Jump to content

Nepieciešams žigls un labs CSS griezējs


getdagnis
 Share

Recommended Posts

Sveicieni!

 

Meklēju žiglu un labu CSS griezēju ar nelielām programmēšanas iemaņām, kas prastu no Photoshop skices izveidot responsīvu, korektu HTML kodu. Šobrīd meklēju kādu, kurš varētu nākampirmdien (6. jūlijā) saņemt griežamos failus un divu dienu laikā izveidot vienkāršu HTML landing page stila web-lapu, bez apakšsadaļām, bet ar integrētu personības testu un pieteikuma anketu. Web-lapa nepieciešama augstskolai studentu uzņemšanas kampaņai, kas jau ir sākusies, tāpēc tāda steiga. Personības tests sastāvētu no 6 jautājumiem, kurus aizpildot kaut kā jāpanāk, ka studentam tiek piedāvāti 3 iespējamie studiju virzieni sakārtoti pēc prioritātēm atkarībā no tā, kā viņš ir aizpildījis testu. 

 

Aptuvens web-lapas apjoms (bez apakšsadaļām): https://www.pathwright.com/

 

Ja vari palīdzēt, atsūti, lūdzu savu piedāvājumu, izmaksas un vismaz vienu saiti uz kādu līdzīgu pabeigtu darbu uz adresi dagnis [punkts] skurbe [pie] gmail

 

Šādi līdzīga apjoma darbi man vajadzīgi ir apmēram reizi 2 mēnešos un esošais programmētājs, ar kuru sastrādājos, ir kļuvis arvien aizņemtāks, tāpēc ceru, ka izdosies atrast kādu ilgstošākai sadarbībai.

Labots - getdagnis
Link to comment
Share on other sites

erikonkulis

varēji jau atalgojumu arī uzrādīt

Link to comment
Share on other sites

nevertell

 

 

Web-lapa nepieciešama augstskolai studentu uzņemšanas kampaņai, kas jau ir sākusies, tāpēc tāda steiga. Personības tests sastāvētu no 6 jautājumiem, kurus aizpildot kaut kā jāpanāk, ka studentam tiek piedāvāti 3 iespējamie studiju virzieni sakārtoti pēc prioritātēm atkarībā no tā, kā viņš ir aizpildījis testu. 
 

Pastāsti kura, lai zinam, kur studēt iet nedrīkst.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Pastāsti kura, lai zinam, kur studēt iet nedrīkst.

Piesakies kā griezējs, tad jau uzzināsi :D

Gan jau esošais teica, ka rīt būs (tā katru dienu protams) .

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...