Jump to content

bīdāmie vārti


rokijs
 Share

Recommended Posts

ir doma par bīdāmajiem vārtiem bez automātikas

varbūt kādam ir pieredze par kādu kantori vai furnitūru, vai pašu vārtu rāmi?

šobrīd vēl domāju vai iegādāties visu kopā vai atsevišķi, montēt pašam vai kaimiņu sašam ļaut - tas viss protams atkarīgs no izmaksām.

te vienā kantorī ar rāmi pa 605 

https://www.veicis.lv/?valoda=lv&nod_id=126103&pid=866107

 

te tikai furnitūra pa 180 

http://www.marebaltija.lv/lv/varti-un-durvis/vartu-automatika

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Pirms plānot šādus vārtus, ieteiktu padomāt, vai tos fiziski var uzstādīt, jo tiem obligāts pasākums ir kārtīgi betonēta pamatne.  Rāmi jau var pasūtīt pie kaimiņu Vasīlija, ja tam ir visi vajadzīgie materiāli vajadzīgā kvalitātē un spēj uztaisīt lētāk. 

Link to comment
Share on other sites

Pats izlem, kā labāk - uzstādīšanu uzticēt profesionāļiem, vai uzstādīt pašam. Mana pieredze - pagalma vārtus (mums gan nebija bīdāmie, bet veramie) pasūtījām firmā ar visu uzstādīšanu, uzstādīja vēlu rudenī, ziemas salā vienu stabu izcilāja (nelabvēlīgi grunts apstākļi), pavasarī firma atbrauca un bez papildus maksas pārlika uz nopietnākiem pamatiem, bijām apmierināti. Maksāja gan visa tā uzstādīšana, bet notikās viss ātri, pats būtu darbojies dienām vai pat nedēļām, kamēr tiktu galā, un nez vai man būtu sanācis tik labs rezultāts.

Link to comment
Share on other sites

 

 

var padomāt arī vai vispār vajag,man simpatīzē tā kā tas ir redzēts ASV kur sēta sākas mājas sānos..

Ja vajag tad tur nav ko domāt. Atkal mans gadījums - suņi dzīvo pa teritoriju, nekur neaizmūk, tātad, bez žoga iztikt bija grūti. Bet, ja žogs ir, kā tad tiksi iekšā teritorijā, ja nebūs vārtu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

te vienā kantorī ar rāmi pa 605  https://www.veicis.l...6103&pid=866107

 

Cena ir ļoti OK (Spriežu pēc tā, cik man izmaksāja identiska izmēra bīdāmie pirms gada) - tikai montēt gan ieteiktu nevis pašam vai kaimiņu sašam, bet gan tieši meistaram, kurš specializējas uz vārtiem (tikai - visi meistari protams mēģinās ieskapēt savus, dārgākus variantus)[

 

quote name=Mezavecis' timestamp='1437131714' post='1819534] Pirms plānot šādus vārtus, ieteiktu padomāt, vai tos fiziski var uzstādīt, jo tiem obligāts pasākums ir kārtīgi betonēta pamatne.  Rāmi jau var pasūtīt pie kaimiņu Vasīlija, ja tam ir visi vajadzīgie materiāli vajadzīgā kvalitātē un spēj uztaisīt lētāk.

 

 

Baigais pluss ir tas, ka bīdāmie vārti balstās tikai uz vienas kārtīgi iebetonētas kājas. Es tāpēc tomēr ieteiktu visu konstrukciju iegādāties komplektā - vai arī uzdot nokomplektēt uzstādītājam - savādāk nāksies regulāri saukt vasīliju ar visu metināmo aparātu ciemos, pārmetināt, pārtaisīt. Pretējo stabu un visu pārējo tad gan var taisīt kaimiņu vasīlijs, ja paši vārti ir uzstādīti profesionāli

Link to comment
Share on other sites

(labots)

pamatu jau var betonēt, domāju ka tam nebūtu jābūt par pamatu nelikšanai

Labots - rokijs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...