Jump to content

Kokmateriali pieRiga, Piņķi


archezz
 Share

Recommended Posts

Tatad, beidzot nonācis esmu lidz iecerei usbūvēt sīčiem spēļu laukumu pagalmā. Tad nu varbūt ir ieteikumi, kur par labākām cenām pieRīgā ap Piņķiem kokmateriālus sagādāt. Pāris brusas, dēļus utt šupolem, kādai mājiņai, smilškastei, slidkalniņam utt

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Piņķos ir taču kokzāģētava, kur var pasūtīt plašu klāstu ar dažādiem materiāliem. Vēl līdz sūtīšanai neesmu nonācis, bet biju runāt par piedāvājumu un cenām. 

 

Te atrodas.

https://www.google.com/maps/@56.947612,23.901831,3a,75y,334.33h,86.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfsUo5OPzGrGguxTdT023vQ!2e0!7i13312!8i6656

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

A zinu kur tas ir, nezinaju ka vel eksiste. A nav ta ka kaut kada k rauta letak sanak?

Godigi sakot nav ne jausmas kas cik maksa, tagad tik esmu nonacis lidz idejai, jāsāk kaut ko uzmest uz papīra un pareķinat nepieciešamo

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Pilnīgi un noteikti materiāls būs kvalitatīvāk kā k-rauta, kur puse materiāla acīmredzami ir līki un dārgi. Cenas, kā jau Pierīgā - dārgāk kā laukos gateros. Depo vispār var nopirkt tikai impregnētas brusas vai tikai ēvelētas, kam cena arī attiecīga. Vidēji maksā tikpat cik ss.lv citi piedāvā. Tie kas iziet uz kādu vairumu, piemēram, žogu dēļiem, protams, var piedāvāt tos lētāk. 

Link to comment
Share on other sites

ņemot no gatera, jāskatās, vai būs pietiekoši sauss. Tad tur jānopērk, varbūt uz gadu jānoliek, lai žūst, ja gaterim nav sava žāvētava. Pie lidostas ir PATA. Nebūs lēti, bet ir kvalitāte utml.

Link to comment
Share on other sites

Pie iļģuciema ir kokmateriālu bāze, dzirciema 94b. Daudz kas uz vietas. Ja grib kvalitāti, tad gan jāpašķiro. Cenas, cik pats esmu pircis, liekas labas.

Labots - janiz
Link to comment
Share on other sites

to dzirciema 94b totali neisaku! viss ko tur nopirku, bija totali skibs/greizs un materials vispar vienaa galaa atskiras pat par centimetru platumaa,Un vel daudzmaz pec skata apskatijos ko perku,otru pusi,specifiska izmera vienkārši iesmeereja.

Apkalposana tur ari nez,ko vareja izdarit 10min gaidiju vairak kaa stundu, Valsts valoda tur ari kā jau daudzas vietas reti kursh runa.

 

Nav gluzi tava rajona bet maskavas 444 ok vieta,cenas likas varbut par 5% letakas neka taja dzirciema94 ,vairākas reizes pirkts pēdējā laikā kvalitāte/apkalpošana arī ok jo mazāk cilvēku tur.

 

 

Par k-rautu/depo vispār aizmirsti ja negribi maksāt 500eiro+ kubā :D

Labots - kmna
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

versatile

Paldies par Maskavas 444; bija vajadzība pēc materiāliem un skatījos uz Dzirciema - bet aizbraucu šodien uz to 444, izskatījās ok - redzēs gan kas beigās būs, kad brauksim ar busu pakaļ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...