Jump to content

Bezvadu austiņas 10 cilvēkiem āra kino vērošanai


Tomekks
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Meklēju risinājumu, kā saslēgt 10 bezvadu austiņas pie viena transmittera, lai 10 cilvēki vienlaicīgi varētu skatīties āra kino, netraucējot kaimiņiem.

 

Meklēju gūglē dažāda veida risinājumus, bet šobrīd neviens forums nav devis atbildi vai vispār ir iespējams saslēgt kopā 10 austiņas, lai visi klausītāji vienlaicīgi dzirdētu filmas audio. Jautājums ir arī par to, kādas austiņas, lai iegādājas, nepārsitot budžeta kosmosu. Šķiet, ka 800 EUR varētu būt griesti visam kopumā.

 

Situācija ir tāda, ka ir pagalms, kurā cilvēki sasēžas. Projektors raida attēlu uz mājas sienas. Nav skaņas risinājuma. Tumbiņas likt negribētos, jo tas traucētu naktsmieru apkārtējiem iedzīvotājiem.

 

Varbūt jūs spēsiet ieteikt kādu variantu?

Link to comment
Share on other sites

Long John

Daudzas bezvadu austiņas strādā vienā frekvencē un vienu "raidītāju" vienādi labi dzird dažādu marku austiņās (kad nelaiķa tēvam ar pašvaku dzirdi bija jānodrošina individuāla TV klausīšanās, par to pārliecinājos, biju Ebajā vairākus  variantus sapircies). Ja nemaldos, pēdējais variants bija Sennheiser RS-40 raidītājs uz vairākām ausīm no JVC, Thomson un Sony.  

 

Tagad slinkums meklēt, bet, ja nemaldos, Senheizerim u.c. bija iespēja papildus esošajam komplektam piepirkt jaunas austiņas-uztvērējus. 

Var papētīt šeit:

 

 http://www.ebay.de/sch/Kopfh%F6rer-/112529/i.html?_from=R40&_nkw=sennheiser&_dcat=112529&Verbindung=RF%2520Kabellos&rt=nc&_trksid=p2045573.m1684

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

Homer J. Simpson

un ko tu iesaaksi kad bus vairak pa 10 cilvekiem? visa nauda veejaa. pa 800 eur var dabut pieklajigas tumbas

Link to comment
Share on other sites

Homer- Izlasi līdz galam! Cilvēks negrib traucēt kaimiņus!

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Man šķiet vadu variants varētu būt drošāks un lētāks.

 

1. nebūs problēmu, ka noraustas signāls, iejaucas kas pa vidu utt.

2. bateriju problēma nedraud

3. lielāka izvēle būs pieejama.

Link to comment
Share on other sites

inteens

Nja ,tad tikai tās ausis arī būs japērk . Nez vai katrs nā ks ar savām.

Link to comment
Share on other sites

versatile

Viss atkarīgs no tā, kas tieši un kādā izpildījumā paredzēts.

Ja sēžamie/guļamie un to izvietojums zināmi, es ierīkotu +/- stacionāru apraides sistēmu ar štekeri pie katras vietas - un lai nāk ar savām ausīm. Gan lētāk, gan higiēniskāk, gan nekādu traucējumu.

A sistēmas izpildījums var būt dažāds - pa zemi, pa gaisu (ja kkāds iekšpagalmiņš, var savērt lampiņas, kas priecēs skatu, kamēr nav kino - un starp tiem vadiem arī audio izejas, kurās uz attiecīgo brīdi iesprauž pagarinātāju, kurā austiņas) - vienīgi rēķini, ka vadiem un savienojumiem jābūt labiem. Maksimas 3m austiņu pagarinātājs noslāpē 70% no skaņas. Pastiprināt droši vien anyway varētu vajadzēt.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

inteens

Paga , iekš LV ir kkkur auto kinoteātris?  Es tik amīšu filmās tādu esmu redzējis.

Link to comment
Share on other sites

Nedaudz modificēts autiņa piepīpētājā bāžamais FM raidītājs ar signālu noklāj pus pagastu. Es ņemtu tādu raidītāju, galā dipola antenu un tālāk vai nu austiņas ar iebūvetu FM uztvērēju, vai te jaupieminētie mobiļņiki uz FM. Domaju, ka neko lētāku uztaisīt neizdosies. Ja nedzīvo tiešā radiomonitoringa stacijas tuvumā, vīri melnā arī neliksies traucēti.

Inteens, pats esmu nodrošinājis skaņu tādiem brīvdabas kino seansiem Jelgavā mehu dienās

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

versatile

 

 

Paga , iekš LV ir kkkur auto kinoteātris?
Kaučkad bija mēģināts. Nepavilkās tauta.
Link to comment
Share on other sites

varbūt, ja izvietotu katra krēsla tiešā tuvumā nelielas tumbiņas uz minimālu skaļumu, kaimiņiem netraucētu? Protams, lai apskaņotu visu laukumu, sevišķi brīvā dabā, vajag samērā lielu jaudu no viena tumbu komplekta, un loģiski ka ja grib sadzīvot ar kaimiņiem... Man pašam nemaz nepatīk 2 stundas sēdēt ar ausīm uz ausīm :), Neērti, nedaudz spiež, nedzirdu ko ģimene runā... bet tā kā ģimenei savukārt traucē manas filmas, biežāk atturos no filmām kā tās skatos ar austiņām. 

Link to comment
Share on other sites

Tomekks
(labots)

Opā. Paldies par atbildēm. Interesanti.

 

Nedaudz precizēšu. Ir pagalms ar mājas sienu (ignorējiet datoru) http://i.imgur.com/UH8tbAV.jpg. Cilvēki sēdēs zālītē ar austiņām, klausīsies filmu, kuru raida uz mājas sienas. Šeit vadu risinājums neder un tumbiņas arī neder, jo tad pēc 23'iem būtu jāslēdz ārā.

 

It kā atradu variantu iegādāties 3xSennheiser RS120 un klāt piepirkt 7xSennheiser HDR120 (http://www.amazon.com/Sennheiser-RS120-Wireless-Headphones-Charging/dp/B0001FTVEK), bet nezinu vai šis būs labākais variants. Šīm, iespējams, būs vajadzīgs kaut kāds konvertieris. Vismaz tā daži review minēja.

 

Vēl skatos uz ko šādu: http://silentdiscoinabox.com/group-wireless-headphones-fitness-bootcamp/10-wireless-headphone-system.htmlKādam ir pieredze ar silent disco risinājumiem?

 

Par tām Philips SHC8535 neesmu pārliecināts, ka darbosies tieši tā, kā nepieciešams. Kā arī Amazon review ir visai skumji par šo produktu.

 

Varbūt ir vēl kādi varianti?

Labots - Tomekks
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Aizmirsti visus tos variantus, Didzis ideja ir ģeniāla, malacis, kā par to uz reizes neiedomājos, pats tādu izmantoju šad, tad ar ipod.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...