 s2.

Ja pieņem ka Yamaha R-N500 maksā kādus 450 EUR, tad skandām būtu šādi varianti (par Tevis pieminētajiem neko nezinu un neesmu dzirdējis):

- Dali Zensor 5 (grīdinieces) - ~650 EUR mīnuss atlaide... gan jau 10% var sarunāt... :)

- Dali Zensor 3 (plauktinieces ar tīri OK basu) - ~400 EUR mīnuss atlaide... :)

- tās pašas B&W 685 s2

- Q Acoustic 3020 vai pamēģināt 3050... man patika kā skanēja iepriekšējās 3040... par to cenu ļoti OK.

- monitor audio silver vai bronzas sēriju... te gan ir gaimes jautājumus uz skatu un skanējumu

- vēl jau ir labas plauktinieces no KEF un Focal... bet tās diemžēl neesmu dzirdējis kopā ar Yamahu...

 

Es teiktu ka ar vadiem kopā vajadzētu rēķināties uz ~1000 EUR vismaz... par to dabūsi tīri labu skanējumu.


un vēl... varu ieteikt paņemt šo mazo Marantzu M-CR610 - + Zensor 3 vai Q Acoustic 3020 un viss būs labu labais + vēl CD atskaņotājs būs. jaunais modelis ir M-CR611

 

P.s. Yamahai vajadzēs atsevišķi WiFi uztvērēju vai ar vadu jāslēdz pie rūtera.

Link to comment
Share on other sites

 

 

tur taču ausis momentā asiņo

Nu, konkrētais biedrs laikam ir ar superdzirdi. Bet nu jā, ja man šodien būtu jāpērk akustika diezin vai ņemtu Focal vai Magnat, nepatīk man tie brendi. Pašam jau daudzus gadus ir Focal un manām ausīm neko labāku nevajag, klausos arī reti. Bet tā izvēlētos starp B&W un Monitor Audio. Vairāki darba kolēģi ar trenētu dzirdi ir izvēlējušies tieši pēdējo un apmierināti kā ziloņi.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Jo?

 

Nē nu ja patīk ausīs cērtošas augšas vai kā daždien novērots pastiprinātājam visi kloķi uz max tad droši vien būs pašā laikā mhh

 

 

 

Bet nu jā, ja man šodien būtu jāpērk akustika diezin vai ņemtu Focal vai Magnat, nepatīk man tie brendi. Pašam jau daudzus gadus ir Focal un manām ausīm neko labāku nevajag

 

Nez, es vienīgais šajos 2 teikumos saskatu pretrunas?

Link to comment
Share on other sites

 

 

es vienīgais šajos 2 teikumos saskatu pretrunas?

:) Esošā akustika pirkta jau sen un mainīt īsti nav motivācijas. Šodien, kā jau teicu, izvēlētos ko citu. Kur te pretruna? 

Link to comment
Share on other sites

Tātad, iesākumā, šķiet, braukšu klausīties kaut ko no plauktiniecēm. Pēc tam jau redzēs. Resīveris, iespējams, paliks tas pats R-N 500. Atsauksmes sagaidīju un izklausās, ka ir ok aparāts.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Resīveris, iespējams, paliks tas pats R-N 500. Atsauksmes sagaidīju un izklausās, ka ir ok aparāts

 

Ir ir OK šis stereo resīvers... 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nu, ko! Kāds laiciņš ir pagājis un ir manāms arī progress. Vakar atnācis resīveris (pagādāts tas pats RN-500). Šobrīd vēl neesmu neko dzirdējis, jo nav jau pie kā pieslēgt. Tik cik ieslēdzu un paspaidīju, lai pārliecinātos, ka vispār šancē.

Katrā ziņā, pirmais iespaids par uzbūves kvalitāti ir labs. Pieklājīga masa, metāla korpuss, liels trafs, radiatori arī samērā masīvi. Kloķi uz sajūtām ir stingri, plastmasa uz sajūtām, pat nedaudz, vilka uz cietāku gumiju. Nekas īsti nekur neļurinās. Patīkami, ka displejs ir dimmojams, kas varētu būt patīkami vakaros. Principā, fīču daudz, kamēr vēl visu iemācīsies. :D

 

Pagājušajā nedēļas nogalē biju arī paklausīties biedra Kaspars12 KEFus. Ok, bass nebija nekāds mega, bet tas arī saprotams, jo 1. pastūzis nebija mājas hi-fi, 2. skandas tika novietotas istabas vidū, 3. tās ir samērā mazas plauktinieces. Taču, kopumā, patika kā skan - tīri, neuzbāzīgi. Augšas bija ok, nebija griezīgas, vidi - arī ok, kaut gan, varbūt tomēr likās, ka varbūt bija kapeiku par daudz (nedēļa pagājusi, iespaidi vairs nav tie, kas bija tajā dienā). Šie iespaidi ir gūti ar manām subjektīvajām ausīm, tā, ka kāds var arī nepiekrist. Ja ņems plauktinieces, tad pēc laika būs jāgādā arī statīvus, tikai tādus sakarīgus pa kādām 50 naudām, tā arī neatradu. Pat ne lietotus.

Par skandām - ļoti iespējams, ka aizbrauks vēlreiz paklausīties KEFus, bet jau ar Yamahu, tikai jāsarunā. Vai tagad braukšu klausīties vēl kaut ko citu? Tad jau redzēs. Līdz svētkiem, gan nav palicis daudz laika, lai nokomplektētu sev skanošu dāvanu, bet gribas, lai būtu... :)

Link to comment
Share on other sites

Paķer līdzi sav resi, pabraukā uz audio saloniem, paklausies - Unisons, Baltaudio. Iesaku paklausīties Monitor Audio akustiku, daudzi par viņu labi atsaucas.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Paķer līdzi sav resi, pabraukā uz audio saloniem, paklausies - Unisons, Baltaudio. Iesaku paklausīties Monitor Audio akustiku, daudzi par viņu labi atsaucas.

 

Ivo pareizi saka... paņem savu aparātu un braukā riņķī. Noteikti ieteiktu pakalausīties Dali un B&W. No Dali jauno Opticon sēriju no Boweriem 685 s2... Vari arī Elcorā Q Acoustic pamēģināt... Teorētiski neko labāku tam resim nevajag slēgt klāt... 

Link to comment
Share on other sites

alusbundza

 

 

pabraukā uz audio saloniem, paklausies - Unisons, Baltaudio.

daudz ir atkarīgs, kādā telpā var paklausīties, ja lielā zālē, tad nav jēgas.... 

Link to comment
Share on other sites

Šķiet, ka parasti audiosalonos klausāmtelpas, ir palielas. Turklāt, cik skatījos piedāvājumu, tad nešķiet, ka tur ir kas salīdzinoši mazākās naudās. Par tādām summām jau var paņemt gandrīz vai grīdinieces, bet tā kā, pašlaik, tādas nav plānā un ir nedaudz mainījušās prioritātes, attiecībā, uz to, kur jāiegulda piķi, tad šobrīd, skatos, lai ir samērā lēti (var būt arī lietots), bet nav kaut kāds hlams. Vēlāk, tāpat, apgreidošos, līdz ar to, nav ko baigi pārdzīvot. Turklāt, no sākuma arī jānonāk līdz nākamajam līmenim, lai vairāk spētu novērtēt labāku stafu. Finanses ir tik cik ir un tās arī jāplāno. :)

 

BTW, man vienīgajam liekas, ka avexā, līdz ar jaunās lapas palaišanu, cenas ir krietni uzlēkušas?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...