Jump to content

Kā iegūt windows 10 get app?


Ossmenss
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Lieta tāda, ka aptuveni pirms pus mēneša taskbārā bija "get windows 10" app, rezervēju un gaidiju 29. jūliju kad varēšu upgreidot manu windows 7 versiju. Dienu pirms upgreida, jeb 28. jūlija nojuka windows, nācās pārinstalēt, bet pārinstalēju tikai šodien. Sainstalēju visus windows updeitus, bet "get windows 10" app neuzrādās taskbārā. Ko lai iesāk? Kā iegūt free windows 10 upgreidu?

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kā iegūt free windows 10 upgreidu?

Gribās ātri? Tad apdeito no ISO faila. Ja vari pagaidīt, pagaidi, domāju, ka tā ikona ar laiku parādīsies. Man bija kaut kad jūnijā darīšana ar vienu jaunuzinstalētu W8.1 datoru, arī tā kā tev, visi apdeiti ir, ikonas nav, tad vienā dienā, neatceros, trīs - četras dienas pagāja, pēkšņi, ikona ir. Vienīgi, nezinu, kā to ikonu ietekmē 29. jūlijs. Vai viņi to ikonu deva tik līdz 29. jūlijam, tas ir, W10 izlaišanai, vai turpinās dot arī pēc tam, to tiešām nezinu.

Link to comment
Share on other sites

Iepriekš ikonas ātrākai iegūšanai bija jāizpilda dažas komandrindas (ar zināmiem iepriekšējiem nosacījumiem), tas varēja prasīt līdz pusstundai laika un pa retam nestrādāja. Pašlaik nav vajadzības šo veikt un nav zināms vai darbojas.

Link to comment
Share on other sites

Pirms minūtes turpinot no vakardienas instalēt jaunā kompī licenzētu win 7 Pro 64bit attiecīgā ikona šodien ir uzradusies, win10 upgr kā parasti tika pierezervēts oki. Tātad secinu, ka joprojām ikonu var iegūt, arī ašāk, izmantojot iepriekšminētās komandas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...